FK Crvena Zvezda

1. Одјеби, бре, ретарду!

2. "буааааааааааааааа, па то је неправдааааааааааа"!

едит: заборавио сам да се кезим к'о болесник:
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3. Nije neka igra, jer su igrači bili mislima u derbiju. Bitna je pobjeda.

Jebem im krvavu majku nesposobnu.

4. Ja mislimd a će na derbiju biti makar 6 golova, kakve su nam odbrane

5. Чекај, ај нек ми неко објасни како смо могли две утакмице заредом да играмо са истим тимом? о.О

И пошто смо их победили данас, колко нам треба да стигнемо партизан сад?

6. Pobijedimo u derbiju, pa smo ih prestigli za 4 boda.

7. Ово је куп, рођени.

8. KUP EVROPSKIH ŠAMPONA

9. Koliko je jadno što moramo i u kupa da izvedemo 2/3 igrača koji će igrati Derbi. I Ninković bi igrao da mu onaj musla nije razbio glavu.

10. Bitno je da smo uzeli tri boda!

11. Ova tri boda su nam veoma važna u trci za titulu!

12. Moramo nekako Evropu da izborimo, pa što da ne preko kupa.

13. Izmene Seje Kalaća mi ulivaju poverenje pred težak nastavak duge sezone i ritma sreda subota koji nas očekuje zbog bitnih mečeva u kupu maršala tita.

14. Posle kurvata bugarin sledeći je turčin garant lolo

15. Fatih Terim za trenera lolo

16. E ovde cu da podelim, posto samo vas interesuje, da ne idem na temu podeli sa vukajlijasima..
    Juce se vracam sa faxa, oko 10 ujutru.. Prelazim ulicu , kad iz busa izlazi pun kurac nekih retarda u plavo-crvenoj kombinaciji.. Kad vidim ja da imaju na tresama grb zvezde. ja pomislim neke mladje kategodije, kad ono prepoznam Mrdju i Milijasa..
    Ladno idu 47-icom do banjicke sume na trening. I svi momci onako u grupi, samo se crnci odvojili , njih trojica onako cute i hodaju, a Slavisa sa jos nekim matorcem onako stavio ruke u dzepove ko kloja i neki zamisljeni pogled. Hteo da ih slikam,al reko dovoljno je tuzna scena i bez toga.

Nije da podjebavam,al ono mi je delovalo ko ekipa Dunavca a ne Zvezde jbt.

17. Газимудо, боље и нису заслужили.

18. Хахаха, не сери, јеботе. Отпала ти рука што ниси сликао.

19. A brate dobar sam coek, vec sam video da se mrdja smorio sto sam se krivio od smeha sa druge strane ulice :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.