FK Crvena Zvezda

1. пола пола :)
    Фулали су што се не може фулати

2. Ma igrali isto kao i svaki put. Dominirali veći deo utakmice ali kad treba da se da gol onda nema koncentracije. Ja sam i iznenadjem ovim rezultatom. Da su pobedili e to bi tek bilo iznenadjenje, jer bi bilo glupo da mi pobedimo a oni slave 85-100 god. postojanja.

3. Ау, какав први гол... Свака му час'...

4. Ау, какав први гол... Свака му час'...

5. Nas je Bajko, nas je Bajko jeban bez kurtona.

6. И верно бодрили

7. За твоју славуууууу данас певамоооооооооооо

8. :левом руком грли Деветара, а десном Симпатија:

оле оле оле оле олеееееееееееее

9. Оле оле олеееее :клап клап :

10. Оле оле олеееее :клап клап:

11. Оле оле оле оле олеееееееееееее

12. Добро је Делије, добро је.... http://www.proteusb2b.com/b2b-marketing-blog/wp-content/uploads/2008/08/4115670_thumbnail.jpg 'ајде да се загрлимо, 'ајде!!!

ИДЕМО... ПО ЗИМИ, КИШИ, СУНЦУ, СНЕГУ ИЛИ КОШАВИ...

13. МИ БОДРИМО ТЕ УВЕК ЗВЕЗДО МА ГДЕ БИЛА ТИИИИИИИИ

14. :stoji i cacka telefon, jer je maneken:

15. :набада сељачину у главу али наставља да пева:

ПРАВИ ДЕЛИЈАААА ВЕРАН ЈЕ К'О ПАС! ПАС!!!

16. УВЕК ЗВЕЗДО РАЧУНАЈ НА НАС

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.