ako ne budu jebali u sledecoj utakmici ja bi otpustio sve igrace osim rajkovica ,ntj. prodao bi ih i od tih para im izmirio plate a od kusura otpustio vodje i dao im otpremninu. A onda da se proglasi bankrot i ide u 4 ligu. A onda da se pocne polako praviti tim . i za 10 godina eto nas u LS bez dugova . A za 15 opet cemo biti prvaci sveta.
Inšala Delije, poharasmo i mi braću po krvi i pridjosmo hajvanima na jednoga pojena. Turski konjanici jope jašu, doće i naš zeman da naslov uzmemo. Ejvala joldaš!
Dadose 10 komaTa na dve tekme kuci, ne znam sta vise trazimo od njih?? Tuzni smo, to stoji, ali garantujem da je bar 30 posto ovih losih rezultata zbog psihe, kada srede malo glavu, i zaredjaju 2-3 pobede, opet ce se srediti stvari.. Daleko je ovo sve od dobrog, ali prvenstvo je, ne mogu da verujem da cu to napisati, nikad ujednacenije, gubicemo i mi i Grobari jos dosta bodova, tako da nikako nista nije gotovo, pogotovo ako im Jagodinci uzmu bod, onda smo opet na pocetku... Dok ne puknemo u gostima prvu sledecu. :p
Abiola neka puni samo, bar da ga prodamo ako se oprostimo od titule u decembru, za fine pare...
joj,izvini.nemoj se ubiti zbog toga :( ne diraj mi sunce krvavo :(
ШААААМП(И)ОНИ!
http://www.b92.net/news/pics/2013/10/15/1706847186525d6f57b8341788708754_orig.jpg
ГВОЗДЕН БОГ
sad kad dauda napravi neko vudu sranje lololo
Daj bože ili da nas izbaci u drugu ligu ili da pobedimo lolo
Који је овај Анђус бог...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e3csFZeovj0
ako ne budu jebali u sledecoj utakmici ja bi otpustio sve igrace osim rajkovica ,ntj. prodao bi ih i od tih para im izmirio plate a od kusura otpustio vodje i dao im otpremninu. A onda da se proglasi bankrot i ide u 4 ligu. A onda da se pocne polako praviti tim . i za 10 godina eto nas u LS bez dugova . A za 15 opet cemo biti prvaci sveta.
Јебаћемо Пазароа. Толико.
Treba sve ono zabiti u pičku materinu, i njih i upravu i navijče, sve u kurac, smučili su mi se
Богме, ови шампони изгледа да добро делују на играче. За следећу утакмицу би могли да им се купе сапуни.
Ali Abioli da se ne lupaju više kola, baciće neku kletvu!
Čudno je samo što smo dali 3 gola za poluvreme, a igra nam je ista kao i do sad - nikakva.
Покарали смо и Спартак добро, па смо после подували курац....
Jebo majku stižu nas sad!
Mi ne možemo da smirimo utakmicu, numemo. Samo ko budale juramo ovna, al jebiga, zadovoljan sam pobedom.
А па ми не можемо да одиграмо утакмицу са Крнетом у саставу, а да не примимо гол. Па мора човек да омане макар једном. :)))))))))))
Jelić nam muno go! Ajde OMA da se kupi!
Вала баш. Треба купити Јелића. Гре'ота да Оњило седи сам на трибинама.
Inšala Delije, poharasmo i mi braću po krvi i pridjosmo hajvanima na jednoga pojena. Turski konjanici jope jašu, doće i naš zeman da naslov uzmemo. Ejvala joldaš!
Vidim, Milijaš malo namestio nogu. Kako je igrao Arauho?
TENK JU GAD OF AJRON, VI VON!
EDIT: DAUDA PLODI
Dadose 10 komaTa na dve tekme kuci, ne znam sta vise trazimo od njih?? Tuzni smo, to stoji, ali garantujem da je bar 30 posto ovih losih rezultata zbog psihe, kada srede malo glavu, i zaredjaju 2-3 pobede, opet ce se srediti stvari.. Daleko je ovo sve od dobrog, ali prvenstvo je, ne mogu da verujem da cu to napisati, nikad ujednacenije, gubicemo i mi i Grobari jos dosta bodova, tako da nikako nista nije gotovo, pogotovo ako im Jagodinci uzmu bod, onda smo opet na pocetku... Dok ne puknemo u gostima prvu sledecu. :p
Abiola neka puni samo, bar da ga prodamo ako se oprostimo od titule u decembru, za fine pare...
Kako smo Daudu doveli za sitne pare lepo ćemo se mi omrsiti ako nastavi da rešeta ovako.