FK Crvena Zvezda

1. JEBEM VAM MAMU
    PICKE MARS IZ ZVEZDE
    JEBEM VAM SVE PICKE GLUPE

2. Ceo stadion viče "uprava napolje", samo Sever peva kao da je rezultat 5:0 za Zvezdu. Umesto da oni kao pravi navijači, kako sebe nazivaju, prvi dignu glas protiv ovakve katastrofalne klubske politike, očajne igre i lopovske uprave. I posle neko pokušava da me ubedi da Delije ne pevaju kako Terza svira? SRAMOTA!

3. Lorde sarma sever je poveo navijanje uprava napolje na kraju. Poyy

4. Pevalo se UPRAVA NAPOLJE i Marš iz Zvezde.

5. Ahahhahahaa, pa vi ni namestenu utakmicu ne merete da dobijete

koje nubare leptijebem. Crveni karton, gol iz ofsajda i penal i opet nije dovoljno za balvane

6. Aj bezi sa teme jeste osvojili LS, niste aj sad cao.

7. poz rasni,vidim da si se sad okurazio da pljujes upravu i igrace, stigao amin sa severa

8. Da brate ja nemam svoje misljenje nego cekam onaj papiric na severu da dobijem. Al danas nisu delili papirice pa sma bio zbunjen do kraja utakmice kada su poveli navijanje protiv uprave.

9. DOBROE DA SU PEVALI PA RASNI MOŽE DA TERA UPRAVU LOOOL

10. teske muke rasni, morao si da se koncentrises na sluh, vid i disanje istovremeno

EDIT: preterah ga i ja, garant si zmurao, da bi bolje cuo

11. Jbt moram sad da sklonim Terzin poster sa vrata sad.

12. Skloni i ćokijev više niste fmp lolo

13. Brt coki ostaje nasa legenda. Sesta zvezdina zvezda.

14. Tek sad videh lololo

garant si zažmurao

Garant sam ti kurac gurao.

15. Sledeci put ne moras da dodajes slogove i ispravljas moju sisanu latinicu, posto
    se i zmurao jednako dobro rimuje sa gurao kao i zazmurao

al dobro, to u petom razredu. ne brzaj da ti se ne pomesa sve

16. Nego bilo 22000.
    Ocete li do polusezone skupiti toliko?

17. dusan1001
    Skloni i ćokijev više niste fmp lolo

А је л' може ово Расни да стави као аватар? Лололо
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6d/Narodni_heroj_Ivo_Lola_Ribar.jpg

18. Ivo ide kad Terza ode.

19. Rasni
    Nego bilo 22000.
    Ocete li do polusezone skupiti toliko?

rasni, nije ovo tablic da se skuplja 3 na karte. Doduse, sad kad napisah, ne bi me cudilo da preneses tamo na rsb forumu pa da vodja izlobira i za to pravilo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.