FK Crvena Zvezda

1. Jako sam bedan oprostite mi moju ruznu proslost

Ja bombas necu nista da gasim i palim al terza izgleda resio da bude zdravko mamic umesto zdravka mamica pa ono vidi reaguj nekako imas ti te veze svuda

2. Vrednost partizana=24 mil
    Dug partizana>20
    Gasite se bombi

3. i to je za ljude sta

4. Ja samo cekam podatak da terza izadje na konferenciju i kaze da nam je poslovanje u plusu haha nema dugova stize spic od 10 miliona evra neki karlos tevez kojem menadzer drzi majku zatocenu negde na andima kao onomad kad su tevez i maskerano zavrsili u vest hemu jebenom

5. na svakog teveza zveDinog se obese 4 penzionera

6. docek na aerodromu jebeno, ko da su osvojili nesto... ovakav stepen frustracije je nezabelezen, mozemo mi da se zajebavamo i podjebavamo, ali ovaj prolazak ce svakako smanjiti napetost kod dela stanovnistva i relaksirati situaciju bar neko vreme, to jest mesec dva kad ih banda nakanta u napredne guzove i kad se sete da ni protiv salcburga nisu presli pola

Tebe baš uhvatila demencija kad si zaboravio doček vaših 2010-te na aerodromu posle izbacivanja Anderlehta.

7. Ja kao grobar nemam protiv nista da se ugasimo. Pa to je jedna briga manje u životu, jebote, problem s parama, sef jede govna, žena sere i sta dodjem kući Suma igra kao kurac još zbog toga da se nerviram.

8. na svakog teveza zveDinog se obese 4 penzionera

Pa to je valjda jos jedan plus terza magija pomaze budzet

9. na svakog teveza zveDinog se obese 4 penzionera

ODLIČNO

10. ti nemoj da mi se obracas majmuncino raspala, ako mislis da sam ti zaboravio vredjanje porodice nisam i platices za to jebo te onaj ko te drzi na sajtu

11. Hahahaha kakav ad hominem userem ga argumentima a on se uhvati za neko nepostojeće vređanje porodice. Pišam ti usta bombi hahaha.

12. nepostojece? ok prijatelju, samo nastavi da pisas

13. AD HOMINEM
    D

H
    O
    M
    I
    N
    E
    M

14. Check out the big brain on fađo

15. tevez i maskerano zavrsili u vest hemu jebenom

ahh to su bila vremena. Boaći stiže nazad koliko čujem, sad dal na pozajmicu neku ili kako ne znam

16. Peticija: svaki latinski na sajtu namenjenom slengu, ban od mesec dana

17. Stize ricmond na pozajmicu do kraja godine ali kazu stize jos jedan spic hahaha pisaj po sirotinji imacemo 7 napadaca

Treba se produze ugovori sa stojkovicem i savicem, isticu im ovi na kraju godine

18. Jel ce boaci stici da igra ls?

19. Pa zato i dolazi

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.