FK Crvena Zvezda

1. ja mislim da oni njih za dzak brasna dovlace u srbiju.ne vidim kako neki nas klub iz druge lige dovede crnca.kasnije tog istog prodaju ovima iz prve lige za 2 dzaka brasna,koju liju zejtina i malo konzervirane hrane.

2. Dovode ih za dž, naravno. A za većinu koja igra ovde i džak je mnogo. Zato jedva čekam da vidim tog super-crnca kog ćemo DOBITI :)

3. Ne, ne, Rasni je na Hulka mislio pod ovim "dolazi nam jedan igrač iz Zenita", a ovde se vodi polemika o super-crncu kog dobijamo...od nekoga... Ko je zagonetna ličnost?

4. ne vredjate,hulk je rom,nije crnac.
    crnac je sabani nonda,pre 4 godine se pisalo da ce u zvezdu,al ipak otisao u galatu.taman nije igrao 4 godine,idealno bi se uklopio u tim ;)

5. "Dolazi nam Luković"
    since 2009.

6. Eventualno ako je Aboubakar Oumaru, ako je lud da ga dva puta izjebu za pare.

7. Lukovica i ne zelim da vidim jebem li mu mamu govno jedno. Gotivio sam ga ljuto od prvog mandata kod nas i pogotovo posle svetskog de je iako losihi od vidica ovjasnjavao borbom i pozrtvovanoscu ali smradoje svakog leta pregovara pa mu pare budu bitnije a sad kad nema gde doci ce.

I to je situacija AKO NE DOBIJE PONUDU IZ EVROPE.

Lazic i Jovanovic i a u kurac. I ovog Savu zavaljati za 100k i bonove za gorivo.

8. I kuma nek vodi sa sobom u pizdu materinu, zbog kuma je i uzeta traka mijailovicu i teraju ga iz kluba. Mijailovic je copina ali je gotivna glava i dosao je da igra bez para, meni dovoljno.

9. boli kurac igraca koji je igrao u itaiji i rusiji da se cima sa zvezdom oko neke sice koju mu nece isplatiti.to moze samo ninkovic,al on je kada se objektivno gleda budala.dobar igrac,al budala.u zvezdi igraju samo oni koje niko nece i oni koji se jos dovoljno nisu ispilili da sami pobegnu.
    edit:to manje-vise vazi za celu nasu ligu.

10. A crnca ne bih komentarisao stvarno, nemam toliko zivaca... osim ako nije neki rom iz aleksinca tipa predrag luka, onda ok.

Igrac iz zenita u tiganju? Nemoguce.

11. boli kurac igraca koji je igrao u itaiji i rusiji da se cima sa zvezdom oko neke sice koju mu nece isplatiti.to moze samo ninkovic,al on je kada se objektivno gleda budala.dobar igrac,al budala.u zvezdi igraju samo oni koje niko nece i oni koji se jos dovoljno nisu ispilili da sami pobegnu.
    edit:to manje-vise vazi za celu nasu ligu.

Budaletina. Sto generalno vazi i za sve nas koji se jos zamlacujemo ovim retkim govnetom od naseg fudbala. Zato ce covek vecito ostati legenda za mene i dao bih mu sestru po izboru.

Dok je Deki legenda kapiten igracina isto tako mogao doci da trckara sa laganim treninzima ali nije...a dobio je (iako slepacki) neki oprostaj...

12. Dejana Osmanovića za sporckog direktora. Sve bi crnci došli, Jevtić, Luka svi

13. Vidite li što kradu crvenkapu?

14. A šta si očekivao

15. Kakvu crvenkapu bre?

16. Banjičku drolju crvenkapu.

17. sa kim igrate u kupu, nigde ne mogu da nadjem. vidim igra cuka, jagodina, neki levaci a nigde zvezde nema

18. protiv koga vama sviraju penal u kupu?

19. Dok vi igrate u kupu mi smo vam u gostima kod kuce hehehe

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.