Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nadam se da ćete nastaviti u ragbiju da dominirate, na radost svih ljubitelja tog sporta.
A je l' u ragbiju to Crvena Zvezda ili su zalepili ime na nekoga kao u košarci?
Zovemo se : Ragbi klub Crvena zvezda Beograd. Imamo vise imena nego vi titula hehehe
Tako i na vas zalepimo "kurva" pa vas jebemo dok nam muda ne polave. Al tad se ne bunite, nego samo za kk...nemojte biti selektivni, nije lepo.
Vidim, jebete jako :D
Rasni, navijačino, u ragbiju ne postoje golovi :D
Ali ajde sve, ali SLOBODA FILIJALA PARTIZANU, e moj bože....
AJMO CIGANI - VESELO
SREĆNA NAM TITULA
grobari, tišina do Dana mrtvih!
http://www.youtube.com/watch?v=wkYT4CVwv64
Koliko možemo, u godinama smo...
Preuveličano je(vi to nikada ne bi uradili) ali je njihov predsednik vaš potpretsednik pa nazovi kako voliš
Na marakanu dosla je ona
Ta banjicka drolja crvenkapa
Svrsili joj svi u usta cigani
Zato sto je mnogo pricala...
http://youtu.be/iItiE0l1RAk
Zna se čiji je to nadimak.
Pederi sektaši crveni zvezdaši ova titula će kao Šajberova da završi. Ponovo će da vam oduzimaju titule jer ste lopovi.
Otimaj !
Titulu!
Ne treba nam
Placena titula
Drzava cela zna
Da je lopovcina
Karadzic Tomislav
Ole ola picko grobarska!
Pa zna se...KEVA KURVA ZA STO DINARA...
Titulu!
Ovo nije otimanje ma koliko opasno hteli da zvučite, ovo je pedersko kraduckanje. Naravno od pedera kao što ste vi ništa drugo ne može da se očekuje.
Kad si bio dete malo komsija te silova jasno je ko dan volis patlidzan.
Vas nije silovao košija, vi ste pederi pa dobrovoljno dajete bulju komšijama.
Vidi se koliko je grobarima krivo sto uzimamo titulu pa sad seru o kosarci. Ehhehehehe
A što vi niste muškarčine da nam zavarite cigansku dandaru preko usta kad već pederski kraduckamo? Zato što ste pičke uplašene...i zato što samo smete da plačete u 4 zida svojih memljivih soba i eventualno na netu smete da ostavite post NE DAMO TITULU preko 42 ona govneta što menjaju IP adresu. Što se ne bunite? Što ne demonstrirate ili nešto? Što niko ne pita Vučića jel nam dao titulu? Zato što nemate muda jer vidite da ne kraduckamo nego otimamo. Silom. Kao kad platiš kurvi pa je karaš pa joj otmeš pare. Nadmoćniji si jbg.
Krivo bi mi bilo da je uzimate. Ovako me boli kurac. Bedni ste. Nivo na koji ste se spustili je ispod dna. Žao mi vas je.
Džoni esirazmišljao da ako ne osvojite Kls, da ste bez trofeja ovegodine? Fuzbal - tropa, Košarka - tropa...