МАЈКУ ТИ ЈЕБЕМ ДРВЕНУ, ДАБОГДА НОГЕ ПОЛОМИО НА СТО МЕСТА. БУТНУ КОСТ ПОЛОМИО ДАБОГДА, ДА НЕ ПРОХОДАШ ВИШЕ, ГОВЕДО ЈЕДНО БРЂАНСКО.
и касалица и гогић напоље, м'рш бре у пичку материну говнарску.
губавац брате, отпадају му делови тела, прво вилица, после кажу да је лева рука следећа.
ШТО НЕЋЕ КАСАЛИЦУ ДА У'ВАТИ ТО ДА МУ НОГЕ ОТПАДНУ СЕРЕМ МУ СЕ У УСТА.
Која говна од песама се певају јеботе... Какви играчи, таква и трибина.
Što ste pičke pa pustite da vam žabari ulaze u ribe?
Погодила га лопта случајно.
МАЈКУ ТИ ЈЕБЕМ ДРВЕНУ, ДАБОГДА НОГЕ ПОЛОМИО НА СТО МЕСТА. БУТНУ КОСТ ПОЛОМИО ДАБОГДА, ДА НЕ ПРОХОДАШ ВИШЕ, ГОВЕДО ЈЕДНО БРЂАНСКО.
и касалица и гогић напоље, м'рш бре у пичку материну говнарску.
ААААА ЈЕБИИИ
Ко бре јебе, о чему причаш човече?
Занимљиво да ти ниси провалио да ми је коментар био саркастичан.
Откуд знам, увек си ми нешто оптимистичан.
Stvarno su ko telad bez onog Ninkovića, a Seju Kalača u pizdu materinu zabiti trba
А са Нинковићем је сваки Марадона.
Nine čak i kasalici doda loptu da je ovaj uspije smiriti, makar jednom na utakmici
Leptejebo ovaj se sklonio da crnac da gol.
хахаах, крнета јебени :Д :Д
ХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХ
Сутра ће снег да падне.
Каки курац снег, раткапне од голфа ће да падају.
Есам ја добро прочито за Крнету?
какву је ово болешчину наватао лука милуновић?
губавац брате, отпадају му делови тела, прво вилица, после кажу да је лева рука следећа.
ШТО НЕЋЕ КАСАЛИЦУ ДА У'ВАТИ ТО ДА МУ НОГЕ ОТПАДНУ СЕРЕМ МУ СЕ У УСТА.
Јебем ти фудбал, кад је Крнета успо да дал гол!
Добро је, фендеру, смири се, превише си се узбудио, губиш се овде, не можеш ни да пишеш како треба, полако Калимеро, победили смо.