FK Crvena Zvezda

1. Svako vece sanjam ja Katai jedan, Ugo dva.

2. Stojković F. vrv opet u Zvezdi od zime. Znači Cvele eliminisan.

3. Panteri, jel ste nasli 3 miliona evra? Evo Tvorzic napravio plan:

Kako prenosi Sport Makabi iz Tel Aviva će ranije da uplati svoje obaveze na račun Crvene zvezde. Tačnije, ratu od miliona evra sa kojom bi crveno-beli rešili veliki deo problema. Takođe, očekuje se da u problem „uskoči“ i jedan od glavnih sponzora „Telekom“.

Cekaj, zar nije Tvorzic rekao pred one letosnje prevare kako su Gasprom, Makabi (Rajkovic) i Telekom uplatili pune iznose unapred kako bi se isplatilo 10 miliona evra?

Ova pljacka se vise ne moze izdrzati. Ljudi gladuju i ubijaju se svaki dan, a panteri cute i podrzavaju bagru u pljackanju drzave i izdaji Kosova. Znaju dobro da zagalame kad treba onaj peder Tadic da dovodi Gasprom. Samo o svom dupetu panteri misle, banda izdajnicka i petokolonaska.

4. Naravno, necu valjda o tvom dupetu da mislim.

5. To je jasno. Sad nece boleti kad se budete gasili, imali ste par godina da dokazete kako ne zasluzujete gasenje, ali bice to pravo uzivanje.

6. Još nisi provalio ko nas finansira?
    http://i.imgur.com/I1ZqLSS.jpg

7. vucicpeder se ubija

8. Jebeš mi sve ako ovaj vučićpeder nije neki član SNS. Uopšte me ne bi čudilo, iza ovolike mržnje ka velikom vođi se sigurno krije neizmerna ljubav. Tripujem da vučićpeder ima sobu oblepljenu posterima velikog vođe. Ovakvim na primer.

http://www.svevesti.com/images/sr/249716.jpg

I drka li drka na spojene prste.

9. Drka sa ovako spojenim rukama vrv

10. Vucicpeder je babic onaj debeli

11. Zečevićev dugogodišnji kolega iz Zvezde, Vladimir Cvetković, rekao je ove nedelje da mu je "Zeka" blizak prijatelj, koji ga je prvi pozvao kada je izašao iz zatvora. Rekao je i da se i danas ćesto viđaju i da razgovaraju.
    "Sa Cvetkovićem sam imao izvanrednu saradnju. I danas se družimo i poštujemo ono što smo radili i jedan drugog. Cvetković je obeležio epohu u Crvenoj zvezdi i možda je jedan od najzaslužnijih što je Zvezda postigla rezultate koje je postigla".
    Da li je Partizan u Zečevićevoj eri pozajmljivao novac Zvezdi?
    "Ne bih to komentarisao, to je prošlost"
    Znači, tačno je?
    "Ne bih o tome... Drugi ljudi su u tome učestvovali i sa ove vremenske distance nije ni ukusno".

Vrv i mi kurvi pare davali... sta se ja koji kurac bunim na drzavu. Izgleda pomamna kurva. Svi vole da je jasu.

12. Cao babicu jel te jebe vucic

13. Vidi ti one krave jel su nahranjene, ne gubi vreme na internetu

14. vulelegendo, tolko sam te poželeo da ću sam dobavim našu prepisku, da se ti ne mučiš

Vučićupederčino, kako stara majka? Plete li crno bele šalove sirotica ili nema vremena od jahanja po ciganskim kitama?
    Direktore, ceo sajt zna za tvoje pasivno seksualno iskustvo tako da bolje ćuti!
    Jebem ti sve žemsko u familiji, čisto da demantujem
    Dokle će modovi trpeti prostakluk krezube ciganske Srbije nad nama partizanskim stojicima i velikomučenicima
    ...

15. Vučićpeder je žrtva...sopstvene bolesti.

16. "Novinare" onaj debil Truc te brani iz izvesnog razloga.
    Jel Kurir odlucio da te zadrzi ili su ipak podigli zahteve na malo veci nivo od postojeceg, tipa: Dragicevic je bacio loptu, pogodite sta se onda dogodilo???!!!

17. "Novinare" onaj debil Truc te brani iz izvesnog razloga.

Znake navoda džabe stavljaš, to sam ti već objasnio. Jedino mi otkrij šta si mislio ovim da me Truć brani pošto zaista ne znam na šta misliš.

Jel Kurir odlucio da te zadrzi ili su ipak podigli zahteve na malo veci nivo od postojeceg, tipa: Dragicevic je bacio loptu, pogodite sta se onda dogodilo???!!!

Vučićpeder je bog humora. Već mesecima prosipa foru kako radim u Informeru, a sada je prešao i na Kurir. Pa odluči se već jednom decxko, da li je Informer ili Kurir.

18. gonzo
    bla,bla,truc

Vid ovog, izvini, a gde si se ti prepoznao? Otkad se to informerova piskarala mogu nazivati novinarima, pa makar i sa navodnicima?

19. Pa koliko ja znam niko drugi od ljudi koji pišu na Zvezdinoj temi ne radi kao novinar osim mene, a okačio si mi se kao pijavica odavno. Nadam se da si razumeo i da neću morati da ti crtam, jer to veoma loše radim.
    Kao što napisah, ti si bog humora. Onog humora za ljude sa posebnim potrebama. Odlično kapiraš šta im treba, valjda zato što i ti imaš posebne potrebe. Jadni vučkopederčić.

20. Hahaha debeli babic

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.