Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Evo me Miki dečkonjo.
Jbg vidiš u kakvom je stanju tribina od kako je on umro.
NE ČUDI ME NIŠTA VAMA JE ČOVEK KOJI JE KRAO PARE OD DECE SKOSOVA LEGENDA ZAŠTO NE BI BIO I JEDAN OBIČAN KRIMOS LOLO
Jbg kad god oćeš nama nešto da sereš seti se Perović Ivana.
Rasni, ti si jos mlad i ne secas se gotovo nicega. Tribina Crvene Zvezde je uvek bila u dobrim rukama, tako i sada. Od pamtiveka ta tribina sluzi svrsi, odnosno za podrsku vladajucoj garnituri. Zato da te prosvetlim i navedem ti par citata:
Ajmo dalje, kad je bilo izvesno da Sloba pada i stize Djindjic
nastavak u sledecm broju...
http://38.media.tumblr.com/b55593a19c1abf818d096017d8f2631e/tumblr_nitcjtx5TY1sg888so1_400.gif
Mi skandirali Slobi, a on i SPS nezahvalni pa preko Mirka Marjanovića srede Partizanu Teleoptik. Šta ti je nepravda.
Nemoj da si tako skroman. Koliko me sećanje služi Grobari su tih dana takođe bili na ulicama pa su proglašavani za heroje. Sviđa mi se kako ti selektivno radi pamćenje. Možda je bolje da prestaneš jer ćeš samo biti zatrpan govnima.
Cinjenice, samo o cinjenicama razgovaramo... link molim o nagradama grobara ili slicno. Licna uverenja ne sluze za forume.
http://www.srbijadanas.net/peti-oktobar-2000-hronika-drzavnog-udara-video/
Poyy
Dečko ne pravi se blesav, ja nisam spominjao nikakve nagrade, samo sam te podsetio kako je raspoloženje vladalo tada kada su navijači izašli na ulice sa narodom. Tada su Delije i Grobari naprasno postali dobri momci i počeli da se ponašaju kao pušteni sa lanca.
A kad smo već kod linkova odakle si ti svukao ove svoje citate iz gornjeg posta.
Gonzo, ovo sto ja pisem nije namenjeno tebi. Ti nisi nezreo i glup covek. Zvezda je bila evropski sampion, imala mnogo vise titula od Partizana i nikada niko nije pominjao nepravilnosti i neregularnosti u smislu podrske drzave do poslednjih par godina i stupanja na scenu naprednjackog rezima. Nemoj da mi objasnjavas kako nisam u pravu jer fudbal pratim evo 30 godina.
Imas tim budzeta oko 17 miliona evra kako je Terzic danas izjavio. Godinama nisu prodali krstenog igraca i zaradili neki novac, Evropu ne igraju godinama takodje. I on mene ubedjuje da je smanjio dug za preko 10 milona evra? Daj nemoj da se zajebavamo. Kakav gasprom, kakve zajebancije.
Naprednjaci su imali izuzetnu priliku da svojim primerom pokazu kako stvari treba da funkcionisu. Isto kako je Zvezda svojevremeno pomagala Partizanu 90-ih, tako je Partizan u vise navrata novcano pomogao FK Zvezda prethodnih par godina. Kao i FSS.
Da su lepo i transparentno nastupili i skrojili plan spasa tog FK potpisujem da niko rec ne bi rekao. Ne ovako dzukacki, podmuklo i sramotno u situaciji kada se drzava raspada.
Samo idiot moze da misli kako ce jedan rezim trajati vecno i samo idiot nije svestan kakvu medvedju uslugu ovaj rezim cini SD Zvezda. Upropastice vas kulturoloski, tradicionalno i udariti temelje veoma losoj praksi za koju ce samo vreme pokazati koliko je bila pogubna.
Зашто ли улазиш са дебилом у расправу гонзо, пусти га нека смрди, ваљда ће сконтати да нас боли курац за његове мегаблам постове.
Miso, shvatili smo da te boli kurac, napisao si to nekih 4, 762 puta poslednjih dana. A sad, ako nemas da nas obavestis o nicemu ozbiljnijem osim da dozivljavas fizicki bol u penisu, molim te da se vratis na fejsbuk.
Ајде бре дегенко смрдљиви, немој да ми просипаш памет неку кад си очигледно билмез, који, главу дајем ради у некој државној фирми и гласа за Вучића. Ако је истина да фудбал пратиш 30 година, значи да немаш мање од 40, што значи да си поремећена главица која свој лични неуспех и незадовољство бедним животом покушава да стави у други план, прељевањем проливчине по интернету. Али јбг, то не мења чињеницу да ћеш старост дочекати сам, пливајући у сопственој сплачини и дркајући на осамнаестогодишњаке са порнхуба. Иди играј шах или једноставно
У Г И Н И
Г
И
Н
И
Miso nije lepo vredjati ljude.
Ја и не вређам људе, само шимпанзе које још увек нису еволуирале.
Ne, uopste nije fasisticka. I sta ti koji moj znas o Srebrenici?
Dečko ovo što ti pišeš nije namenjeno nikom, već samo pokušavaš da privučeš pažnju. Kad mi neko kao ti napiše da sam nezreo i glup, to mi samo izaziva smeh i ništa više.
Hahaha dečko, pa ti ozbiljno nisi normalan. Ja mora da živim u paralelnom univerzumu pošto otkad znam za sebe slušam priče navijača Partizana kako je Zvezda u bivšoj SFRJ osvajala titule zahvaljujući politici spominjući onog Slavka Šajbera, zatim Miljana Miljanića. I sad ti dođeš i spominješ kako se niko nikad nije žalio.
Što se tiče Terzića ne misliš valjda da neko ko navija za Zvezdu veruje njemu, osim onih plaćenih pajsera na severnoj tribini.
Ajde ne lupaj. Nekome ko zaista prati fudbal, kako ti kažeš 30 godina, nikad na pamet ne bi palo da napiše ovakvu nebulozu. Zvezda pomagala Partizanu? Da, sigurno je Džaja pomogao Bjekoviću i Zečeviću, naročito onom prvom koji ne može Džaju očima da vidi jer mu ni kao fudbaler nije blizu, a tek kao funkcioner ne treba ni spominjati posebno.
Procitaj bolje prvi red, ja se ne secam da sam nekoga nazvao glupim i nezrelim.
Sto se tice ostalog, vidim da je tvoje misljenje formirano na osnovu mejnstrim medija i prema tome nema druge nego da te svrstam u istu grupu sa Rasnim.
Odgovori samo ovo: Da li je Partizan novcano pomagao FK Zvezda prehodnih godina?
Kapiram da je Partizan u dugovima zato što je dao 35 miliona Zvezdi prošle godine.