U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ОТВАРАЈ КАПИЈУ ДУТЕРАМО ЂУБАР!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
Да уђе у записник да смо се дебели гастос и ја кладили. Ако добијемо сутра, он мени пуца шамар, у случају победе фрањеваца, ја њему пуцам. Качи се на јутјуб.
LUPAJ SAMAAREEE, IONAKO SU IH NAVIKLI NJIHOVI NAVIJACI NA NJIH! AAAAAAA! Jebace ih Slavisa!
Dauda odstranjen iz tima.
Jutros na treningu im Slaviša rekao NA DERBIJU IGRAMO U FORMACIJI 4-4-3 i Dauda se ubaci i veli KAKO TO TRENERU?
Slaviša se naljutio i rekao crncu da pokupi stvari, neće on njemu komandirovavat i starješovat!
Хехе.
Danas čitam u press-u Stepanović nekadašnji trenerski mag Bundeslige dao prednost CZ, omiljeni igrači mu Kasalica i Vešović, brzi , jaki, dobri u driblingu, drski, haos, ko ne vjeruje nek pročita
Danas ih saljemo u bunar. Kad puknu, pa kad se otvori pandorina kutija, jao jao jaaaooo...
Laganih 2-3 razlike za nas danas. Otvoricemo dobro derbi, do 10. minuta im mecemo prvi, a posle toga ce da ide ko po loju.... Setite se mojih reci.. SETITE!
Свиџа ми се свиџа овај оптимизам! Дај да се испишамо по глодарима коначно, да Мрђа у тебе гледам, матора коњино преузми одговорнос’.
Како ћу Леприју да заротирам главу 720 степени...
SLAVISA MAJKU TI JEBEM U PICKU, ako si iole pametan, ubaci drugog spica, daj im jos 2 komada, vidis bre da su im u volovi veci odbrani nego nasi! Jebem ti sunce, pa ako Vojislav Stankovic sacuva Daudu i Mrdju, kitu ima da isecem na 30 malih! Uzas tekma, ne znam zasto samo napucavaju loptu, tj kapiram, verovatno je Krneti i Lazicu naredio da je salju u kukuruz, kako ne bi zajebali, ali sto na njihovoj polovini isto to? Cim stane lopta, kao pred kraj, odmah moze da se izigra odbrana. Mijailovic im jebe majku, pa im dupe pomera, po meni najbolji za sada. Danialvesovic, kad ne bi jeo govna i cuvao loptu na nasih 2-20 metara, mozda i ne bismo primili gol u drugom. Ale ale ale, jebi grobare, nateraj ih jos jedan sam da daju, trpaj u buljU!
Ubacuj Mrđu izbacuj Kasalic sve ti jebem slovensko ustaško fašističko. Ali ovi štoperi igraju ko pičke , boje se isprljati dres nijedno uklizavanje majku im jebem, a ova dva beka boli kurac da igraju odbranu, bitno je zarolati u napaddu
HAHAHHAHAHAHAH! Da li ste videli Slavisu sto trci kao mis? HAHAHAHAHAAHHAH! AAAAAAAAA, placeeeeem!
Као што рекох, ја већ живим боље.
Boli ga kurac , on je ostao na poslu
Славиша отрчао ко миш хахахха
Нисам га никад видео да се овако радује. Додуше и није имао много прилика за то..
Placem... Inace, mislim da je ovom utakmicom umro srpski fudbal. Gori derbi nikada nije bio.... Kaze cale, inace Grobar, valja se Bajkovic "Jebo mamu svoju, sta se valjas, ne stigao na Lovcen!". Placem bukvalno koja komedija od utakmice. Ali dobro, veliki timovi i kad ne igraju dobro, jebu stare musterije, tako da ono... Jos je lepse kad sami sebi nabijaju kurcine u bulju...
Sad ga otjerati da ne sjebe nešto, kad je već onako nagulio, samo mu otvoriti vrata stadiona
Једва чекам да видим шамар који ће Бач да попије.
БАЈКО МАЂИЈА
колко ме мрзе овде... :((((((((((((