FK Crvena Zvezda

1. Ne da je za sitne, nego džabe ako me pamćenje služi. Nek ode i za 300 'iljada pa dobro. A ako su pametni mogu i milionče duzmu.

2. http://www.novosti.rs/upload/images/2012//10/15n/sp-milijas.jpg

Овај човек да се не зове Ненад, требало би му променити име. Просто фаца му је "Неша".
    НЕЕЕЕШААА, фазон старији брат који је у принципу до јаја лик ал је претежно погубљен. ПРАВИ НЕША ЈБТ!

3. И да, овај тим је стварно одличан, Нинковић, Мрђа, Дауда, Лазовић, Печник, Милијаш... Штета што нису боље околности и организација и наравно тренер, могли би глат да уђу у ЛШ да играју онако како знају. Мада наравно никад није лако свим играчима извући максимум у једном тренутку.

4. sutra kada izgube,bice svi krsevi sa kojima se ni kup ne moze osvojiti.

5. Kolko do jaja dan, prvo Balkan dobio 3-1 pa Sinđelić 2-0 pa Zvezda 5-1. VOLIM FUDBAL!
    Greota samo što više ljudi ne ide na tekme, sram vas bilo! 50ak ljudi na Mirejevu, oko 300 na Sinđi i 5 soma na Marakani, al hej koji kombo, dan prelep... Šta da sedim i da gledam Liverpul, Junajted i Siti!? Ne hvala! Srpski fudbal jebe!
    UBR Zvezda pokidala, Milijaš gol i dve asistencije, asistencija Ninkovića i Pečnika, odličan meč i kilometri pretrčani od strane Kovačevića vezni red jebe! Aruho i Krneta okej, Veša Otvrtemu Kapiju numoran, Mijailović pete ludilo vono, Bajko Mačka aka najbolji Zvezdin igrač u ovoj deceniji.
    Mrđa i Dauda? POGLEDAJTE SEMAFOR!
    D. Tadić

6. Zaboravio sam izmene da pomenem. Kasalica brz ko munja, treba da igra više, poluvreme bar. Petković željan igre vidi se, Gogić nije imao vremena da prikaže ništa, mada mišljenja sam da u nekim ludim snovima Zvezda igra Evropu, kup i jsl da bi on, Savićević, Kasalica, Milunović i Mihajlović jebali keve, lepu klupu imamo, da smo imali ovakvu klupu sa Robijem ne bi pričali o postu trofeja...

7. Синђелић код Војислава Илића?

8. Inače pošto ne postoji tema gde mogu da jedem govna o moje ostale tri omiljene ekipe to ću raditi ovde jebe mi se baš, ako neko ima nešto protiv nasisa mi se kurca.
    Elem:

FK Balkan Mirijevo

Sramota za Mirijevo da više ljudi ne dolazi u "šumu", realno bilo je 50 ljudi, destak klinaca koji dohvataju lopte, Šumari - tek tuce navijača, rodbina igrača oba tima i par ljudi iz Kovačevca i tri lika koja su celu tekmu pričali kako je nekada bilo na tekmama Beogradske Zone. Tekma odlična, možda najbolja Balkana ove sezone, sjajna igra kapitena Mladenovića koji je za 60 minuta igre postigao dva evro gola uz pogodak posle kornera mladog napadača Neškovića, inače igrača na pozajmici iz Voždovca. Sjajna predstava na lepom terenu pobeda za 15 bod i 11. mesto, zlatnu sredinu. Kada bi Balkan, koji inače muče problemi kao i svih naših klubova imao malo više sredstava da motiviše mlad i perspektivan sastav mogli bi više, možda i za plasman u viši rang, dobro ove sezone ne jer IMT igra najbolju sezonu u istoriji. Svih 12 pobeda uz gol razliku +19 već su rešili pitanje plasmana u viši rang.

FK Sinđelić Beograd

Posle početne krize rezultata i privikavanja na viši rang takmičenja mladi sastav Sinđe je počeo da pobeđuje. Odbrana na kojoj bi im jedna Zvezda pozavidela je fenomenalna, ma samo kad ih pogledaš možeš da kažeš "jbt OVO je odbrana". Disciplinovana igra i konstantno pridržavanje zahteva taktike 4-2-3-1, nači štoperi sa velikim procentom lopte u nogama, bekovi koja su stalna opasnost u kontra napadima ma milina da ih gledaš. Činjenica je da u vezi škripi, imaće tu šss Đukanović dosta posla ali realno u ovoj postavci sa ofazivnim Mihajlovićem (AMC), koji je po vokaciji više centrafor, što je i pokazao sa dva gola u mreži solidnih Petrovčana, nisu mogli više. Jednostavno igrači sredine nemaju fizičke predispozicije da igraju ovu taktiku, što je suprotno odbrani u kojoj se Radivojević i Marković osećaju kao riba u vodi. Očekivao sam više od Sloge, prošle godine sam ih gledao dva puta protiv Mačve i tada su bili superiorni, doduše dva najbolja igrača su im otišli u Kolubaru i Donji Srem, ipak očekiva sam više od njih posebno od Antanasijevića koji ima i inostrano iskustvo. Novi bodovi za Sinđu i možda najava ostanka u ligi, mada dugo je prvenstvo. Lepo zagrevanje pred Marakanu na Vračaru u svakom slučaju.

FK Radnički Koceljeva

Nakon ispadanja iz lige Mačvanskog okruga i finansijske konsidolacije uz pomoć SPC "Bager" je punom parom započeo prvenstvenu trku sa Mladosti iz Pocerskog Pričinovića u "Međuopštinskoj ligi - Pcerina". Mladost je juče dobila Vlašić 1-0 uz sramno suđenje koje je inače odlika 6. po rangu takmičenja srpskog fudbala. Trenutno Radnički zauzima 2. poziciju sa 4 boda zaostatka i prilikom da se danas pred 1000 domaćih navijača koji su tu svakog drugog vikenda da isprate svoje komšije i drugove do nove pobede, ovog puta na meniju je Mladost Zvezd. Sudeći po tabeli gosti iz Zvezda sa tri remija kod kuće i gol razlikom -15 nemaju šta da traže pred vatrenim navijačima Radničkog - Trutovima. Kad se uzme u obzir to da kapiten Miloš Antonić Beli i ekipa takve jedu za doručak uz gol razliku +27 u 9 kola odigranog prvenstva jasno je da je na pomolu još jedan spektakl "pod Lovcem". Sveže umiveno igralište u Koceljevi je vesnik da će se sledeće sezone ovde igrati viši rang. Od mladih igrača braće Borka (DR) i Bojana Lazarevića (DL), 2.05 viskog Ivkovića (DC) i omladinskog reprezentativca Perića (DC) koji je propustio zlato u zemlji košarke zbog "srpskih poslova" i razlaza sa menadžerom Zoranom Terzićem i propalog transfera u superligaša sa Karaburme očekuje se mnogo, odbrana Radničkog je zrela i za Srpsku ligu ako mene pitate. U vezi, pored kapitena Belog, majstora fudbaske igre, nalaze se i pojačanja u vidu bivšeg igrača Borče, turskog Fenera i poljske Trnave uz 16 godišnjeg Živanovića i napadača Lazarevića koji je uspeo da se izvuče i evo dve godine nije se drogirao, sad je ozbiljan dečak, preuzeo je parohiju i uspeo da nagovori crkvu da ulaže u sport uz to najbolji je strelac lige i ima snage za 3 utakmice keve mi. Ako ova ekipa ostane na okupu koji godinu i planovi za izgradnju stadiona budu ostvareni - Koceljevu u budućnosti očekuju velike utakmice možda i PLS, ko zna...

9. На, наједи се хипстеру!
    http://vukajlija.com/forum/teme/44335-hipster-klubovi

Елем, Синђелић клуб моје младости <3
    Животна жеља ми је била да тамо тренирам фудбала :(

10. Kada sam se preselio na MIrijevo počeo sam da navijam za Balkan, pre toga je to bio Hajduk sa Liona u kome sam se i igrački ostvario ali i ova 4 kluba što pratim je sasvim dvoljno. Inače danas u 15h idem da gledam Dorćol protiv Šumadije Jagnjilo pa ako neko hoće sa mnom neka se javi. Jbg nisam ovaj vikend u Koceljevi da ispratim Radnički...

11. Животна жеља ми је била да тамо тренирам фудбала :(

Meni životna želja bila digram fudbal :(

12. Мого си да дођеш лепо на ВОС ко сви ми пропали таленти Вукајлије.

13. Ljudi ne znaju gde biju, najbolje da ce da broje golove.. :P Svidja mi se sto je namestio nogicu izgleda, fale nam njegovi golovi kada ne mozemo da ga damo drugacije, pa da on zvekne neki slobodnjak.... Cmok za Milijasa...

14. Никле печурке хахахахахааааа

15. Боље да се бавимо узгојем разних пољопривредних култура на стадиону и око њега него фудбалом, пре ћемо тако да вратимо дуг.

16. СА ТАКВИМ НЕГАТИВНИМ СТАВОМ НЕЋЕМО СТИЋИ НИГДЕ ЗАТО СМО И ТУ ДЕ ЈЕСМО

17. Ето зашто Бајко дрибла ко луд, ту су му на дохват руке..

18. nije to negativan stav,covek je preduzimljiv.organska proizvodnja.krneta moze da ore,bajko da plasira proizvod,milijas da bude piar...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.