Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Prodace ga za manje jer ce nam biti frka za pare jer stigle tuzbe, obaveze, reprogrami, radna zajednica, licenca,kurve i kokain
i tako vecno...
Pa naravno. Nece nas cak ni privatizovati jer pranje love, jahte i kokain
doo crvena zvezda
Mislim da je Grof ogromno mudo, i da iako ode Grujic, da ce doci neki Stankela da mamojebe.
Inace, bio bi dobar svrs kada bi se prodao za 5 milki,pa tih 5 milki ulozis u nekog od 2 milke stranca, pa jebes mame svejedno, ali ovako, s obzirom da je iz omladinske skole, sve sto zaradimo na njemu, bice dobro...Plus konacno taj mladjani pogon izbacuje igrace koje mogu da posluze..
iskreno,mislim da je grof nije nista posebno,niti je neko vece mudo.zvezdu malo kaki,malo namesta,partizan se raspada.ovi ostali, nazalost, nisu ni za kurac.sve mu se namestilo da ispadne kako vadi klub iz govana i dominira.mozda gresim.
Pa jbg, pogodio je sa pojacanjima, svim. To je za pocetak dobro.
I iz tima odstranio sve neznalice.
ok.samo ne znam di su ta pojacanja proverena.hocu reci,da nije neki reper fuca protiv surdulice da bi znao da neko valja.
Pa jbg, svi su konstantni i protiv jacih od radnika, ali slazem se da treba videti da li su pojacanja i za Evropu ili samo za Srbiju. Dogodine, otom potom.
ВУКАЈЛИЈА, ШТА СИ СЕ РАСТРЧО?
LALAT PIČKA
Kaizene popravljaj ovo ne mogu ni gol da proslavim.
https://i.imgflip.com/t2be7.jpg
AHAHAHAH
Kakav brat.
http://www.mozzartsport.com/vesti/intervju-micel-donald-zvezda-bi-se-u-holandiji-borila-za-titulu-sledece-godine-smo-u-ligi-sampiona-video/118887
Zbog ovoga mi je jako drago. Ne sećam se kada je vladala ovako pozitivna i prijateljska atmosfera među igračima.
Da to je baš super. Nema Jestrovića i meščini Koromana da se iživljavaju nad stranim igračima.
Jebote kakav ATOMSKI fudbal igramo.
Katai i Grujic u odlicnoj formi, kikseve su danas u odbrani pravili i Grof je ovu tekmu dobio smekerskim potezom. Nije hteo da izvuce malog ili Pavicevica iz igre, da ne bude da su kiksare i da ne ide kako treba, nego je izvukao Plavsica, metnuo Vuleta na zadnjeg veznog i poslao Grujica napred, sto je i donelo pobedu, jer decko jebe mame sta radi i sa kakvom lakocom igra. Ima muda, trazi loptu, deli lopte, nije spor, prosto mi je neverovatno da imamo igraca koji se sa takvom lakocom oslabadja igraca. Hugo se trudi, ali ga nece gol, mada sto se mene tice, agilan je, pravi sanse, a i dade dva gola franjevcima. Nek' im metne jos dva do kraja sezone, i ja zadovoljan.
EDIT: Bobiniramo na svim frontovima, dobili smo i u rukometu, jebi prdi karaj, dominacija, Vucic, Covic, limenke!
postali smo jebači samo takvi, ali brate, da igramo lepo. igramo!
što smo bolji navijača sve manje lol
Ma biće publike nego smaraju ljudi sa pljuvanjem Petkovića, dečko je bio povređen i sve to, zaigraće i on kako ume a onda ni Savo neće imati kud nego da i on počne da koristi obe polovine mozga.
Nisam pratio igre Kataija ranije, kako je on završio u Zvezdi nije mi jasno, ako je oduvek igrao ovako mogao je da opušteno igra u nekoj boljoj ligi gde će zapravo dobiti pare..