FK Crvena Zvezda

1. ma koga boli kurac za titulu imamo vise navijaca na svakoj tekmi i vise postova na temi OPAAAAAA

2. Отерај, Човићу, Мишка таксисту! Нема појма! Више знају камионџије са Ибарске магистрале!

3. zvezda je prosecan tim za nasu ligu.

4. vest je iz kurira.to sto su drugi losi ne znaci da to umanjuje sranja koja se desavaju kod tebe u dvoristu.

5. Pa ono i b92 je objavio i blic i svi....ono....mada to su videli od Džajić i Čovića.

6. dobro,nije ni bitno.sve u svemu za traku je isto tako jadno i bedno.jedino bednije je kimi kako drzi konferenciju za stampu i gotivi se sa scepovicem.

7. zajedno ste dno.ipak ste blizanci.

8. A ti ne navijaš ni za koga. Što se javljaš onda?

9. Нису криви играчи, крива су говна која су довела те играче. Јеби га, нису Мартиновић, Омега и остала дрва криви што ни криви ни дужни играју за Звезду. Мене само занима, која је функција Кокезе и Тончева у управи, доведемо 150 играча, а немамо кинте за јебеног, квалитетног штопера, у дуговима смо до гуше, а дижемо неке ненормалне кредите и уваљујемо се у све већи глиб? Па јебени Оњило је доведен за пола милиона бреее, еј ? Ајде да ставимо на страну то што је деген и што није играч ни за ФК Доњи Буниброд, него што лик уопште и није у екипи, нема га ни на клупи, а доведен је та огромне паре. Ко кога ту зајебава? Омега који је играо за 200евра у Смедереву, тиму који је испао из лиге, тиму који је имао највише примљених голова, нам је главни адут у одбрани. А дечко не уме ни да хода. Али јбг, он је Либеријски Рио Фердинанд, набијем га мајци оном ко га довео. Страх ме је да је ово план напућеног смрада како би нам једини избор била приватизација, а тога се највише плашим. Него лепо да кренемо од неке Београдске лиге, кад може један Ренџерс, можемо и ми. Па за 20 година ћемо направити ваљда неки успех.

10. A ti ne navijaš ni za koga. Što se javljaš onda?

ovo je slobodna zemlja.sta ces ti ovde kada nisi cigan?
    ja navijam...

zvezdi moze da krene samo ukoliko otera menadzerske igrace.jedino tako.ko da taj stojanovic sastavlja tim...

11. Smešno je što si na bilo kojoj od ove dve rivalske teme.

12. smesno je sto ti mislis da je normalno da navijac drzi konferenciju za stampu i sto si vise na rivalskoj temi nego na temi svog kluba.i sto si ostrascen ko da imas 12 godina.a najsmesnije su one slike sto kacis,pa neki kursadzija komentar ispod.

13. Veruj mi da nema ništa jadnije od nekoga ko zove Partizan i Zvezdu "Titovi blizanci".
    Mada veruj mi, ovako nemam ništa protiv tebe. Samo mi smešno što ne na Partizanovoj i Zvezdinoj temi postuješ, a ne navijaš kao ni za jedne ni za druge. Zato i ne razumeš.

EDIT: Zato neću i dalje sa tobom da razmenjujem neke postove, jer nema svrhe.
    Al' opet ponavljam, ovako, nemam ništa protiv tebe, samo ti ne možeš da shvatiš ništa vezano za ovo.

14. A onaj ciga Arauho, on se izgubio? To mi nikad nije bilo jasno, fudbaler ne dobije nijednu priliku da igra i onda kenjaju kako nemaju dovoljno jak sastav bla bla. Pa ko ga je doveo u klub, da nije sam uleteo i ukrao dres?

15. Šta igra Arauho uopšte?

16. Штопера јебеног :) ал' добро, реално имамо Омегу, Мартиновића и Крнету, велика је конкуренција у тиму.

17. Veruj mi da nema ništa jadnije od nekoga ko zove Partizan i Zvezdu "Titovi blizanci".
    Mada veruj mi, ovako nemam ništa protiv tebe. Samo mi smešno što ne na Partizanovoj i Zvezdinoj temi postuješ, a ne navijaš kao ni za jedne ni za druge. Zato i ne razumeš.

istina je bolna,sta sada,prevazidji to,veliki si ti decak.
    otkud ti znas da li ja navijam za jedne ili za druge.mozda se ne personifikujem sa"mi",a mozda i ne ne navijam ni za koga.mozda mi pun kurac naseg fudbala,al ga na neki mazohisticki nacin pratim.smesnije je sto si ti veliki deklarisani grobar,pa dolazis vamo da kenjas.al ovo je forum,stvoren je da ljudi seru.k'o da je tema licna svojina...ne razumem jer sam odrasla osoba.

taj aruho je mlad,mozda i ensto bude od njega.mada,ne verujem.

18. taj aruho je mlad,mozda i ensto bude od njega.mada,ne verujem.

Kako da bude kad ne igra...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.