kod timova kao što je sausolo je faktor i to što nemaju nikakav evropski pedigre pa će verovatno biti malo u fazonu ne nužno usrani, ali ono, prosto novi koncept za klub kao celinu, a verovatno i za večinu igrača individualno ne znam im sastav
Sasuolo će ili uložiti 100/100 truda u Evropi pa da probaju prezimiti, ili će apsolutno ignorisati da bi držali mesto u ligi, fazon gledati da neupadljivo ne prođu.
Sasuolo se definitivno nece zajebavati, pokazali su to protiv Lucerna. Novi su, imaju kompleks seoskog tima i sve ce uraditi da se izbace u neki prvi plan. Za ligu ih svejedno boli kurac, nece ispasti.
Па и кад смо играли са Кјевом, тај исти Кјево је пртетходну сезону завршио као четврти, били су дуго времена и први, побеђивали су све редом, па смо их прошли. А с друге стране Сасуоло је јак колико и Лудогорец, тако да опет није лак противник. А и нису други толико добро, колико смо ми лоши. У одбрани.
Novi su, imaju kompleks seoskog tima i sve ce uraditi da se izbace u neki prvi plan.
Баш зато што су сеоски тим вероватно више размишљају о опстанку у Серији А него о Европи јер то је одлика сеоских клубова.
Бохоре, егал са Јувентусом је био и Кјево 2002., а ми тад губили од Чукаричког и Железника, па смо их прошли. Него смо тад имали Видића у одбрани, а сад немамо крштене штопере и бекове па зато Сасуоло делује прејак за нас.
ajde ne lupajte jebene gluposti, ludogorec za ove izmislio fudbal. svakako ćemo ga izduvati, ali nemojte srati pls, tim u rangu Vojvodine fazon
kod kuće su nezgodni, ako izvučemo remi neki možda i bude nešto više u revanšu
nema ništa
Ne daju nam baš prevelike šanse u prvom meču.
http://sports.williamhill.com/bet/en-gb/betting/e/9712588/Sassuolo+v+Red+Star+Belgrade.html
Ma nemoj da te bacim u bunar sad
Hoćeš i želju da poželiš?
Lepo ja rekoh haha http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=05&nav_id=1162825
Nisu bili sedmi nego šesti, B92 nubare, sedmi ne ide nigde. #ACMILAN
kod timova kao što je sausolo je faktor i to što nemaju nikakav evropski pedigre pa će verovatno biti malo u fazonu ne nužno usrani, ali ono, prosto novi koncept za klub kao celinu, a verovatno i za večinu igrača individualno ne znam im sastav
Sasuolo će ili uložiti 100/100 truda u Evropi pa da probaju prezimiti, ili će apsolutno ignorisati da bi držali mesto u ligi, fazon gledati da neupadljivo ne prođu.
lolo, za razliku od Sampdorije protiv Voše :)
Sasuolo se definitivno nece zajebavati, pokazali su to protiv Lucerna. Novi su, imaju kompleks seoskog tima i sve ce uraditi da se izbace u neki prvi plan. Za ligu ih svejedno boli kurac, nece ispasti.
Berardi im igra jbte, pre koju godinu mi je bio jedan od top igrača na menadžeru.
Па и кад смо играли са Кјевом, тај исти Кјево је пртетходну сезону завршио као четврти, били су дуго времена и први, побеђивали су све редом, па смо их прошли. А с друге стране Сасуоло је јак колико и Лудогорец, тако да опет није лак противник. А и нису други толико добро, колико смо ми лоши. У одбрани.
Баш зато што су сеоски тим вероватно више размишљају о опстанку у Серији А него о Европи јер то је одлика сеоских клубова.
Ne palite se. Egal s Juventusom bili jbt, mada su im neka filijala ali nema veze.
Jači su od Ludogoreca solidno al mislim da će manja sramota da bude
Procicemo ove pajsere
Бохоре, егал са Јувентусом је био и Кјево 2002., а ми тад губили од Чукаричког и Железника, па смо их прошли. Него смо тад имали Видића у одбрани, а сад немамо крштене штопере и бекове па зато Сасуоло делује прејак за нас.
procicemo bre jebeni sasuolo nasi uvek igraju bolje protiv timova iz italije, spanije, nemacke, engleske...
da sam birao birao bi njih ili vest hem
хахаха која смо ми бедност јебена кад смо се усрали од сасуола мртвог.
Zvezda tadašnja je bila jača od sadašnje više nego Kjevo od Sasuola. Nema šta da tražite, pogotovo bez Kange.