Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Нек нам је Бог у помоћи, ако будемо сурово губили, увек можемо пребацити на баскет так' да..
биће нерешено шта, 1:1 тачан резултат
или ће бити 5:1 за њих јбг, нема ту средине
Manju tremu imam sad to je dobar znak
Salah da puši kurac
6+ kvota 3,7 u balkanbetu
ИГРАЛИ СХАКУИРИ
ово што цоа каже или 1 1 ичи 8 1 за њ, нема среде
Navijam za Zvezdu pa nek prime i deset komada, meni ni iz dzepa ni u dzep xD
Vuzi jel namerno tako pišeš kao da si autističan ili si stvarno autističan?
како тако неразумем
Pa lepo brate, da se smeješ sa axaxaxaxax a pišeš latinicom bilo bi kretenski, a tek je kretenski аџаџаџаџ i ostalo, evo shakuiri npr
Ni 2011 nije bilo ok kad je gomila ljudi to koristila, a bio sam jedan od njih, znam, veruj mi
Neok baš
Brate što umesto, evo primera radi:
"Igra li šaćiri?"
ti napišeš
"ИГРАЛИ СХАКУИРИ"
i da naravno
аџаџаџаџ
Ne umeš na forumu jednu rečenicu prostoproširenu da sklopiš bez "sh, ch" zatim raznih sajtaških forica itd itd još sve to radiš pišući ćirilicom.
диднт рид љољ аџаџаџаџа
E kad te đoto ispravlja onda znaš da si u kurcu baš debelom.
т
у
г
а
а
а
а
а
а
а
Plač majke božje
za rodjendan pre neki dan uzeo mi jedan ortak zvezdin dres sa terazija fuš ali od ove sezone
e sad bi to bilo sve kul da ja nisam grobar, bas me usro ko kera
ajmo siluj terzine konkubine
koji kanal prenosi nas ubedljivo najtrofejniji klub?