Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Па добро, волео бих да си у праву, али сви кажу да су у тој европи паре и пизде материне. А та два милиона и овако треба да се плате, то је дуг који стоји и неће никуда, тако да исти курац, боље вратити га раније него касније.
Само се надам да ће приватизовати звезду пре него што пропадне, јер са овим руководством је то изгледа неминовно. И не само с овим руководством него и с овим начином управљања уопште.
Душане мрш у пичку материну. Наслађујеш се тамо на теми а овде глумиш неког моралисту. Терај се у курац и ти и сви падобранци који ће нагрнути овде.
Gde ti vidiš naslađivanje u ovom postu
http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan?strana=537#post_2832674
Без обзира, терај се у курац лоло
Опуштено Шоми, са њима на фињака ;)
Тилмо, то што ти дискутујеш са Енемијем о фудбалу, не мења чињеницу да си лупио кад си написао ону тврдњу за Евролигу.
A i nije moralisanje nego odgovor na tilmov nonsens da se u el uzimaju bog zna kakve pare lolo
Mada ajd neću više postovati lolo
Бринем се за Партизан и његов опстанак без ЕЛ, али добро. Није ово место да причамо о томе матори.
Све у свему, има пара у европи али кад уђеш у њу, а кад те наканта Шамрок у првом колу..имаш само трошкове што си путовао авионом.
Ето, ви сад имате шансе да узмете те силне милионе уласком у ЛШ, нек вам је са срећом.
Zvao sam Tončeva, Tolenovela nastupa, igramo LŠ! OPAAAAAaAaAaA
Јеабацх, опуштено, бановаће ме, чему толико интервенисање? Капирам да Џони води ову фудбалску секцију и да остали модови овде и не улазе, последњи пут се улоговао пре три сата, кад дође, урадиће, и треба да ме банује. Него само ако Џони, одбануј ме да штурнем дефку за овај куп кад сам се већ пријавио. Хвала лепо, уживај нејеахбацх.
Без љутње, ништа лично.
Што је супер паметан потез, дати то лику који по сопственом признању није објективан када је у питању Партизан. Тако се добијају банови са разлозима "стално нешто паметује", "митингује", "тишина тамо" и сличнололо
Џони, дај оставку и сачувај образ!
Бајдвеј, ево зашто сам добио трајни на дуплом:
http://i.imgur.com/eovKMeW.png
Бар да је испао човек толико, па оставио пост, али ни то.
Јеахбатцх, нема проблема, капирам шта хоћеш.
KATANACCO HEHE
Шали се Запер, ко да је битно да ли ћемо испасти јуна или августа и ви и ми :)
Ovo ne može da bude dobro, nemojte da se tešite
ODLICHNO NAM JE OVO ISPALO SA UEFOM, TAMAN NEĆEMO IMATI PRILIKU DA SE BLAMIRAMO A MOZHEMO DA SEREMO KAKO BI UZELI LIGU ŠAMPIONA
PODRSHKA ZA RASNOG MISLIM DA JE OVO ZA NJEGA STRASHNO ALE NO TOLIKO STRASHNO KAO CHINJENICA DA JE BANOWAN NA DUZHE JER OTWARA MONGOLOIDNE TEME
Као што рекох данас, ово је увод у приватизацију, само што ће Лига Шампиона мало да сачека на нас. Бар ће омладинци да нам играју, ионако нисмо имали никакву зараду последњих од играња у Европи само за време летњег распуста.
А Партизан неће заменити Звезду у квалификацијама за Лигу Шампиона, Србија неће имати представника, џабе се ложе Гробари.