FK Crvena Zvezda

1. Koji ti kurac brt? Nemoj nas psovati jbg

2. Зашто си тако окрутан вучићу педеру?

3. Zato sto su delije gej sledbenici unistitelja Srbije. Spremni posrati se na sve radi najnizih pobuda.

4. Kralju ne uništavam ništa evo krsta mi. Samo polako

5. Boxeru ti si kul lik.

6. Бохор вођа навијачалеалеале

7. Najveci sljam je ubedljivo Gonzo od svih cigana. Glumi realnog novinara, a ovamo lize cmar Ljiljani Smajlovic.

8. Drugi je Direktor, ali zasto stajati na muku coveku koji je uspeo da ga primi u dupe. Ceo sajt zna.

9. Kaži mi vučiću pederu, koliko boli saznanje da ti je šljam kao ja spavao kevu u sve tri rupe.

10. jebem ti majku raspalu u onu pičketinu smrdljivu što krene da se raspada posle 10 dana ležanja na kauču mrtva ucrvana od vrućine jer te rodi takvog glupavog ograničenog
    pozz sve najbolje

11. Balije izjebale ustaše
    AAHAHAHAHHAHAHAHAHA

12. кукууу ко ће сад да освоји ово распало првенство? Кад реално погледам опет боље партизан него вехабије или чачак...

13. Dabogda osvojio cukaricki ili tako neko. Da nas franjevci ne prestignu po broju titula.

14. Па, добро... може Чука, али Вождовац бих највише волео. У праву си... Иако више не волим звезду и даље бескрајно мрзим партизан :(

15. Ma moze i Surdulica samo da titula ne ode u Zagreb.

16. ne znam ni da li postoji mogucnost u nasoj ligi da je osvoje neki treci.nije po statutu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.