FK Crvena Zvezda

1. @bvdlga - sve je to u redu druže
    ali bio sam baš blizu ograde između severa i istoka

ništa nije bolja ni naša marva
    jebali im dunjići svima mamu

2. Daleko od toga da su cica mace, ali sada nisu izazvali haos, niti napadali decu i simpatizere. To su uradile sisice, verovatno po necijem naredjenju. Sreca njihova sto sa severa nije uletelo vise ljudi, koji bi ih deformisali za zivota, vec su te ljude branili uglavnom simpatizeri. Pricam ovo sve sa ovakvim gadjenjem i mrznjom jer sam bio u centru toga i sve video i osetio.

Lik ide onim kaisem sto lici na nuncake jebene na coveka koji drzi dete u jednoj ruci a drugom rukom vuce drugo dete. Pa jaja bih mu polomio tim kaisem.

EDIT: ne zelim da branim nase, svi su isti generalno, ali od nasih to nisam video ili doziveo, mozda neko jeste, pa oseca isto sto ja sada osecam prema Grobarima.Ovo su gamad, govna. Nemam reci majke mi..

Nekome je odgovarao ovaj incident...a taj ga je i izrezirao.

3. To je bio alibi u slucaju da oni izgube onda ce suspendovati stadion ili makar igrati bez publike(zvezda) sto ce se i desiti.

#titulaposvakucenu #otimaj #vucicsredijo #avangarda

4. http://www.sportklub.rs/lalatovicu-dovidjenja-kosanovic-sledeci-trener-crveno-belih

Hahaha jebeni Kosanović.

Ovo je bio prvi derbi posle 10god koji nisam ispratio i za koji me iskreno boleo tukidid. Fenomenalno se osećam. Ali kad je pre 10ak dana bio pregled prethodnog kola na SOS kanalu, i onaj car od komentatora kaže nešto u fazonu "taj i taj fudbaler nije mogao da prodje pored fudbalskog džina Dušana Andjelkovića" hahaha lolčina jebena, na šta li je mislio kad je rekao za njega da je džin jebeni, kad je visok ko Šakira, šta kao, džin po fudbalskom umeću hahaha

5. Хахахах! Могли би да направе тренерску комисију од целе екипе из кафане са Цареве Ћуприје: Алкосан, Жонпи, Караси и председник тренерске комисије: Бард. Терза само да обезбеди довољно картона вињака, овима плата не треба.

6. treba da budu prezadovoljni sto su drugi na tabeli. i sto su nekim cudom uopste na tabeli super(kako ovo glupo zvuci),a ne neke medjuopstinske lige.

7. Dao gol Donjem Sremu, i skida dres veseli se k'o nezdrav. E brđanine jedan. Da si im dao 3 gola bar, pa i da kažem...

8. Za sledeći derbi treba dati besplatan ulaz i minirati tribine.
    Ne zna se ko je gori, navijači ili kvalitet fudbala.

9. Eto, Orlandinjo se mučio da skida dres, a posle 2 minuta Risto Mitrevski izjednači... :(((((

10. Dobro je što poništiše drugi gol Orlandinja, dobio bi još jedan žuti... -.-

11. povraća mi se od ove debilčine Stojanovića

12. Cara™
    Za sledeći derbi treba dati besplatan ulaz i minirati tribine.

looooooool +513153

13. притис'о их вучић, није им лако брт :(

14. Pranje kesa. Tj daju 15 milki zvezdi a Vučko im omogući da 'zarade' 15 milki čistih para. Ili neke lokacije, zemljista znas vec sta i kako

15. Jeste li spremni danas za divnu fudbalsku predstavu na stadionu "Rajko Mitic'', popularnoj MARAKANI?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.