FK Crvena Zvezda

1. V
    E
    N
    T
    S
    P
    I
    L
    S

2. 20 000 sramota mondo.rs/a809007/Sport/Fudbal/20.000-Delija-na-utakmici-Crvena-zvezda-Kairat.html
    jel se igra igra za dva dana e?

3. JEBEMO KARAMO KAIRATU KITE U USTA STAVLJAMO INDIJA PAKISTAN SVIMA NAMA PUŠI KURAC KAZAHSTAN

4. dajte link dobar da bude

5. jel veceras ozbiljno pitam slab mi fon za guglanje

6. pozdrav za leprikon,nedostaje mi tvoja sperma

7. a igra sw u cetvrtak jebote

8. AJMOOOOOOO
    PUNI BALIJE

KAD POČNU DA IFTARE NA POLUVREMENU!

9. jel pocinje za 5 min faazon

10. AU KOJE SU SRANJE NOVI REFLEKTORI!
    Bolji je moj reflektor u kokošinjcu

11. nabijem vas na kurcino pisalo petog da se igra kad sam gledao popisam vam se u usta sad ne mogh ni na teve da gledam govna jedna mala jebqcucterzicu kevu i toletu.jel ima neki sajt preko androida da se gleda

12. JEBEM MU MAMU GLUPU
    UEFA MAFIJA

MAMU VAM JEBEM

13. Sudija puši ga mamu ti jebem frigidnu.

Pu jebem ti sve pičko glupa

14. Jebem LI VAM MAJKU
    JEL MOYE PREKO TELEFONA DA SE GLEDA?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.