FK Crvena Zvezda

1. mene samo zanima što ljudi napadaju grofa kad je čovek realan. ja ga ne branim niti tvrdim da je dobar trener(videćemo valjda jbg) ali ne mogu ni da pljujem čoveka posle 15 dana rada

2. контам кад на Дивиним темама напише нешто типа

FMP jebeni da ima svoju temu

па да прочитате, и ја прочитам успут, јебига, ал није ми јасно да л стварно читате кад са устима пуним пјене и сперме изасере 9 пасуса текста класичног кукања са додатком милан калинић хумора? да л сте нормални?

3. pseto88
    mene samo zanima što ljudi napadaju grofa kad je čovek realan. ja ga ne branim niti tvrdim da je dobar trener(videćemo valjda jbg) ali ne mogu ni da pljujem čoveka posle 15 dana rada

ne moze pita od govana.sa onim retardima ne bi bog otac mogao da uradi nesto.

4. Ehehehheheh Kairat jebeni. Bruka.

5. Inace Crvena Zvezda je zvanicno drugi klub koji je najbrze zavrsio evropska takmicenja 2015 godine. Najbrze je ispao PROGRES NIEDERKORN, ne znam iz koje drzave.

Jos jedna titula i pobeda.

6. okreni-obrni,ti ostajes poplasena curica.

7. Ince Crvena Zvezda je zvanicno drugi klub koji je najbrze zavrsio evropska takmicenja 2015 godine

KUCO EL STE DRUGI?

Božović je izneo i konkretna očekivanja od sutrašnje utakmice.
    - Svaka pobeda bez prinljenog gola za nas je dobra. Velika nam je prednost prva utakmica na Marakani jer se nadam punom stadionu i velikoj podršci, a oni to nemaju. Zato nama znači domać teren, a njima ne.

8. Važno je sve ovo znati i zapamtiti jer smo ovih dana svedoci potrebe Tomislava Karadžića da iza uspeha omladinske reprezentacije sakrije sve svoje poraze. Poraze koje su, nažalost brojni, i koji su mnogo koštali srpski fudbal. FK Crvena zvezda neće dozvoliti da se Karadžić krije iza uspeha koji je najmanje njegov.

9. na kraju ce ispasti da je tole namestio da kairat dobije.popusili su jer ne znaju da igraju fudbal.prosto...

10. Director

tema fkzvezda

janpi i peder se druže lolololo

često ih poseti i dušaniljadujedan

11. Direktore pusti ih. Čekaju ih Gruzini.

G R U Z I N I

12. Jedi govna diskretni prvi si zapišava temu fk partizan posle irskih amatera
    Kaki ste nemož čovek ni malo pišati po vama lolo

13. Jeste spremili čmarove za GRUZINE?

14. mene bi bio blam da bilo šta radim kao vucicupederu
    a ti kako oćeš

15. Nemoj me terati da kopam tvoje postove posle šamroka pls :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.