FK Crvena Zvezda

1. Svidja mi se kad grobari upotrebe termin isto

2. Cisto mali savet da ne ponavljate gresku grobara i trosite vreme misleci kako je zaboga moguce nikog ne pobediti u Evropi pored tolike dominacije u Srbiji.

ps, lepa rec isto, mi pazimo samo da ne upotrebljavamo reci sledeca sezona

3. pa mozda ti pazis brt ali ja sam to "sledeca sezona" u kombinaciji sa "liga sampiona" cuo 764 puta kad su stigli djurdjic i radovic neke bombe ne znam koje.

svakako tebi rispekt za ovo "isto"

4. http://www.mozzartsport.com/vesti/kvota-na-zvezdu-protiv-sasuola-je-mnogo-jaka/143484

Ovi napisali kao da je to nešto dobro. Tipa usna duplja može naneti ozbiljnu štetu kurčini ako znate kako

5. djurdjic se dezintegrise.na kraju ce biti da je bugarski bebeto bio bolja investicija.

6. Ja se radujem cetvrtku i pobedi crveno belih, bice to malo iznenadjenje za sve ljubitelje sporta

7. Tako i treba, grade svi nelegalno, pocevsi od brata Batice Mirkovica, dizu po dva sprata iznad dozvoljenog. Mora da se stane na put gradnji na mufte!!!

Danas ocekujem 0-1 za nas, resicemo to u prvih 20 minuta, a onda se grčevito braniti ostatak meča!!

8. mijaliovic mi je takva njuska da se moze ocekivati novinski naslov da je vidjen kako duva lepak

9. Kolika nas je euforija pukla ovih dana sa olimpijadom, niko ništa ne pominje, sva sreća pa se prva tekma igra kod njih, da je kojim slučajem na našem stadionu cenim da bi bila propraćenost kao da dolazi Radnik iz Surdulice lol

10. Gajz molim vas za link nekog strima za zvezdanu

11. Ja gledam na maliekrani.com arena 1

12. Fan fekt prvi džoint u životu srolao mi Boško Janković

13. Veliki Srbi, gledate li Rasuolo ili Srbiju?

14. Treba mi neki direktan link, jer puštam sa telefona. Neće ova dva da učita...

15. Idi na youtube kucaj zvezda i u filteru stavi live ima sig

16. Za koju god utakmicu to da probam na YT biše događaj nije počeo ili tek počinje...
    Mora brat bombaš ponovo da se otvori za linkB-)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.