Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Fendere, groblje je prijavljeno pre 7-8 dana kod uefa kao alternativa. Tako sam cuo. Od istih ljudi koji su mi rekli za Zvezdino izbacivanje jos pre mesec dana. Strana 649 ove teme.
Stevan budala se prepire sa čobijem a čobi je vlast. Ja neću više da mu govorima da je matori kompleksaš jer je okrutan prema kritičarima.
Btw ovom prilikom bih htio da se izvinim zbog upotrebe njegove fotografije u provokativne svrhe. Bez ironije.
BUAAHAHAHAAAAAA
Nije smiješno budalašu
ne smejem se tebi retarde
I dalje nije smiješno. Što se smiješ koji kurac kada nije smiješno
JESTE SMJEŠNO JER SWAKA BUDALA MISLI DA MOZHE DA IGRA FUDBAL I WREME JE DA SE SHWATI DA LOPTA NIJE BASH TOLIKO OKRUGLASTA
Trava je zelena, sudija je trojica. Oni su u crnom. Zašto?
ZASHTO SHTO DANAS SWI IGRAJU FUDBAL BAR 90 MINUTA
mušema je bela na njoj su crne zvezde, vijori se nekad, nikad musavima. zasto?
I zato što nema lakih protivnika
Добро, барем је банован лонгнек корнелије.
MOZHDA JE ODGOWOR OWA JE OKRUGLIJA KAO U NAJK REKLAMI SA LUJISOM
Nema gravitacije zato se ne vijori.
Stop spem.
Generalno, nas nemoš naučit pameti dok nas ne kazniš. Tako je sad i sa poplavama i pitanje je da li ćemo išta skontati. tako se i klubovi degenerišu godinama i kao dobro je
DOBRO JE KURAC
Кад Корнелије ишчекује бан
https://i.chzbgr.com/maxW500/8211198464/hFED112EE.gif
LO LO LO
KOje suptilno traženje bana.
КОРНЕЛИЈЕ БАНОВАН
http://dailyramblings.com/images/deadgiraffe.jpg
Ne kapiram, bač. Što ti kiki smeta?
Не смета мени али правда мора бити задовољена.