HAHAHAHAHA KOLKO JAKA FORA! Mislim janpiju
prepisana vasa fora za evroligu od pre mesec dana. mozda cak i tvoja nego me mrzi da listam strane.
taman sam mislio da napisem "jel vam ladno na -4" isto originalna fora.
Pa čim si prepisao znači da ti je jaka fora, jel tako? Ništa ja tu nisam pogrešio. A ako nađeš da sam ja to napisao, 10 dana bana tražim, oke? Al jbg, znate vi grobari da reči nisu sapun, pa možete hiljadu gluposti reći, i nikom ništa.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ko vam čuva žene groooooooobari?
4 gola u gostima za celu jesen? izgleda da ste impotentni hehehe
HAHAHAHAHA KOLKO JAKA FORA! Mislim janpiju.
Trosimo se kod kuce. Pitaj voju kapitena de mu riba sinoc bila posle brauna
prepisana vasa fora za evroligu od pre mesec dana. mozda cak i tvoja nego me mrzi da listam strane.
Pa za evroligu je bila do jaja fora
janpi, karamo vas i na latinskom
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://i.imgur.com/2LLjKiq.png
Pa čim si prepisao znači da ti je jaka fora, jel tako? Ništa ja tu nisam pogrešio. A ako nađeš da sam ja to napisao, 10 dana bana tražim, oke? Al jbg, znate vi grobari da reči nisu sapun, pa možete hiljadu gluposti reći, i nikom ništa.
Što su Radovci ili Rad crvenkape?
jebe ih mali Vuk?
Zato sto su 90% bivši cigani. Protiv Rada na marakani prošlu utakmicu se pevalo pičke ciganske.
A to. Nisam znao za taj nadimak. Pa da. Njih su i osnovali bivši Zvezdini navijači.
Zato sto su 90% bivši cigani.
nesto kao fmp u kosarci?
Nesto kao juzna tribina.
šukšuk ide voz
Na Marakanu stigla je onaaaa ta Banjička drolja crvenkapaaaa
Pa nije juzna tribina 90% bivsih cigana, nemoj tako...samo vodje lololo
https://www.youtube.com/watch?v=xFu3YlWFuvQ
Некада си циган био ти
заједно смо Звезди певали
а сада си смрад навијаш за рад
зато што су добро платили !
Некада сте били цигани
за нашу звезду сте живели
њој сте певали њу сте бодрили
а онда се за паре продали !
Jеби јеби јеби звездо рад
нек грми сада цео Београд
и нек пуше сви са Бањице радовци
а ти Звездо за нас победи !
cuh tu pesmu. zacudio sam se jer je losa kopija pesme "uz partizan odraso ko ja" mada vi najvise i pevate te kopije. tipa indija pakistan