FK Crvena Zvezda

1. Море, да се нису сморили због контроле јер нису имали Бус Плус па хтели да их избаце на првој станици, али су контолори препознали Милијаша па им је после било жао да их избаце. :))))))))))
    Човече, на шта је Звезда пала...

2. glodari spremite usta za derbi stizu nase kurcine hohohoh

3. Замислите какав би хаос настао да Крнета да гол. Него ваљда није Сејо толико луд да га стави у стартну поставу у дербију.

4. Bila akcija ako kupiš zvezdin dres dobiješ karte za derbi i radnički i ja kao kažem devojci da bi voleo da imam krnetin dres i ona ode juče i kupi mi ahahahah plavi onaj gostujući, sad imam krnetin dres FAK JEA! plus naravno i karte...

5. krneta je nas najbolji igrac u ovom trenutku

6. brate ja sam kupio njegov dres i on je taj dan dao prvi profi gol, je l kapiraš ti taj 666 999 rad?

7. престани бре да мрачиш више говедо једно поморавско. одјеби бре у курац.

иначе, 'ладно нинковићу тражили да потпише да игра на своју руку утакмицу... је л' потписао, шта би с тим? играће ваљда јебемулебац. јачи везни ред имамо, ако игра он. волео бих да баци у ватру и савићевића, па и нек' изгори у жељи, нек' одигра прво полувреме и доста. у шпица мрђу и дауду, кренемо од старта да дамо један више него што ће они нама. а они ће нама да муну бар два, знајући нашу одбрану, иако имамо приближно једнак број дрвећа. и после мрђу да замени михајловићем. а говнарчина је ово од тренера, убациће он клацкалицу од старта, јеб'о ли га отац усрани. и боље да пребаци оног мијаиловића на крило, кад већ има толико слободе да продире дриблингом сваки други напад, нек' макар игра крило. ДА ИЗНЕНАДИМО ГУЛАНА! само касалицу да не гледам од почетка. у ствари, волео бих да чујем саставе рецимо 6 сати пре утакмице, у 12, да могу да се напијем као прасац ако видим да игра касалица, па да ме боли паја за утакмицу.
    http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdini-meci-ka-svojoj-deci

8. Сјаши с мене да те не би јахали, пајсеру један! Ти ћеш некоме да одређујеш шта ће да ради овде.

deky_aod
    brate ja sam kupio njegov dres i on je taj dan dao prvi profi gol, je l kapiraš ti taj 666 999 rad?

Иди на дерби и обуци његов дрес. Можда постигне хет-трик. :)))))

9. види и овде се проналазиш, калимеро. иди бре навијај за ФК Певац из Ћуприје, скини се с курца људима, сиктер бре.
    и шта се који курац јављаш кад те нико не прозива, плебејцу? ал' добро, капирам да си навикао да се увек обраћају теби кад чујеш "одјеби", "курац", "говедо", па ти и не замерам.
    ":))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))"

ЗВЕЗДА ОООООООООООООООООООООООООООООО ЗВЕЗДА.

10. Радмило Топола
    престани бре да мрачиш више говедо једно поморавско. одјеби бре у курац.

Упадаш као падобранац, обраћаш се мени и крећеш да ме нападаш. Срећа твоја па можеш да лупеташ овде. Али само овде... Мислим на Интернету.

11. Треба пустити Касалицу да игра. Досад га је срало у дербијима, давао неке голове.

12. Idite porazbijajte im opet stakla na kolima, pa im ubacite niveu mesto šampona. Trebaće im da leče gujscu
    http://www.guialomejordelmundo.com/imagenes/ct5/529738nivea_3.jpg

13. НЕ МРАЧИТЕ МИ НА ОВОЈ ТЕМИ ЈЕБЕМ ЛИ ВАМ СУНЦЕ, јебаћемо џонијеве!

14. Ja sam za to da idemo sa 4-3-3 u napad, Dauda, Mrđa i Krneta kad ga je već krenulo da razmontiarmo sve do kraja,ponovo da budemo mala Barsa

15. SUTRA JE SVINJOKOLJ, JEBAČEMO SVINJOA GROBAROA

nikad me nije varo ciganjski osečaj, barija mi

16. da budemo mala Barsa

mala Barsa

Barsa

17. Bajković

Vešović - Arauho - Lazić - Mijailović

Milijaš - Ninković

Pečnik - Kasalica (Milunović)

Dauda - Mrđa

To će biti sastav najverovatnije, eventualno Gogić (ili Kovačević ako je spreman) mesto Kasalice ili Mrđe u prvoj.

18. ОТВОРИТЕ ТЕМУ ЗА ПРЕПУЦАВАЊА! ОЋУ ДА УЖИВАМ У ЏОНИЈЕВОМ ХУМОРУ!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.