FK Crvena Zvezda

1. Опет се ложите, а већ после следећег кола ћете им јебати мајку као пре седам дана.

2. Da Bač, sve smo im oprostili! JEBI SPARTAKOA!

3. Jel vide ovi iz uprave sta se desava kada im daju da jedu!???? A i oni dresovi, malerozni bre, idi u kurac, video to Slavisa madjija, odmah naredio da se promeni garnitura. :)

Za promenu, jedna opustena utakmica. Nadam se da ce da nastavi sa 2 spica, ocigledno je da nam bolje ide. Ovaj Mijailovic je poceo da mi se penje na kurac malo....

4. Ахахаха! Ја сам још и био песимиста кад сам рекао да ће бити (само) 2:0 за нас, али сам погодио за голмана Спартака. Па воли човек Звезду.

Риха Дисидент
    Odoh da čitam Šanine defke.

Коментар године! Без зајебавања, озбиљно.

5. jebi mrdja ne vadi
    mrdja jebem ti majku u picku ( da se osiguram za sledece kolo)

6. слепац милуновић.
    а како увек к'о за курац ово говно засецка кад падне неки добар гол.

а што нам звижди у одбрани, јууууууууу.

7. Sebičan Dauda al' ima prangiju. :)

8. Hahhaah Aleksića boli kurac.

9. Larry Underwood
    Hahhaah Aleksića boli kurac.

Реко' ја. Воли човек Звезду. :))))))))

10. не памтим кад смо неком дали пет голова. а могли смо и три да примимо коиспичке, додуше и да дамо који више.
    тачно сам знао да ће мрцина да га завуче, није одавно, а баш му се наместила позиција. штета што ово не може да радује кад ћемо већ у следећем колу да се јебавамо с неким чукаричкима, слободама и слично.

11. Опет се ложите, а већ после следећег кола ћете им јебати мајку као пре седам дана.

isti igraci koji su uporedjivani sa maradonom cesada biti invalidi rada koji nisu ni za fk trgoviste.kadaa se dobije graficar u kupu,slavice se na ulici.

12. Тачно ће ћускије да падају.

13. Али поштено, одбрана нам је и даље ужас. Да нисмо имали данас Алексића у нападу, опет би нам Толе био крив.

14. ЈЕБИ СПАРТАКОА!

15. Los ovaj Dauda....

16. da mi je neko rekao pre meca da ce biti 5-0 za nekoga ja bi mislio da nas je spartak razbucao

17. iako smo dobili 5-0 ja sam i dalje nezadovoljan jer su rpto oni isti igraci koji kurcu ne valjaju

18. proglasite mrdju za najboljeg igraca sveta sada.najbolji,novi martin palermo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.