FK Crvena Zvezda

1. Da se to sakupi, da, uradi i da nam svima sidjete sa kurca sa svojim jebenim kompleksima i te pare preusmere tamo gde se zasluzuje. Jebeni bahati luzeri.

Zapravo, ne treba nikome da se daje, nego treba konačno da se organizuje tender i da se privatizuju svi klubovi koji su finansijski gubitaši, a ima zainteresovanih kupaca (zvezda, partizan, ofk, rad...). Mada kakve su nam do sada bile privatizacije ne znam kako bi ovo izgledalo. Jednostavno kad našli normalne ljude koji hoće da ulažu i da se naprave dobre klauzule u slučaju lošeg upravljanja klubom. To je prvo.

Drugo, prodati što pre ove strance sa velikim platama i dati šansu klincima. Bolje staviti i golmana od 16-17 godina, pa ako usere nije strašno nego Kahrimana / Šaranova koji imaju po 30+ godina i blamiraju se stalno. Bar možeš sa klincima da ubodeš nekoga da se dobro pokaže. Ograničiti broj stranaca na 2-3 i da klinci moraju da odrade bar 5 godina u klubu, sem ako ne stigne fina ponuda za njih, klauzulom regulisana.

Treće, da povećaju obim omladinske škole, vidi se da ne ide kad imaš samo 25-30 igrača po godištu, izađu samo po 1-2 po godištu da valjaju, a i oni odu jer im se ne da prava šansa zbog stranaca. Npr. čak i Dinamo Zagreb ima 10-ak svojih satelitskih klubova i škola fudbala + što imaju po 100-ak klinaca po godištu koji igraju u samom Dinamu. Zato oni iz 300-400 klinaca po generaciji mogu da uberu 5 po generaciji koji igraju dobro da mogu da postignu nešto i da ih prodaju za finu lovu. Naravno, skautirati talentovane klince iz Srbije, Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore pa čak i od gastarbajtera talentovane klince.

Četvrto, zanima ma da li će Terza da održi ono svoje obećanje posle uzimanja novog kredita, a što se tiče eliminacije iz evro kupova...

Edit: plus što su nedostajali dobar golman, štoper i desni bek, a on je doveo sve sem njih. Ako odbranu usereš, džabe ti i Ronaldinjo napred.

2. zvezda dovodi igrace kojima je jedini kvalitet sto kostaju 0 novaca.

3. Mene samo nervira konstantno onaj kretenizam tipa ''e ovaj što ga niko neće, a i nije pikao fudbal godinu dana je bolji od nekog našeg klinca od 18-19 godina koji je u punoj formi''. Koštaju svi ti puno, samo što eto, ne plaća se obeštećenje neko. Ne plaćaš ga ni sebi kad dovedeš svoju decu da igraju. Realno, premalo je stranaca zaista bilo pogodak kada su došli vamo.

4. Sanitarni to je istina, ali ako nekim cudom prodjemo Sasuolo bice, po nekima, da su ti igraci zapravo vrhunski i da vrede milione oh Vucicu pederu dao si 35 mil Zvezdi za pojacanja.

U zivotu nisam video goru igru u odbrani, igraci Zvezde su bili cunjevi a igraci Sasuola su uvezbavali akcije ko na treningu..Katastrofa je bila postavka igre a i igraci nemaju dve daske u glavi. Opet, bice dovoljno da se pobedi Partizan i uzme titula :)

5. Odličan rezultat s obzirom da u timu imamo Cvetkovića

6. Slazem se sa Dekijem, a tu je uvek i revans na Marakani, lopta je okrugla... :D

Stvarno nam tužno deluje odbrana, i pokazuje koliko nam je liga očajna sve ti jebem. Az Alkmar voši tutne 3 komada u Novom Sadu, prosecna holandska ekipa, a prosečna italijanska ekipa, koju bismo nekada preslisali i tamo i ovde, se igra sa nama kao da igraju omladinci.

Što se tiče bombaševog pitanja, pa evo, ovo nam je računaj prvi izlet, ili neka bude drugi računajući Kairat, gde se pričalo da napadamo Evropu (mada je protiv Kairata bilo očigledno da od toga nema ništa). Dakle 2-0 za ništa. Videćemo koliko ćemo imati iz recimo 6-7-8 pokušaja... Pošto izgubiti od Ludogoreca i Sasula nije isto kada te izbace Samrok i tako te ekipe. Verujem da bismo imali srece sa takvim protivnicama i prosetali se do Lige Evrope/Lige Sampiona. A to ćemo videti već u narednih par godina, jer prosto ne možete da nam prismrdite u prvenstvu, i ne to nije zbog Vučića i sudija, već što smo taman toliko kvalitetniji da vam se useremo u život.

Nezadovoljan jesam, čak da je ostalo 2-0 kao nadao bih se, ali teško, vrlo teško. Nema nekoga ko povezuje redove, oslanja se na individualni kvalitet previše, a njega u odbrani nema uopšte. Drugi gol je Le Talekov, Kahriman ponovo pravi greške. Sa ozbiljnijom odbranom, ovakva utakmica bi se završila 1-0 za njih, možda ga ne bi ni dali, iako su imali pregršt šansi. A opet, ova je mogla da bude 6-0 bez problema...

Okrećemo se odbran titule, pa šta nam Terza da sledeće godine...

7. Hehehe, vama je ovo drugi pokusaj. Apoel, Slovan Bratislava, Slavija, Ren, Bordo, Liberec... Cekaj, pricalo se da napadate Evropu, ne razumem? To neke najave mora prvo da postoje, da se stvore posebni preduslovi?

8. Vi ste u ta takmicenja usli iz kvalifikacija za Ligu Sampiona, odnosno kada ste ispadali iz istog, tako da gledam isto tako. Dakle, ustvari, ovo je nama prvi pokušaj da se domognemo lige šampiona otkad je nov format postavljen (da kad ispadneš ideš direktno u LE, ako se to desi u poslednjem kolu).

Sa kakvim ste se timovima sastajali u tim kvalifikacijama, s obzirom da ste bili povlasceni, sramota je što svake godine niste igrali neko od ta dva takmičenja, Videćemo da li ćemo mi iskoristiti šanse, evo, prvu nismo, verujem da ćemo dogodine biti pametnije, možda nekim čudom upadnemo u grupu nosioca (LOL), pa nam dodje boranija neka...

9. Ne kaze se dogodine, vec sledece sezone, ali dobro.

10. To ćete vi koristiti od sad...

11. Mene je grof dosta razočarao, mada verujem da mu je kanga sa onim crvenim malo pojebao planove. Plus što se nije pojačao na mestima gde je trebalo, obaška što nemaju motivacije i fizička sprema im je 0. Al jbg, on je u Dinamo Moskvi i Lokomotivi imao i jak sastav i jak budžet, pa je bio oba puta 7. u ruskoj ligi. Ostaje samo da se nadamo da će se skockati bolji tim iduće sezone, da ne dovodi 10 igrača za prelazni rok, nego 3-4 koji umeju da igraju.

12. Katastrofa je bila postavka igre a i igraci nemaju dve daske u glavi. Opet, bice dovoljno da se pobedi Partizan i uzme titula

Odličan rezultat s obzirom da u timu imamo Cvetkovića

Две једноставне просте истине.

Videćemo da li ćemo mi iskoristiti šanse, evo, prvu nismo, verujem da ćemo dogodine biti pametnije, možda nekim čudom upadnemo u grupu nosioca (LOL), pa nam dodje boranija neka...

Нама и да је пао Дандалк, кога смо прегазили пре 30 година као плитак поток, опет би се мучили као са Лудогорецом. Не можеш са пањевима какви су Цветковић и Фибел да играш ЛЕ, а да не причам за ЛШ. А и Ле Талек игра од почетка сезоне као да га мрзи да игра више фудбал. Нама су Вијеира, Катаи, Моуче и Руиз били потпуно одсечени. Као да је неко очекивао да њих четворица могу трче од гола на гол, а да обрана и задњи везни статирају. И да смо имали три Катаија, опет ништа не бисмо урадили због одбране и задњих везних.

13. Ne znam što je Ruiz počeo utakmicu, i Talek na štoperu. Igrao jednom u životu štopera, pa logično da će da bude kurac.

14. Protiv Voždovca je valjda igrao štopera i bio odličan pa su se mediji i dobar deo navijača naložili u fazonu grofe evo ti štoper imaš ga i eto. Kao da su Voždovac i Sasuolo isto kurac. Za Fibela mislim da nas je neko zajebo kao Sautempton sa onim crncem pre 15-20 godina.

15. Fazon, igrati štopera uopšte nije teško, govorim iz ličnog iskustva iako sam bio krilo/bek, morao sam u par navrata i u dinamu i u ofk da igram štopera iako sam metar i žilet visok (fazon sad sam 176, pre 7-8 godina sam bio 172-3). Samo je poenta u koncentraciji (dobro i da se kršteno postaviš u odnosu na napadača), a ni le talek ni fibel je nisu imali. Le talek igra kao da su ga zajebali da ostane u zvezdi u fazonu ''ostani da igramo evropu sad'', fibel ne znam, pogubio se, cvelo, ne znam kako dođe do zvezde, onaj ristić ne ume da isprati igrača, a već više od godinu dana igra levog beka, makar i zamenskog.

Ne znam što babunskog nije stavio umesto kange.

A realno, golman nas je najviše usrao kao i uvek, kahrimanu na dušu idu 2 komada sad. Isti kurac kao i ranđelović kad nas je usrao sa lacijom, bajernom itd.

16. A realno, golman nas je najviše usrao kao i uvek, kahrimanu na dušu idu 2 komada sad. Isti kurac kao i ranđelović kad nas je usrao sa lacijom, bajernom itd.

Оба пута сам био на Југу и против Лација, и против Бајерна. Зато сам и рекао, ако не нађем карту, више на Југ не идем па таман да је полуфинале Лиге Шампиона. Кд се само сетим каква је оно сомина била на нашем голу. 8 година је био у Звезди резерва Дишљенковићу, Стојковићу, па и Радивојевићу и Бановићу и кад год нам је био принудно решење као први голман, засрао је максимално.

17. golman iz milicionara.ne moze se od njega vise ni ocekivati.
    ako se ne varam protiv milana u italiji je branio ko popoizdeo.

18. Stamenkovic bio zlato
    Tosic ninkov li adi samo jedan kad bi bio ovde imali bi odbranu. Jasno je da je.crvena zvezda meta vecih klubova koji je desetkuju godinama i dovode kurceve od trenera i igraca. Dete od pet godina zna da zvezdi fali stoper a boza i terza kao ne znaju, nemoguce je.da nema u celoj ligi ni jedan dobar stoper pa nek se plati, valjda ima zaliha od transfera grujica, ibanjeza, jovanovica, jovica. Jedino dobro sto zvezdi moze da se desi je da se vrati lalatovic
    Razvijam teoriju o projektu uefe i monetarnih giganata koja u osnovi ukljucuje gusenje istocnoevropskog fudbala. Druga tacka je holandska.liga da se oslabi maksimalno i napravi tajna klauzula izmedju vladajucih uefe i fs holandije po kojoj se moraju prihvatati smesne ponude za najtalentovanije.igrace ili se igraci nece.prodavati u top5 liga koje ce.postovati dogovor. Ostace mancester siti jebeni,spanci bajern i juve i oni ce igrati kup evrope u kojem ce biti 16 klubova.

19. Ma i stamenković je idiot bio. Mustafa je bio kako-tako solidan, ali je bolid. Zapravo zvezda nije od miloja imala dobrog golmana. Čak i sad kad se rajković pojavio, oni ga prodali za siću i spizdili te pare na plate za par stranaca. Li adi je valjda bez kluba sad, mogli su da ga zovu hahaha

20. Dogodine Tošić dolazi. Mark maj vrds.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.