FK Crvena Zvezda

1. AAHHAAHHAHAHA
    Zabavljaš nas lepo ahaha

2. AHAHAHAHAHAHAHAH

3. Janpi ne prestaje da odusevljava

4. ja nemam srca da pišem po basket temi išta...

5. https://www.youtube.com/watch?v=nhOSdmzbFC8
    Pre bi se reklo da je ta vaša jadna pesmica kopija ove naše pozz

6. Ne seri bre rasni to je pitanje kokoska ili jaje

Ili plasticno: kad se indira radic i maja berovic prepiru koja je kojoj ukrala pesmu a u stvari obe je ukrale od nekog gohkana demirela...

7. hocete da kazete da ste vi prvi poceli da pevate indija pakistan? ili da je ovo za rad nastalo pre pola madjar pola ustasa? lol

8. Evo maje berovic

9. hocete da kazete da ste vi prvi poceli da pevate indija pakistan? ili da je ovo za rad nastalo pre pola madjar pola ustasa? lol

Jesi glup.

10. e ako mi ti kazes onda prihvatam.

izlgeda da si vec zaboravio zasto si dobio 100 dana ban?

11. Moram da primetim da su janpi i Rasnakadabra dva najveća daun konja na sajtou, ali su srazmerno svojim retardacijama i potrebni istom. Uveseljavaju gospodu. Nastavite.
    NASTAVITE, O VI PREDIVNI ČOVEČULJCI!

http://cdn3.whatculture.com/wp-content/uploads/2013/05/Image-31.png

12. Jbg pošto ovo nije vredjanje, jer se na sankcioniše ja mogu da izjavim isto i za tvoju kevu jer eto nije uvredljivo.
    KEVA TI JE RETARDIRANI DAUN KONJ

13. Boli te uvo, bar imaš bitnih sličnosti sa Hokingom

14. Da, genijalac sam.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.