Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ја и ћале као у она стара добра времена поново на дербију.
Zna li iko šta se dešava sa malim Bastićem?
Basticem?
Ma Janković mali...Mi ga zovemo Bastić (umanjenica od Baste, zbog radi kose slične :)
Malo je kurčevit za nekog ko je tek počo drkat, ili su mu roditelji iskompleksirani..
Elem ja sutra navijam za Zvezdu al tiket na Partizan ...Mnogo se kurče kojekakvi Kaludjeri,Borhe i Mezenge a tanki su ko stripol dvojka, .. Il će biti mrtva tekma i nula nula ili će Zvezda otvoriti pa će neko nekog nakantat'
Ма биће сутра добро, добиће Партизан али биће добар фудбал. Мали Лазовић класа, ако га повреде најебали смо, исто ко и прошли за евандра.
Pucamo 100%. Hteo sam danas da singliram na Cmartizan sa soma djunti i da dobijem 2700, ali mi ne dadose govna.
Ma ja će da mećem Zvijezdu, pa makar crkla :)
Samo što je u kladionici kod mene minimum 5 utakmica za srbijansku ligu...
Gde god da se okrenem svi stavili na komsije. A i ovako se zna sta ce biti...
http://www.youtube.com/watch?v=UL6S99GKR1g&feature=related
Врхунац неке речи на К...
Da l ozbiljno niko ne veruje da možemo da ih dobijemo, jebem mu mater? Sramota me kad vidim šta pišete...
Е ја сам баш због ове ВХС касете поносан што сам Делија и што навијам за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ! Јел схватате људи да ће Бари да се памти јо 1000 година,то им је највећа ноћна мора,јер неко памти Бари а неко Фљамунтари.....Чиме ће они да се поносе за 20 година? 4 године узостопно освајање наше јадне лиге,па кога занима то у свету? Клубови који долазе да играју против Партизана,увек обиђу првво ЗВЕЗДИН стадион,и похвале наш клуб а онда причају о недораслом противнику.Уватили се сви за партизан ко да су богови,избаци их Шамрок који није ништа јачи од Јагодине и онда дођу у нашу лигу и као 10 победа за редом...Није ни чудо,што је један човек рекао кад играју са икс изопартизана,пола пријатељски мечеви...
Ајмо ДЕЛИЈЕ сутра да подржимо ЗВЕЗДУ!!!!
Нек нас се европа поново плаши!
http://www.dodaj.rs/?3m/gl/33ZRfrWu/sal.jpg
Ko što veli onaj vic...
Pitaju grobara šta sluša, a on odgovara:
-SluŠamrok
TAKO JE!!!
Kako cemo im dati 3 komada,nece im biti dobro....
Će da plaču ko mala djeca.
Jel se vi zajebavate ili stvarno mislite da cemo da dobijemo?
Kakav si ti delija kad ne vjeruješ u pobjedu??? Cccc....
Au Jebač, ti si gori pesimista od mene. Ja verujem da možemo jer smo i jedni i drugi go kurac, tako da imamo šanse.
Bice kako bude, ali sramota me je da ti koji ides redovno na utakmice i pored svih razloga zbog kojih mislis da ne mozemo da dobijemo, ne mozes da nadjes, jedan jedini zbog kog cemo dobiti... Meni je taj jedan jedini to sto smo mi Zvezda...