FK Crvena Zvezda

1. нема ко, веруј ми

таква локација

2. 20 godina se namesta,oni se sada setili da seru.ako ne istupe,treba ih izbaciti.da su oni uspeli da se uvuku,da nameste,kenjali bi kako je prvenstvo k'o u svajcarskoj.

3. Kurva o postenju.

4. https://www.youtube.com/watch?v=SPiZDF4sgDA

Чекај зар не иде НИКОЛА ПЕКОВИЋ ШАЛАЛА ЈЕБЕ ГОГУ СЕКУЛИЋ?

5. Ajd pacovčine grobarske sikter na vašu temu pa plačite, ova tema ima dosta govana kad je jebač tu i bez vas :)
    OTI MAJ!

6. Grobosi namerno ovo prave sa svojom filijalom Slobodicom da bi posle mogli da kukaju kako je namestena liga. Dobar plan.

7. Pa ce da kukaju na Vucica kao mi na Toleta.

8. Pa ce da kukaju na Vucica kao mi na Toleta.

Narikače sa severa. Niko neće plakati kao vi. U tome ste najbolji.

9. Bio bi fazon da sad napravimo barjak sa Vucicem hehehe.

10. Hahahaha, plačete od polovine prošle sezone. U svim sportovima. Bez prestanka.

11. Čudi me da posle 15 godina narikanja ne umete da prepoznate kada neko ne plače. Mi ne plačemo, mi smo šokirani da ste toliko spremni na sve za parčence kradenih titula.

12. Pitajte gurua na šta je spreman.

13. Ajde Djoni reci koji je od ovih 12 penala za nas bio neregularan?

14. Zaboravih da kazem da smo vam bulju pomerili u derbiju ragbista. Rezultat je bio 46:0 za ragbi tim RK Crvena zvezda.

15. Ja zaboravih da kažem da niste videli titulu 15 godina u košarci i u fudbalu 6 tako da vam nismo pomerili bulju nego izburgijali kurčinama.

16. Vi u ragbiju od osnivanja niste uzeli titulu. Heheheh

17. Lako je tebi kada imaš rasnog pa možeš da pobegneš od svakog posta koji ti se ne dopada

18. Ej od osnivanja niste uzeli titulu u ragbiju heheheh jebali smo vas zestoko. I 46:0 na derbiju heheheh. Mogli ste barem 1 go da date.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.