FK Crvena Zvezda

1. Расни, сисурдо, не смеш овде да коментаришеш ништа, да не добијеш банану, па онда глумиш мудо на ПВТу? Пичкице.

2. Brate video sam tvoju sliku pa sam jednostavno morao da ti izjavim saucesce.

Ne seri i ti po temi, dosta nam je jedan peder.

3. Па зато те и терамо са сајта пичкурино.

4. Ma ko me tera, ulogujes se svakih 20 dana da meni nesto seres. Odjebi i zaobilazi me na sajtu. Ja se ne sećam kad sam.te.sta prvi podjebavao.

Ne piši više po temi ako imaš neki problem obrati mi se lično.

5. Расни, ти си се мени први обратио слепче. Сећаш се?

6. Takmicenje u ligi Evrope se polako zahuktava. Posle prvog kola koje sluzi da one simpaticne i svima drage ekipe otputuju iz svojih seoceta, knezevina i nepriznatih drzava, u drugom kolu smo mogli videti velike ekipe sa bogatim budzetima i do 680 miliona evra (citat rsb).
    Tako cemo u trecem kolu gledati velicine poput FK Rabotnicki, FK Zeljeznicar, Kukesi, Ballklub, Qabala i slicne. Borba postaje sve zanimljivija.

7. Pozdrav za moda.
    MOD PEDERIŠE

8. Zasto sam ja uopste stavio post o LE u ovu temu???

9. Поздрав за модератора.
    Не млати, него дођи са главног налога и одабери ми дефку која је окачена у оној теми где се предлажу дефиниције.

10. idi u pičku materinu, sad mi nedostaješ
    dolazi i sa pedera, kud ti i rekoh

11. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/uefa-koeficijent-vosa-pretekla-zvezdu-231960.html

Povodom informacije da je Vojvodina pretekla Zvezdu na klupskoj Uefa koeficijent listi, zamolili smo za komentar u rukovodstvu crveno belih.

- Da li je neuspeh biti na 205 mestu Uefine liste?

Naravno da ne, pogledajte samo ko je ispred nas: Eskisehirspor, Saligorsk, RNK Split, Skënderbeu Korçë, Fehérvárm, Zorya Luhansk, Pandurii Târgu Jiu... Da li je potrebno objasnjavati snagu ovih timova? Da ne pominjem budzete, koji su ogromni za nase uslove. Na primer jedan Saligorsk raspolaze godisnjim budzetom od 760 miliona evra, rekao je Nebojsa Kokeza.

12. Pozdrav za moderatora.
    Odavno mi ništa nije odabrano.

13. Mi bar imamo klub

14. I stadion isto

15. I dugove. Kakav ste vi kurcev srpski klub kad ne dugujete nista haha stvarno ste kroati

16. u bre cigani kakvi ste
    mesto da dobijate ospice od ovog vrhunskog pomeranja bulje
    vi ni ne kapirate koliko ste izjebani

17. Ja bio kod lekara razjebana mi bulja totalno vucicpeder me toliko jebe da kad vise nece da mu se digne on gura nos

18. Jel ovo skech zna li neko? Xd

19. to je skeč
    vrhunski

doduše nije u boji, nego crno beli lololo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.