FK Crvena Zvezda

1. jebi ga,mozda ce i igrati.mozda je bas totalno invalid.19 godina.nije bas da je pemlad da igra,al nije bas ni dovoljno iskusan.sve nesto mislim da je ona peruanska liga veci krs od nase da ne moze da se snadje ovde.

2. Овај омега му игра само зато што је кукао по новинама да не игра серем му се у тренерску диплому и нагазим петом, ако је уопште има. Трчала би ми црнчуга после такве изјаве следећих 20 тренинга око помоћног.

3. Pazi, da je mlad jeste, ali po najavama talenta bi morao da dobije bar koji minut, pogotovo kad se uzmu u obzir godine Krnete i Lazića.

4. Можда пониште овај гол Чукаричког, нису стигли сви рефлектори да се упале.

5. ne kazem,mozda bi i trebao da igra,samo ne znam iz kakve je lige dosao.bog zna kakva je ta peruanska liga.ja ne znam ni gde nalaze te igrace.verovatno na neku preporuku,neki menadzer ovo-ono.da mu pise u biografiji da je igrao u evropi.

6. Можда пониште овај гол Чукаричког, нису стигли сви рефлектори да се упале.

БРРРРННН!231

7. САЋЕ РОБИ ДА СЕ ВРАТИ ДА КОБЈАСНИ ФУДБАЛОА!

8. istina je bolna,sta sada,prevazidji to,veliki si ti decak.

Koji si ti dečko retard. Povlačim da nemam ništa protiv tebe i da si OK, jer sam mislio da si normalan lik i da se zezaš, kao i da kapiraš da se ja zezam, ali ne, ti si retard, a najdebilslije od svega je što ozbiljno misliš kako je loše biti ostrašćen i kako svi onda trebaju kao ti da gledaju fudbal kao mrtva puvala i da se ne prozivaju.

Ovo je sprdnja i podbadanja između navijača Zvezde i Partizana su deo postojanja, istorije, navijanja i ljubavi koje navijači osećaju prema svojim klubovima, a takva mrtva puvala kao ti, posebno sa najizlizanijom rečenicama kao što je "Istina Boli" i "Kao da imaš 12 godina" su teletabis forice koje koriste ljudi koji su mnogo glupi, što ti izgleda stvarno jesi.

9. jesi se sada iznervirao?

10. I nije mi jasno dokle će teletabisi kao ti da govore drugima kako treba da se ponašaju. Juče Partizan igrao nerešeno odmah eto na primer Leprikon banuo na našu temu i bocn'o i šta sad? Naša stvar. Šta tebe bre boli kurac uopšte retarde jedan šta mi radimo? Ako ti se ne sviđa preskočiš post i teraš dalje. Pun mi je kurac degena kao što si ti.

EDIT: S tim što do pre 10 minuta nisam tripovao da si taj tip čoveka. To je dno. Ali stvarno dno što radiš.

11. jesi se sada iznervirao?

Da. Mada ne zbog toga. Pogledao sam pre 15 minuta nešto u novčanik i izgubio sam 20 E negde.

12. ja se za tebe nisam ni zakacio.
    smiri se covece,nisu teme bitne,cuvaj zivce.desavace ti se u zivotu da se ljudi ne slazu sa tobom,sa tobom ce to biti dosta cesto.cuvaj se za njih,a ne preko neta jos da se nerviras.cmokic

13. I to što kažeš. Ipak si ti OK.

EDIT: Jebo 20E.

14. Mada stvarno me jedna stvar zanima. Da li je u principu mislite da treba da bude ovog međusobnog peckanja i podjebavanja ili ne?

15. mojoj sreci nikada kraja...

elem,vid'o sam opet kosana kod spensa.slobodan je,oterali su ga iz svih klubova u kojima je radio.valjda to niko nece dojaviti upravi zvezde.

16. Аги, реци им да се не туЧу. :(

17. Kome, Vešoviću i navijačima?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.