FK Crvena Zvezda

1. АЛ НЕШТО МИ СЕ ТЕКСТ ТУ НЕЋЕ УКЛОПИТИ ЈЕБЕМ ГА...

2. НЕ ВИДИ СЕ ВОХ

3. I jos je obrisao poster

4. MA NASLUĆUJE SE LOOOL

5. Još kaps nije isključio lololo

6. ХАХА ЈА ЈУЧЕ ИШО ДА ТРАЖИМ НОРМАЛНУ ТАСТАТУРУ БЕЗ КАПСА... КАЖЕ У ГИГАТРОНУ ИМА БРАТЕ, 6000. ХАХАХАХ РЕКО, ПИШАМ ТИ СЕ УСТА ЧЕТВОРООКИ ПЕДЕРУ, ЗА 6000 ИМА ДА КУЦАМ КАПС ЦЕО ЖИВОТ И ЈЕБЕМ КУРВУ ПОЛА САТА

7. KAPS JE DO JAJA DA ODVOJI NAS PREBOGOVE HUMORA OD NOOBOVA

8. Ideemooo, ako su dva kiksa na startu bila potrebna da se otarasimo Parkera i Vukana, onda aminujem!

Samo me zanima, koliko smo platili Slovanu...

http://www.mozzartsport.com/vesti/vukan-otisao-i-zvezdi-oprostio-120-000-evra/112438

9. "oprostio".pobego i spasio sebi kolena.

10. Idemo jos 120 000 evra manje. Vracamo dugove ove sezone a sledeće titula i grupna faza LE.

11. Povodom trenutnih događanja u FK Crvena zvezda, navijačka grupa “Delije Sever“ oglasila se saopštenjemi:

“S obzirom na to da su svi uzeli za pravo da se ovih dana obraćaju zvezdaškoj javnosti, red je da se i mi kao grupa oglasimo. Nećemo odgovarati nikome ništa, jer ne želimo da još više produbljujemo situaciju u kojoj se nalazi naš klub. Ako je neko bio veran i tolerantan svih ovih godina, to smo bili mi. Kao deo kluba koji sa najviše emocija prati dešavanja u Crvenoj zvezdi, suzbijali smo emotivne reakcije i provodili dane u međusobnim raspravama svesni težine situacije. Na utakmici protiv Radničkog je kulminiralo nezadovoljstvo. Tada su i oni najstrpljiviji izgubili strpljenje. Navijači sa svih tribina – ceo stadion, poslao je poruku upravi.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su prepoznali da je trenutak da se povuku iz kluba. Dvadeset hiljada ljudi je stalo iza jedne poruke i kao retko kada, i istok i zapad i sever su bili složni. Zato pozivamo sve zvezdaše da u narednim utakmicama napunimo stadione kao nikad do sada, kako bismo poslali poruku svakome ko želi da se posveti našem klubu u narednom periodu.

Takođe, mnogo je bitno da igrači i trener znaju da smo uz njih i samo ovim pristupom im to možemo pokazati. Samo Delije, popunivši sve stadione, mogu to da pokrenu. I zato, svi na stadion sada kada je najteže!

Nema velike ljubavi, bez velike radosti, ali i bez velike patnje.
    E, to je Crvena zvezda!“

12. Au kakvo proseravanje.
    Nista pametno nije receno.
    Jbt ja bi pisao bolja saopstenja.

13. Sad citam u Blicu.
    MA KO JE ONOM GOVEDU VUCICU REKAO DA ON MOZE DA POMINJE ZVEZDU?
    OBICNA SLINA NAM PRETI KAO ODOSE SVI SAD SE SAMI SNALAZITE. PA MI BEZ TEBE MOZEMO, AL TI NE MOZES BEZ NAS!

14. Ne daj bože da nekom iz UEFA-e dođe na pamet da postavi posmatrače (mislim, one koji nisu potplaćeni) u srpski fudbal, pa ukinuli bi isti na jedno 50 godina, zaboravili bi za šta su nam stadioni služili

15. Nema velike ljubavi, bez velike radosti, ali i bez velike patnje.
    E, to je Crvena zvezda!

mislim da emotivno nezreli retardirani tinejdzeri manje pateticne stvari pisu.

16. citirano u budjavom saopstenju.
    neki ljudi imaju pravo nesto da kazu,a neki jednostavno ne.imaju neke reci odredjenu tezinu kada ih izgovori neko normalan.u onom saopstenju su patetika.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.