FK Crvena Zvezda

1. Da,da, golman kao mrs majku vam jebem i izadje lik.

2. E somi, nemoj tako, namesta i Partizan.
    Ne pevate vi dzabe Tole lopove (doduse niste pretprosle sezone)

3. Hahaha Gaz jebeno je 2:0 lepo si rekao

4. Gazi, mene boli dupe za Zvezdu dok je ovaj šljam u upravi, nisam odgledao dve utakmice u zadnje dve godine. Generalno me za srpski fudbal boli penis. Ovo je smešno i lakrdija, nema tu šta da se priča.

5. vucicupederu
    Da,da, golman kao mrs majku vam jebem i izadje lik.

da, brate, nadrk'o se i zapalio.

6. Koja smo Barselona jebena e

7. Poništiše nam lopovi gol !!!

8. zvezda dala 5 golova za 20 minuta.realno im treba 8 tekmi za toliko golova.

9. A Tole debeli slaze snimke i uploaduje na Uefu. Opet ce da ostane jebo sliku svoju. Ko veli, jebite se materi i namestajte, mene odavde niko ne mrda ili potezem istorijat.

10. Mene stvarno sramota, majke mi moje. Kako bih voleo da UEFA razjebe govna i da krenemo od beton lige, bar da ne gledamo ova govna više u klubu sve im jebem.

11. Danas smo dobili odgovore na dva pitanja:

- Zasto se Zvezdi desio Kairat
    - Zasto Pizon nije hteo da vodi utakmicu

Inace na stranu nase nazovi prvenstvo, ja mislim da niko nije svestan kakve posledice ovo moze da ima na srpski fudbal u celini i na poziciju koju ce Uefa zauzeti prema nama. Cekamo realne novinare poput Gonza da stave pravdu iznad svega i ne dopuste da ovo prodje nezapazeno u medijima.

12. КУЋО ЕСТЕ МИ ДРУГИ ? ХАХАХАХА

13. TOOOOOOOOOOO! 6:2. Ima boga!!!

14. Cekamo realne novinare poput Gonza da stave pravdu iznad svega i ne dopuste da ovo prodje nezapazeno u medijima.

Moram da te razočaram, ali ja ne radim fudbal. Kao što ga nikad i ne bih radio, niti ću jer ne želim da imam posla sa mafijašima. Ima takvih i u košarci, čisto da predupredim sve zabrinute koji bi mogli sad da se jave, ali ovima u našem fudbalu nisu ni ni do kolena.

15. E jebiga, siguran sam da bi imao sta da napises o ovoj utakmici. Verujem da ce tvoj kolega zaduzen za fudbal to uraditi.

16. Verujem da ce tvoj kolega zaduzen za fudbal to uraditi.

Nema šanse. Neće ni on, niti novinar bilo koje druge redakcije. Isto će biti kada i ako Partizan odigra ovakav meč. Uostalom, tako je oduvek bilo u vezi Zvezde i Partizana.

17. http://i.imgur.com/ItBcnQd.jpg

Kako ono kažu – 2:0 je najopasniji rezultat?

Čudo je Crvena zvezda, čudo je i OFK Beograd, a najveće čudo je verovatno naš obogaljeni fudbal... Nagledali smo se svakakvih scena iz zone zumraka na terenima Superlige, a danas na Vračaru smo imali kompletnu epizodu... Najveći srpski klub krenuo je u poteru za titulom pobedom nad OFK Beogradom, ali će brojne kontroverze ostati posle svega viđenog u pobedi Zvezde od 6:2 u Gospodara Vučića.

E vidis Gonzo, zato je mozzart mozzart, a zurnal Smajlovic.

18. Ukakio se Gonzo? Nema komentar?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.