Слепи Ретард
Sve sam vas prijavio Kosticu, bando jedna spamerska!
Немој, зашто си то урадио? Нисмо спемовали и нећемо више никад. :)))))))
Не, стварно, дошло је овде пар навијача Пасартизана и покренуло је расправу. Нико их није звао на тему о Звезди. Него небитно, даља расправа са Гробарима се прекида.
Ni utakmice više ne gledam, jer se džabe iznerviram.
Preleteo sam preko ovih vaših kilometarskih postova (samo preleteo, iz gorenavedenog razloga) i koliko vidim, ništa normalno i zanimljivo.
Prekinite sa vređanjem i ponašajte se normalno i civilizovano.
Za bilo kakvo vređanje nakon ovog posta padaće banovi.
:*
О мама, мама, мама
О мама, мама, мама
Ооооооооооо, мамааааааааааааа, заљубио сам сеееее
ја видео сам Звездууу, ја видео сам Звездууу,
Оооооооооооооо мамааааааааааааааа полудећу због њеее!
StefanKostić
Исто и ја. Изнервирају ме и онда уопште не пратим утакмице. Ех, кад се само сетим да после оног пораза од ПСВ-а, нисам годину дана ишао на Маракану. Нисам хтео. 'Еј, био сам љут што нисмо ушли у Лигу шампиона. 'Еееееј! Тад нисмо ни морали да стрепимо за титулу, размишљали смо углавном о европским мечевима, а сад стрепимо да ли ћемо да победимо Рад, Јавор, Борац... А дефинитвно ми се наша лига смучила, конкретно Звездина игра, кад сам гледао на ТВ-у утакмицу Смедерево - Звезда. Гледам, Звезда не може 5 минута да пребаци лопту на противничку половину. Изнервирам се, узмем даљински, пребацим на СпортКлуб да гледам Манчестер Јунајтед - Арсенал. Нагледао сам се фудбала као човек.
Код нас сваки играч мора да држи лопту минимум 15 секунди, испита је, анализира , израчуна њену површину...па онда дода. Поготову Борха. Биће боље ваљда, горе не може (или може, ако нас преузме Жонпи опет, па кад дамо гол против Јавора он уведе трећег штопера).
Водите навијање без мене, мајку ли вам :)
ЈА САМ ГОДИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРОВЕО СА ТОБОООМ
ТЕБИ ДАООООООООООООО СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВЕОООООООО
САД САМ ОПЕЕЕЕЕЕЕЕТ ТУУУУУУУУУ И БИЋУ УВЕК С ТОБОООООООООМ
ВЕЧНОООО ОСТАЋЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ ТИ У СРЦУ МОООООООООООМ
Ајмо сад јако да покажемо како се то ради.
Ајде делије загрлите се
ПО ЗИМИ КИПИ СУНЦУ СНЕГУ ИЛИ КОШАВИИИИИИ
МИ БОДРИМО ТЕ УВЕК ЗВЕЗДО МА ГДЕ БИЛА ТИИ
ПРАВИ ДЕЛИЈАААААА ВЕРАН ЈЕ КО ПАС ПАС
УВЕК ЗВЕЗДО РАЧУНАЈ НА НААААААААААААС
Зашто увек остављате мени ове "ооооо" и "нананана" делове. . . ? Нека свако отпева по стих, па ћемо да се надовезујемо, мислим да је тако дојајније. :)
Sve sam vas prijavio Kosticu, bando jedna spamerska!
Немој, зашто си то урадио? Нисмо спемовали и нећемо више никад. :)))))))
Не, стварно, дошло је овде пар навијача Пасартизана и покренуло је расправу. Нико их није звао на тему о Звезди. Него небитно, даља расправа са Гробарима се прекида.
Preleteo sam preko ovih vaših kilometarskih postova (samo preleteo, iz gorenavedenog razloga) i koliko vidim, ništa normalno i zanimljivo.
Prekinite sa vređanjem i ponašajte se normalno i civilizovano.
Za bilo kakvo vređanje nakon ovog posta padaće banovi.
:*
О мама, мама, мама
О мама, мама, мама
Ооооооооооо, мамааааааааааааа, заљубио сам сеееее
ја видео сам Звездууу, ја видео сам Звездууу,
Оооооооооооооо мамааааааааааааааа полудећу због њеее!
Браво, Делије, браво. . . 'ајмо сад јако, да се чује бре! 'ајмо руке!!! Сви, сви, сви!!! 'ајдееее. . . :вођа у трансу:
Маракана да л' је пуна ил' смо само ми. . .
НЕ ЖАЛИМО НАААША ГРЛА НИТИ ДЛАНОВЕ!
А ти само храаабро бори сеееее
нананананаананананананананааааа, нанананананананананааааа, нананананананананананааааа, нанананананнаааааааааааа. . .
АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ
Исто и ја. Изнервирају ме и онда уопште не пратим утакмице. Ех, кад се само сетим да после оног пораза од ПСВ-а, нисам годину дана ишао на Маракану. Нисам хтео. 'Еј, био сам љут што нисмо ушли у Лигу шампиона. 'Еееееј! Тад нисмо ни морали да стрепимо за титулу, размишљали смо углавном о европским мечевима, а сад стрепимо да ли ћемо да победимо Рад, Јавор, Борац... А дефинитвно ми се наша лига смучила, конкретно Звездина игра, кад сам гледао на ТВ-у утакмицу Смедерево - Звезда. Гледам, Звезда не може 5 минута да пребаци лопту на противничку половину. Изнервирам се, узмем даљински, пребацим на СпортКлуб да гледам Манчестер Јунајтед - Арсенал. Нагледао сам се фудбала као човек.
Код нас сваки играч мора да држи лопту минимум 15 секунди, испита је, анализира , израчуна њену површину...па онда дода. Поготову Борха. Биће боље ваљда, горе не може (или може, ако нас преузме Жонпи опет, па кад дамо гол против Јавора он уведе трећег штопера).
Водите навијање без мене, мајку ли вам :)
ЈА САМ ГОДИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПРОВЕО СА ТОБОООМ
ТЕБИ ДАООООООООООООО СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВЕОООООООО
САД САМ ОПЕЕЕЕЕЕЕЕТ ТУУУУУУУУУ И БИЋУ УВЕК С ТОБОООООООООМ
ВЕЧНОООО ОСТАЋЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ ТИ У СРЦУ МОООООООООООМ
:talambasa podignute ruke levo-desno: oooooo nanananananaaaaa oooooo nanananannaaaaaa oooooo nananananananaaaaaaaaaa
Ајмо сад јако да покажемо како се то ради.
Ајде делије загрлите се
ПО ЗИМИ КИПИ СУНЦУ СНЕГУ ИЛИ КОШАВИИИИИИ
МИ БОДРИМО ТЕ УВЕК ЗВЕЗДО МА ГДЕ БИЛА ТИИ
ПРАВИ ДЕЛИЈАААААА ВЕРАН ЈЕ КО ПАС ПАС
УВЕК ЗВЕЗДО РАЧУНАЈ НА НААААААААААААС
Зашто увек остављате мени ове "ооооо" и "нананана" делове. . . ? Нека свако отпева по стих, па ћемо да се надовезујемо, мислим да је тако дојајније. :)
Почни, 9аре. . . :)
Ајде ја глумим вођу :)
Подјелите се :)
ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА И ТИТУЛААААААААА
И ЈОПЕТ ТИ СИ ПРВА ПОСТАЛАААААААА. . .
СВУДА СМО ТЕ ПРАТИЛИ !
:cacka fon i sa vremena na vreme se ubacuje:
:рандом курчина на трибини, ало бре позеру не снимај!:
:pozer 200 kila bez palice koju drzi u ruci:
:mali ne peglaj!: :)
I VERNO BODRILI!