FK Crvena Zvezda

1. ne, ne, grešiš sinak

ovaj plod incesta mesecima dolazi na temu fk i kk zvezda
    i kad mu se napiše bilo šta kao odgovor
    to proglašavate napušavanjem navijačkim

da ova sisica koja ne sme da dođe sa glavnog navija, nekom nesrećom, za zvezdu i da ovako userava vaše teme ja bi mu prvi jebao sve po spisku
    a vi? ZAŠTO ĆUTITE PIČKE GROBARSKE lolo

2. Hvala na obavestenju Direktore, samo ljudi su zauzeti i nemaju vremena da te ignorisu. I ponavljam, to sto si ga jednom primio u dupe kako se prica na sajtu, ne znaci da si peder.

3. po meni, ko god je vp može biti okarakterisan kao trol
    šta god da on radi je za poštovanje dok se god odredjene glave prepiru sa njim
    ja sam retard što ovo uopše pišem recimo al boli me kara recimo isto. jebe mi se šta ko misli za mene AHAHAHA. a kao drugo tebe treba ubiti jbt idi žali se modu haha, msm nije da je smeshno i da te sprdam i da imam bilo shta od dana kada si se pojavio na sajtu protiv tebe al brt reci do modovima shta koji kurac archish se zabadava, bez cilja? oću da kaem pošalji pvt modovima i završeno, nemoj još ovo malo auditorijuma što nam je ostalo da teraš svojim neću reći kakvim postovima. ovde dodžemo da se relaxiramo i svima nam tesho padne kad naidjemo na ovako suurov spem :( dodjem da prochitam neshto pametno na netu i vidim 100 postova vashih jbt, bar nek bude 50 vucicevih a vremenom 2 do tri kad se niko ne bude palio i tako dalje

4. niko se ne prepire sa retardom
    ja se samo bunim zašto moderatori dopuštaju ovakvom imbecilu da smara

5. Ovo nije trol nego debilizam.

6. koliko je prenaporan, otvorite jednu temu samo za njega da kenja dok se ne samobanuje

7. Ako se ne pravis blesav, ocigledno da znam vise. Ne pricam gluposti vec informacije iz prve ruke. A to je - Politika je u debeloj buli vec godinama, posluje ispod granice rentabilnosti i opstaje iskljucivo zahvaljujuci pomoci vlade Srbije. A kad je tako, zna se sta se od nje ocekuje.
    Uzmi dnevnu prodaju Zurnala, izracunaj plate i troskove stampe, transporta, marze i ostalo, videces da ne postoji realan finansijski razlog za postojanje istog. Mada, znas ti to samo glumis.

Ja razumem da si ti dečko kreten željan pažnje, ali prestani da prosipaš pamet. Ovo što si napisao su stvari koje zna cela jebena zemlja, a ne neke bombastične tajne informacije koje ti imaš iz prve ruke. Znam ja malo bolje od tebe u kakvom je kanalu Politika, samo što niko ne planira da gasi Žurnal. Možda ga ugasi neki novi gazda jednog dana, ali takvi planovi ne postoje sada. Ti ćeš da mi pričaš o dnevnoj prodaji, troškovima štampe i ostalim rashodima neke novine. Ti si dečko debil. To da li postoji realan finansijki razlog za postojanje Žurnala nije ni tvoja ni moja odluka. A kad već u takvoj količini jedeš govna na ovoj temi, evo tebi informacija iz prve ruke. Žurnal svojim tiražom pokriva troškove štampanja. Ostalo se pokriva na reklamama u novini koje Žurnal naravno nema u količini kao regularni dnevni listovi.
    A sad odjebi konačno od mene i prestani da me smaraš više za Žurnalom i da glumiš nekog eksperta za novinarstvo.

8. Терзић:. Pa, zbog sprege Karadžića sa Partizanom, Zvezda je u minusu od 50 miliona!

Ау јбт....

9. Ne odgovarajte normalno samo istim sranjima ko i on.

10. Ћао, Вучићупедеру! Видим да ти је лудило и даље на нивоу.
    Ево нечег да те мало баци у депресију.
    http://s7.postimg.org/91mw1pie3/untitled.png

11. LOOOOOOL

Kvalitetan šuk

12. Spinovi poput ovog jos uvek mogu da deluju na malobrojne naprednjake sa Stare Planine i to je to. Decaci, ne radi se ovde o stelovanju utakmica radi takmicarskog znacaja, radi se o enormnim uplatama na ovu utakmicu koja je po informacijama bila medju 5 najigranijih u Evropi - izvor Uefa.
    Stelovanje fudbalskog rezultata zarad novcane dobiti je ozbiljno krivicno delo. Vi ste masnu kurcinu vec ispusili, pitanje je samo hoce biti gutanje ili po faci. Kako lepo.

13. on je dobar kad je mod
    al na duplom čisto zlo lo lo lo lo

14. Nije on kriv što je bolestan.

15. diskretni da ti pomognem nije vučić taj na koga ciljaš lololo

16. veruj da znam ko je!
    nego,
    pesmica za veselo grobarsko društvo (vucice, pedere, modove, advokate, dušane, ragibe...)

de ste ddarksajdoviofdmun lololololo
    https://www.youtube.com/watch?v=aiqfBjWA_do

17. Kod vučića ne treba pisati o trolu već o psihičkom poremećaju.
    Kapiram da je prosečna srbenda veci trol od njega.

18. Директоре, нема шансе да је он у питању. Не би му власница његовог оригиналног налога дала да се бави политиком. Лололо

19. greška fendere, ako sam te dobro ukapirao

samo da se zna, ni na kraj pameti mi nije palo da je džoni
    džoni je grobarčina mrtva, al i ljudina
    a ovO je sisa obična

20. Djoni ostao bez pošiljke zbog fejsa.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.