FK Crvena Zvezda

1. Sudija izgubljen u prostoru i vremenu. Sranje derbi.

2. Cvele nam je najbolji na terenu, to dovoljno govori.

3. Retko dosadan derbi.

4. Aupičkumaterinu šta uradi čovek.

5. Koji put nam se ovo dešava jbt

6. Ristić i Plavšić su morali da počnu tekmu.

7. HAHAHAHAHAHA

Al ono, ovim golom za nerešeno, Paćo je pobedio u borbi da titulu ne proslavljamo ovo već neko naredno kolo.

8. Slična situacija kao kad je Kadu dao gol za pobedu samo Kadu je dobro šutnuo a za ovaj gol više zasluga ima Kahriman nego majmun.

9. OJEBO
    http://cdn.tf.rs/2015/08/19/Predrag-Sikimic-620x350.jpg

Inače, Rendulić, na stranu crveni, odigrao dobar meč. Pokazao je da je sasvim zadovoljavajući štoper. Nije Vidić, al jbg, ajmo malo poštovanja.

10. Dragi moj Kahrimen

11. Баш сам испиздео због Кахримана. Киксира кад не сме. Тако је и Ранђеловић бранио добро кад је дошао, а онда је почео да прима глупе голове (Лацио, Левадиа, Бајерн). Брига ме што је бранио добро целе сезоне, ово што је сад урадио је баш свињарија.

12. KAŽU DA JE LOPTA IŠLA DVJESTAŠESET NASAT

13. Rendulić je na pravdi Boga isključen. Prvi žuti je bio Cveletov, nego 'ajde. Generalno, mogla je i bolja tekma da bude, bili smo realno bolji, njih usralo i to je to. Mada, mislim lično da je loše vodjena utakmica od strane sudije. Bilo je par ozbiljnih propusta za žute kartone, pre svega Ilić pred kraj poluvremena i Brašanac nogom u grudi, ali dobro...Ne tražimo alibi.

14. a sto su nas začinili na poluvremenu na pravdi boga lolo

15. Fender Stratocaster
    Кахримана одмах на клупу. Јебем ти голмана који киксира кад не сме. Тако је и Ранђеловић бранио добро кад је дошао, а онда је почео да прима глупе голове (Лацио, Левадиа, Бајерн). Брига ме што је бранио добро целе сезоне, ово што је сад урадио је баш свињарија.

Brt to ti je prokletstvo golmana svako je po nekad Pandurović. Dika, Kocić, Ranđel, Bajko, Rajko sve odlični golmani niko neće navesti hiljadu i jednu odbranu svi će pamtiti kikseve. Nismo imali sreće, sledeći put hoćemo i a u kurac

16. Ja mislim da treba da mu izbušimo gume na Kajenu.

17. Kajena vozg a mali Ristić nema za gel c c c

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.