FK Crvena Zvezda

1. Bas su Smuci i Bajko sjajni golmani i sigurno cu pamtiti njihove bravure na golu.
    Kad neko pomene Bajka prvo mi padne na pamet Zorica Markovic i seljacina.
    Kad neko Smucija pomene, odmah mislim dva gola protiv Bajerna i Levadija.
    Eeeeej, glupi Smuci Randjelovic odlican golman

2. Video sam baš Bajka pre 4-5 dana, izlazi iz kafića sa nekom pičkom (prosečnom), Dodž vozi seljačina haha. Pustio bradurinu neku u pm.

3. Ne mogu da čitam al ne budite poludebili Bajka da pljujete

4. Bajko dobar golman, samo što je lud za sve pare.
    A ovo što je Deki nabrojao golmane, ne treba zaboraviti Zvonka Milojevića. Sunce ti jebem kako je taj čovek branio, ali zato je na derbiju umeo da primi najgluplji mogući gol.

5. Zverko a Bajka protiv Bordoa se ne sećaš? Gluperdo

6. Brate, taj penal ide Maksimoviću na dušu više nego Bajku. Mada, verovatno subjektivno, mislim da možda nije ni bilo penala tad :) Bajko je golman na reflex, nikako na procenu, bar ja tako mislim. A Damir, jbg, desi se. Ter Štegen ima 5 miliona platu pa protiv rome primi gol sa centra, jebiga. Nego, je l' se sećati vi gola koji je mustafa primio dok je branio za paću, od Benfike čini mi se. Glavom sa ivice šesnesterca?

7. Ne, setim se i ovoga kako dobro ceni https://youtu.be/LSBPUgEdJNM

A Mustafa mozda najjaci golman kad su u pitanju situaciju 1 na 1. Al' zato kad treba da postavi zivi zid kod slobodnog, jebi ga boze, nema sile da to odradi kako treba. Kad je s druge strane neki Sinisa, ili neko ko priblizno dobro izvodi, to je 90% gol

8. Kahriman je odličan, jebi ga pritisak je veliki na derbiju, boli nas kurčina.

9. Brt to ti je prokletstvo golmana

Све то стоји, али да смо изгбули са тим голом титулу, био би линчован исто као и Дика Стојановић да нисмо отишли у Бари. Јбг, може он да одбрани сад 10 пенала, 100 зицера, увек ћу да стрепим да не прими у квалификацијама за Лигу Шампиона неки овакав гол.

Zverko a Bajka protiv Bordoa se ne sećaš?

Грешку је направио Максимовић, а не Бајковић. Шта је могао Бајко да уради, кад је овај испуцао лопту ка њему.

10. Bajko dobar golman, samo što je lud za sve pare

Najbolji golmani i jesu pomalo ludi (može dživdž ođe). Bajko izuzetak.

11. mrs jebem ti majku

12. Ne kontam ove lobanje, stoji kordon, ti biješ stolicom, kopčom, motkom, nogom i onda kad naiđu baje i jebu ti majku onda je fazon ACAB MAMU VAM JEBEM VUČIĆU PEDERU NAROD UDARAŠ SIROTINJU LAKO JE TO VIDI TI IMAŠ OKLOP IDITE NA KOSOVO

13. KOSOVO JE BILO I OSTALO SRBSKO!

14. To je jedna stvar, a druga stvar koja mi nije jasna je zašto je kordon policije ušao na sever da pravim tampon zonu umesto da izoluje grobare na istoku koji su pravili problem.
    Treba da bude navijači - ograda - policija, a ne žandari da ulaze na tribinu.
    I još jedna stvar je da su ušli na tribinu nakon što se sve smirili?
    Neko od njihovih nadređenih je bezveze zajebao stvar.

15. Kada su krenuli da beže od žandara gurali smo ih nazad vala, bio mudonja na početku ostani mudonja do kraja.

16. To pogotovo, Žandarmerijom upravljaju Otpisani.

17. svaki derbi zaseru onim jebenim bakljama.
    al to se tolerise,to je ok.

18. Treba prije svake utakmice pustiti 50 na 50 na centru terena, pobacati noževe, baklje, buzdovane i neka se pobiju govna, šta pretekne to poubijati iz snajpera, naiđe sanitet, pokupi ostatke, ajmo sad vi malo fudbala pa za 45 minuta opet pokolj navijača i tako dok se ne očiste tribine od žgadije.

19. E al onaj baja sa onom nekom navlakom Gavrila Principa, ono je do jaja, šta je ono, nisam viđao do sada po ovim Otadžbinama i kurcima?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.