FK Crvena Zvezda

1. Većih licemjera od gazimuda i ovog pedera vidio nisam. mrš

2. Gonzo, hocemo i blic da svrstamo u neozbiljne:

http://i.imgur.com/K5bDQl9.jpg

Većih licemjera od gazimuda i ovog pedera vidio nisam. mrš

Ti medjede ne psuj po sajtu, nije ti ovo Romanija.

3. Inace vidi se da je i ovim nasim nesrecnim novinarima dopizdelo. Tako to krece polako, kad normalan covek nije vise u stanju da podnese uvrede za zdrav razum.

Cute samo rezimski toaletoidi poput ruznala i informera.

4. Aleksandar Sapic:

Kao zvezdaš koji to nikad nije krio i kad su me mnogi napadali, moram reći da je ovo velika sramota za Zvezdu. Ko god da stoji iza ovog meča

— Aleksandar Šapić (@AcaSapic) July 19, 2015

Odlicno, ovo bi moglo da se izrodi u nesto veoma lepo. Rekao sam vam ja da ce vam Vucic doci glave.

5. Slagao sam za informer. Ostade samo ruznal.

6. Gonzo, hocemo i blic da svrstamo u neozbiljne:

Koliko ja znam upravo ga Grobari svrstavaju u neozbiljne novine.

7. Gonzo ipak ispo čovek i ispljuvo ovo u informeru lolo

8. Jasno je, ako jedna ljiga poput Vucicevica napise ovako nesto, mislim da u srpskom jeziku ne postoji rec za one koji precute i predju preko toga. Prvenstveno ruznal.

9. Vučićupederu toliko mi ideš na kurac sa svojim pametovanjem, da sam pogledao šta je kolega kucao sa ove utakmice. Ništa se ne brini i u Žurnalu će pisati o tome da je ovo smešno.

10. Po ovoj računici, OFK Beograd bi ukupno izgubio od Kairata u obe utakmice 34:0.

Tek se sad vidi kolika je snaga Zvezde, da je stepenicu pa i dve iznad ostalih klubova u Super ligi. Znači Kairat je baš dobra ekipa, cenim da će bar do polufinala dogurati.

Šta, hoćemo da nam ovakve ekipe kao OFK idu u Evropu? Pa da li ste normalni, Zvezda je bila dobra, ali nije imala sreće.

Šteta za Zvezdu, kad bi mogla nekako da igra sa ekipama iz Primere ili Premier lige, to bi dobro za nju bilo, da igra sa podjednakim ekipama, jer je ovo smešno.
    Gube 2:0 na poluvremenu, i preokrenu sa 6 golova. To malo koja ekipa može.
    Svaka čast igračima Zvezde.

11. Толе је стандардно наместио у петак, али је Терза данас ојеб'о на Врачару.
    (Џаровски се клања.)

12. Vučićupederu toliko mi ideš na kurac sa svojim pametovanjem, da sam pogledao šta je kolega kucao sa ove utakmice. Ništa se ne brini i u Žurnalu će pisati o tome da je ovo smešno.

Oce al u kurcu. To ako prodje pored Ljiljane i njenih terijer lektora, ja pojedem sva govna koja sam izasrao vezano za taj djubar od novina.

Максимовић: Презадовољан сам, само да Звезда овако настави

Војо Ћалов: Звезда увек мора да верује у преокрет

Ako je i od ruznala mnogo je.

13. Вучићупедеру, како ти више не досади? Ружнал је гробарска новина, не знам шта трипујеш који курац.

14. Jebe Nedeljkovic, ne vadi

Mora da ste dobili upalu mozga od ovih vrućina, pa vam se, kao kad usahli putnik ugleda oazu u daljini, čini da to igra evropski i svetski prvak, nekada veliko ime ove igre...

TO VAM JE DANAS CRVENA ZVEZDA...

Onaj trenutak kada Mbođ, na samom početku drugog poluvremena utakmice na Vračaru, ostaje usamljen kao duh na drugoj stativi?

Nije to gol-prvenac namučenog Zvezdinog defanzivca što nas zabavlja po Tviterima, to samo tako izgleda u vračarskoj fatamorgani; ne, čim malo bolje pogledate, taj pogodak je u stvari crveni karton Sava Pavićevića u drugom minutu i prelakih 0:2 iznad Autokomande protiv moćnog kazahstanskog Kairata.

Onaj trenutak kada Luka Jović, talentovani dečak domaćeg fudbala koji bi mogao zanavek da žali što je zbog povrede kolena propustio Mundijalito, postiže gol za izjednačenje protiv OFK Beograda?

Nije to potvrda darovitosti dečaka iz Bijeljine, to vam samo tako deluje u direktnom prenosu; ne, čim se malo posvetite tome, to je 1:2 u Aziji protiv Kairata, 1:2 koji su lako mogli da budu i 10:0 za moćni kazahstanski sastav. I moglo je da bude, i trebalo je da bude.

Onaj detalj kada Planić dobija crveni karton, a Vukan Savićević odlučno uzima loptu u Ulici Gospodara Vučića?

Ne, nije to požrtvovani start defanzivca OFK-e, ni znak da Savićević ima nešto od tog prezimena u sebi, da je odrastao i spreman da preuzme odgovornost. To vam se samo tako učinilo, ako ste imali tu nesreću da na bilo koji način budete nazočni Zvezdinom ovosezonskom debiju na beogradskih plus 40. A u stvari, kada razmislite, to je lagani poraz od Černomoreca.

Ako nekog zanima, golove su postigli Andrić, Dražić, Mbođ, Jović...

Onaj gol Džošue, zamislite, Parkera? To nije gol osporavanog igrača sa upitnim fudbalskim talentom, ne, to je Ren, Slavija, Apoel, Bordo, to su Lukić, Sa Pinto, Terzić i svi ostali prodavci magle, kojima posao bolje ide nego semenkarima na zapadu "Marakane"...

Pa još jedan gol, hej, Parkera, koji pečatira prva tri boda i, opa, prvo mesto na tabeli Superlige? To je, znate već, razumemo se potpuno i ne moramo više ni da igramo ovu glupavu igru, svaki evropski šamar koji je Zvezda tražila, dobila i posle toga zavapila za još.

Evropski, jer je normalno da vam se desi Kairat ako vam se dešava Vračar. Zaslužili ste ga.
    Razlog za slavlje? RAZLOG ZA SLAVLJE?

To je svaki klub od iz fudbalskih bestragija od kojeg strepimo već godinama, od kojih ćemo strepeti još ko zna koliko dugo. Taj gol, i svi pre njega, oni su svaki dokaz da smo postali evropski fudbalski prekarijat. Drnč. Šoder.

S tri vesela boda u džepu, zarađenih u teškom znoju na rubu Vračara...

To je i svaki klinac koji od danas, posle jeftine predstave na stadionu Obilića, manje voli fudbal nego juče.

To je svako dete koje se pre svega mesec dana radovalo "zlatnim orlićima" i poverovalo da nam se fudbal vratio, dete u crveno-belom dresu koje sada sedi uplakano, zbunjeno, razočarano.

I najvažnije, onaj trenutak u kojem Zvezda pravi preokret na utakmici, na ovakvoj utakmici, i ne raduju se ni njeni igrači, i ne raduju se ni navijači, i ne aplaudira niko, sem ironično, jer svima je sve jasno?

Mora da ste dobili upalu mozga od ovih vrućina, pa vam se, kao kad usahli putnik ugleda oazu u daljini, čini da to igra evropski i svetski prvak, nekada veliko ime ove igre.

Ne, to je zarđali poslednji ekser u crvotočni sanduk na kojem odavno pišu te dve reči.

Ovih 6:2, iz keca u dvojku na Vračaru? To vam je danas Crvena zvezda.

Piše: Marko Prelević, urednik magazina Nedeljnik i kolumnista portala MOZZART Sport;
    Foto: Star Sport.

15. Ova utakmica mi je naterala suze na oci, od detinjstva pa do punoletstva sam mislio da je Zvezda veliki klub ali posle ovoga danas necu vise pogledati njenu utakmicu, utakmicu malog drzavnog klubica koji je jos gori od komsije koji je namestao ali i pobedjivao i imao dobru ekipu. ""To je i svaki klinac koji od danas, posle jeftine predstave na stadionu Obilića, manje voli fudbal nego juče", kljucna recenica.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.