Још једна добра вест за нас је то што су Гробоши вечерас добили праву замену за Миљковића. Онај Марко Живковић ће уз Остојића бити наш велики адут у нападу, у дербију.
Јебем им матер у пичку, за сваку утакмицу смисле нову песму. И онда певају та говна цело полувреме, а друго прозивају Толета. Клуб у курцу тотално, више га ни навијачи извлаче.
Kada si brate toliko pametan, što ne smisliš neku pesmu pa ne okačiš na forumu?
Imaš fino na MCZ i RSB forumu da okačiš tekst i melodiju, pa eto, kada umeš bolje.
I ja sam za to da se pevaju stare pesme ali ono ne treba pljuvati zato što se smislila nova. Pevale su se starije pesme sinoć, koliko sam čuo preko tv-a.
Mnogo smo mi svetlosnih godina udaljeni od bilo kojih navijača u Srbiji.
izvini brate,ovo je slobodna zemlja,a ovo je forum gde ljudi seru,kazu da iznose svoja misljenja.a ti prihvati tudje ili nemoj,zabole me kurac.jel nije istina to sto sam rekao?
Dauda ne valja, jebem ga u usta. VADI GA
dauda je najbolji napadac u ligi.
VADI DAUDU, NISTA NE VALJA, PRODAJ GA ZA 10 RUBALJA! I Kasalicu pride dobiju!
Mrđa postigao najbrži het trik u istoriji kluba.
Izjednačio je rekord.
БОРОВНИЦА ООООООООО
mihajlovicu reaguj!
Stojković
Ivanović - Nastasić - Maksimović - Kolarov
Fejsa - Milivojević
Đuričić
Mrđa - Mitrović - S. Šćepović
I DE MO!
ДАУ-ДАУДАААА ИЗГУЖВАНА СВИИИЛА
Још једна добра вест за нас је то што су Гробоши вечерас добили праву замену за Миљковића. Онај Марко Живковић ће уз Остојића бити наш велики адут у нападу, у дербију.
Živković - Ostojić - Stanković - Gulan
Do jaja.
http://www.youtube.com/watch?v=19E6vmUvawk
Fala kurcu normalna pesma.
Јебем им матер у пичку, за сваку утакмицу смисле нову песму. И онда певају та говна цело полувреме, а друго прозивају Толета. Клуб у курцу тотално, више га ни навијачи извлаче.
Kada si brate toliko pametan, što ne smisliš neku pesmu pa ne okačiš na forumu?
Imaš fino na MCZ i RSB forumu da okačiš tekst i melodiju, pa eto, kada umeš bolje.
Зато што који ће нам курац више песама.
I ja sam za to da se pevaju stare pesme ali ono ne treba pljuvati zato što se smislila nova. Pevale su se starije pesme sinoć, koliko sam čuo preko tv-a.
Mnogo smo mi svetlosnih godina udaljeni od bilo kojih navijača u Srbiji.
Na koju melodiju je otpevano ovo?
https://www.youtube.com/watch?v=OXr21tgMleg
kod nas se fudbal vrti oko pevanja.interesantno...
Sanitarni, zasto ne bi malo odjebao sa teme, posto te nista od ovoga ne interesuje, i tu si samo da bi drvio kurac? Cisto onako, prijateljski savet...
izvini brate,ovo je slobodna zemlja,a ovo je forum gde ljudi seru,kazu da iznose svoja misljenja.a ti prihvati tudje ili nemoj,zabole me kurac.jel nije istina to sto sam rekao?