Jel mi pricamo o Maricu pseto? Liku iz Bajmoka koji je studirao na FTN?
Plodovi Vučićeve pobede se osećaju polako. JEBIIIIIIII http://www.mozzartsport.com/vesti/e-to-bi-bilo-pojacanje-zvezda-juri-marka-marina-video/133787
sada su se bas prosrali.bolece ga kurac da igra za 250 soma kda moze negde drugde za milju.
Pa mi će milju da mu damo
iz prepune kase ce da izvade. relno,marin se raspao.ne vredi tu milju.
To jedino da ugnjave Čelsi da ga da na pozajmicu i da nakrpe para za pola plate, pošto je liku do 2017. ugovorom zagarantovano 45 000 evra nedeljno. Čujem da je Lord Bendtner slobodan igrač sad, tako da TERZO REAGUJ!!!!1
EVO, VEĆ SE OSEĆA BOLJITAK, NEMA NI 12 SATI KAKO SMO POBEDILI NA IZBORIMA, ALI KAO ŠTO VELIKI VOĐA KAŽE, NEMA SLAVLJA, ODMA KREĆEMO DA RADIMO!
Marko Marin ima mnogo dobru pičku za sestru.
Cigani este glasali za vucica
Nismo glasali za vucica nego za Aleksandra Vučića.
Išli smo organizovano, bilo je otvoreno posebno glasačko mesto, u Ljutice Bogdana 1a, podno severne tribine.
Marin i Lord u Zvezdi od leta.
O maricu da ali ne iz bajmoka nego iz 61-og. Doduse mozda se doselio iz bajmoka ili su njegovi iz bajmoka to vec ne znam ali zivi u 61
Tj ziveo je jbg
Jao kako si ti retardiran sunce ti jebem. Ogranicen ko šerpa.
Prestani više da pišeš laži o mrtvim ljudima, pogotovo što je ovo bio odličan momak, pravi navijač a ne huligan.
http://i.imgur.com/Zbmnced.jpg
Nisi ni rekao jesi poznavao velju i odakle znas kakav je bio jer ga naravno nisi poznavao
Bio je tu zbog posla koji je radio, a još je primao pare od kluba na račun kao platu. A ti ga možeš znati jedino ako te jebao u dupe.
I što pišeš laži o Mariću degenu?
Koji posao je radio i kako znas da je od kluba primao platu?
I gde to "tu" je uopste bio?
Od kluba i danas njih 10ak prima platu, a samo je i on tada bio na spisku. Pricao sam sa likom koji radi u klubu, znaci pricao a ne dopisivao se.
A ti uporedjuješ Dunjića koji je ubijen u obračunu klanova i Marića koji je dobio metak, ni kriv ni dužan.
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Jel mi pricamo o Maricu pseto?
Liku iz Bajmoka koji je studirao na FTN?
Plodovi Vučićeve pobede se osećaju polako. JEBIIIIIIII
http://www.mozzartsport.com/vesti/e-to-bi-bilo-pojacanje-zvezda-juri-marka-marina-video/133787
sada su se bas prosrali.bolece ga kurac da igra za 250 soma kda moze negde drugde za milju.
Pa mi će milju da mu damo
iz prepune kase ce da izvade.
relno,marin se raspao.ne vredi tu milju.
To jedino da ugnjave Čelsi da ga da na pozajmicu i da nakrpe para za pola plate, pošto je liku do 2017. ugovorom zagarantovano 45 000 evra nedeljno. Čujem da je Lord Bendtner slobodan igrač sad, tako da TERZO REAGUJ!!!!1
EVO, VEĆ SE OSEĆA BOLJITAK, NEMA NI 12 SATI KAKO SMO POBEDILI NA IZBORIMA, ALI KAO ŠTO VELIKI VOĐA KAŽE, NEMA SLAVLJA, ODMA KREĆEMO DA RADIMO!
Marko Marin ima mnogo dobru pičku za sestru.
Cigani este glasali za vucica
Nismo glasali za vucica nego za Aleksandra Vučića.
Išli smo organizovano, bilo je otvoreno posebno glasačko mesto, u Ljutice Bogdana 1a, podno severne tribine.
Marin i Lord u Zvezdi od leta.
Liku iz Bajmoka koji je studirao na FTN?
O maricu da ali ne iz bajmoka nego iz 61-og. Doduse mozda se doselio iz bajmoka ili su njegovi iz bajmoka to vec ne znam ali zivi u 61
Tj ziveo je jbg
Jao kako si ti retardiran sunce ti jebem. Ogranicen ko šerpa.
Prestani više da pišeš laži o mrtvim ljudima, pogotovo što je ovo bio odličan momak, pravi navijač a ne huligan.
http://i.imgur.com/Zbmnced.jpg
Nisi ni rekao jesi poznavao velju i odakle znas kakav je bio jer ga naravno nisi poznavao
Bio je tu zbog posla koji je radio, a još je primao pare od kluba na račun kao platu.
A ti ga možeš znati jedino ako te jebao u dupe.
I što pišeš laži o Mariću degenu?
Koji posao je radio i kako znas da je od kluba primao platu?
I gde to "tu" je uopste bio?
Od kluba i danas njih 10ak prima platu, a samo je i on tada bio na spisku. Pricao sam sa likom koji radi u klubu, znaci pricao a ne dopisivao se.
A ti uporedjuješ Dunjića koji je ubijen u obračunu klanova i Marića koji je dobio metak, ni kriv ni dužan.