FK Crvena Zvezda

  1. https://youtu.be/ZVaKqguRnyY

    Ode Gruja... 7 miliona + dez posto od sledećeg transfera.
    TERZA MAMIĆU

  2. хахах како су смешне ове делије. добијамо 2.7 милиона од ливерпула, остатак нам даје аир сербиа

  3. Hoće li grujić na preglede ići avionom srpske vlade?

  4. Hvala Jatu sto je platio da Gruja, mezimce drzave, dobije osmicu u Liverpulu.

  5. Ништа од тога. Продали смо Грујића, Вијера остаје до краја сезоне сигурно.

  6. prodace svakog za koga se nudi para.

  7. На колико је Виеира потписао уговор? На две године?

  8. Da. A Ibanjez na 3.

  9. Фино, фино.... Ако се редовно исплаћују, не видим што заправо не би остали током европских квалификација....
    А Спортинг да се интересује за Хуга не верујем.... Имају они пара за квалитет који им је потребан и који лежи ван ове наше Суперлиге....

  10. Što da ne veruješ, Vieira je igrač koji već sad (posle dvaes nekog kola) ima toliko golova (13g i 7-8asist), Portugalac je, a Sporting kuburi sa špicevima, tj. Slimani je dao 8-9 golova, ostali karu.

    Pa zadnjih 4-5 utakmica su ja msm dobili "Pižonovim" rezultatom, 1:0.

    Drugo je pitanje što ne verujem da bi ponudili više od 2m, vrv bi Sporting da ga dobije raskidom ugovora ili sl. ali svejedno moguće je i jedno i drugo.

    Al opet pita se Grof tu dosta, pretpostavljam da ne mogu bez njega da prodaju nikoga. Što odavno nije slučaj bio u našem fudbalu.

  11. zvezda je dominantna ove sezone u ocaj ligi.tako da je najbolje sa rezervom uzeti ucinke igraca u obzir.i da uzmemo u obzir da bas i nije bio maradona u ligi koja nije jelen.

  12. Више нека Брага/Насионал фазон.... Сад гле'ам, са Танаком и Гутијерезом у шпицу не верујем да би опет ризиковали са сличним играчем.... Додуше, Дерби је једина утакмица која запада под око у иностранству, а ту је уваљао два комада.... Не знам, контам да, ако буде одлазио, ће отићи или у Кину да заради неку кинту или тако у неки клуб типа Јанг Бојс, Брага или к'о Шпорар, у Базел.... А и Спортинг има једну од најбољих омладинских школа у свету па могу и одатле некога да избаце....

  13. Pička glupa, daj da uzmemo 5 miliona!

  14. Čini mi se da su se navijači ranije radovali kad najbolji igrač želi da ostane u klubu uprkos milionskih ponuda bogatih klubova.

    EDIT: Iljadu strana ispisasmo.

  15. Ako ne dobijemo ove pare tim će se jednostavno raspasti. Stranci će otići i tužiće nas, a onda je u pitanju i licenca.
    Strašno jbt, setite se samo ponude za Lazovića pa na kraju kurac. Hitno su nam potrebne pare.

  16. SREĆNA HILJADITA STRANA SVIMA KOJI SLAVE.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.