FK Crvena Zvezda

1. Poyy vucicu. Jesi li znao da ti je klub osnovan u zagrebu i da nikada nije bio prvak sveta?

2. Gonzo, kako to izgleda kad moras da radis samo sto ti se kaze?

3. Znao sam rasnee, na Zagreb sam ponosan, a za ovo drugo imam kompleks.

4. Eto, vidite kako lepo može da se razgovara
    Sveti Bohor braću miri

5. SVI SMO MI ISTI SAMO NAS BOJE DELE

6. Gonzo, kako to izgleda kad moras da radis samo sto ti se kaze?

Ne znam, ja sam hteo to tebe da pitam s obzirom da ne prestaješ da jedeš govna. Uh oprosti, zaboravio sam da ti govna svakodnevno jedeš na dobrovoljnoj bazi.

7. Ћао, Вучићупедеру! како си? Видим и даље те жестоко дрма шзофренија.
    Ај буди љубазан и дођи са правог профила да ми одабереш дефку.

8. Ako se vec budes motao tuda mozes i meni da popusis kurac pozz

9. Bohor je mama i treba da bude moderator sa Stecanom. Nego, dodje mi pod ruku mejl koji je jedan novinar Zurnala uputio gazdarici Smajlovic:

Draga i mirisna Ljiljo
    Moram priznati bejah ocaran i hipnotisam vasom pojavom danas, gotovo isto kao i usnama nase prevashodnosti.
    Htedoh napraviti clanak o Gospodinu Doktoru Nebojsi Covicu, a ne bih hteo upotrebiti prideve tako svojstvene vasem opisu i izgledu dragog nam vodje.

Legendaran i fransiza bih spomenuo ako se slazete?

10. Priznaj da si glasao za vučića gonzo lololo

11. Gonzo jel tačno ovo što napisa gazi za milutinova na temi da će mu plate dugova pa će dostane

12. sve mi je jasno al kako se ne umoris od tolikog pusenja kurca to mi nikako nije jasno

13. sve mi je jasno al kako se ne umoris od tolikog pusenja kurca to mi nikako nije jasno

Lepi, ne znam gde si naucio te poteze ustima, ali veruj mi nikad mi ne dosadi

14. Ja sam počeo da ga žalim, nemojte se srditi na mučenika...

15. Priznaj da si glasao za vučića gonzo lololo

Čuj glasao, pa ja pičkoustom pišem govore lololo

Jebo mater ako nije.

Mogu svejedno da ti jebem mater.

Gonzo jel tačno ovo što napisa gazi za milutinova na temi da će mu plate dugova pa će dostane

Brate sad tek videh to što je Gazi napisao. Po onome što ja znam izgleda da Milutinov ide definitivno i to u Olimijakos.

Nije tu, otisao da ga baci na ovu sliku

Ma jok brate, bacam ga samo na Sandru Partizan. Volim te crno-bele kurve.

16. ragibe, mogu nešto da te pitam ozbiljno

ovo za gej pasivnog ostavi na stranu, provaljen sam jebiga

ali kad sam recimo sa tvojom mamom (dakle u heteroseksualnom karanju) i ležim na leđima i ne pomeram se dok me ona jaše
    jesam li tad heteroseksualno pasivan?

unapred fala na odgovoru

p.s. što ne objavljuješ ništa sa glavnog naloga na sporckim temama?

17. LOOOOOOOOOOOOOOL
    ahahahahahahahah sunce ti jebem

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.