Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
da vrate nekog ko igra negde u inostranstvu.k'o se nije snasao ili k'o se raspada tamo,a za ovde bi bio dobar.samo sto takvi traze i kintu.a ovako se mogu lako zajebati,opet nekog gancija iz juzne amerike koji ne zna di je,a ne sta treba da radi.
После сваке победе исто причате. И увек курчина на крају.
Bačje, koko znam, ti si jedan šamar dobio, oćeš da se kladimo u drugi obraz? Inače, juče su svi bili pobednici na Marakani...Zvezda pobedila Partizan, Partizan skinuo mrak...svi dobili...
Бач и Лепри би требало да шамарају сваког ко и даље буде озбиљно схватао наш Славиша центриши - Вуле дуриши фудбал.
Нисам још добио шамар. Ти би да се кладиш ко узима титулу?
Koje je to klasicno kenjanje. Ne sad se kladi ko uzima titulu, pa kao ako dobijes, bice do jaja bio si u pravu, a ako ne dobijes, opet je Zvezda uzela titulu i boli te kurac.
Daj dogovorite se vise, da li kenjate konstantno, ili je to samo kada gubimo, a kad dobijemo onda se slavi, pa se opet kenja, da bi se kenjalo, da se ne promeni misljenje sajta, da niste omeksali?
Ibrahim Gaj da se vrati, i u kurac da ih ljubim. Al' nece jajare da ga dovedu...
Jašta more! Al ne u šamar, bolje u neko piće, kuj šta voli, nešto čim može da se zalije titula! Samo je pitanje vremena za šamar, ne gine ti...
ja uvek kenjam, ne mogu da zaboravim dane kad smo kum i ja sedeli i zajedno gledali vrhunski fudbal, svaki navijao za svoj tim, a hvalio dobre poteze onog drugog tima - sad je to nemoguće, nema više ni fudbala ni dobrih poteza, ima samo crna hronika...
A parnji valjak opet traži spaaaasss........
https://www.youtube.com/watch?v=pQw_0j2RnZI
Сад кад одиграју Х у следећем колу, онако љомберски. Као крава кад да 20л млека и шутне канту.
Огромна 0 од игре зато се прибојавам. Немамо шта да славимо..
Jebote vi se ladno opet palite da imate tim i da ćete uzeti titulu, a em što kući pola niste prešli i stvorili iole ozbiljnu priliku, opet ćete popušiti kurac u maju i plakati kao pičke nad Toletovom slikom. Zato gotivim da vas jebem. Jer ste primare.
Пале се будале.
Де си Ђони, си преживео јуче? :)
Ja sam sada sejvovao ovaj post u Wordu. Znači na desktopu da mi stoji. Samo ću vam njega kačiti od aprila do septembra sledeće godine.
Zato ste vi stvorili 20 gol sansi, i odigrali kao Barsa. Daj Dzoni, budi realan, kako mislis da Vojislav Stankovic osvoji titulu? Slavisa da je iole pametan, ubacio bi drugog spica, posto se videlo da vasi stoperi, a ni bekovi, ne umeju da iznesu loptu, i dao vam jos 2 komada. Zvezda cim je stala na loptu, makar to bilo 2 puta, odmah se stvorila sansa, da li Pecnik prodje, ili Kasalica????, tako da ja vec sada mogu titulu da slavim. To sto se vi na osnovu stare slave, i poslednjih 6 godina busate, to je vasa stvar, a cinjenica je da ste od poslednjih 5-6 derbija, ako ne i vise, dobili jedan, i da cemo vas guziti opet godinama... Jbg..
EDIT: Uostalom, vi ste titule uzimali kada su za Zvezdu igrali tipovi poput Vojislava, tako da ne vidim razlog zasto se ne bismo prosetali do kraja. Mi znamo da nam je odbrana suplja, a vama preljeva na sve strane. Od guranja malog Zivkovica, koga je juce jedan Mijailovic, ponavljam Nikola Mijailovic prejebao kao vola, do toga da su vam Jojic (solidan igrac skroz, ali ni upola toliko dobar kakve ste ranije imali u vezi) i Luka najbolji fudbaleri. Jos ako vam Mustafa ode u januaru, pa vi cete cetvrti da zavrsite...
EDIT 2: I znam da ces sad da napises kako cete nas i sa takvim timom karati, ali juce je bilo ocigledno da ne mozete. Taj nadobudni stav vise ne prolazi, i vreme je da se okrenete i pogledate sta vam uprava radi, jer ce te u suprotnom zavrsiti kao mi. Samo sto mi ispod ovoga ne mozemo, a vi ste vec sad bulja, zamislite kakvi cete biti kada krenete da propadate...
Нисам још добио шамар. Ти би да се кладиш ко узима титулу?
Кладим се да ће то бити Црнокоса. Улазе у Суперлигу као прваци. Лолололо
Da izvineš Mijailović igra od početka sezone dobro, od kad je prošao sve i dao gol u LE protiv IBV - a.
HEHEHEHEH, hahahahaha!!!! I dobar šuter videlo se sinoć, nije ga usralo prošli put.
Ostalo je tačno.
Slazem se, iznenadjuje me Mijailovic kako igra, ali ako ekstra talenat, kojeg sa 17 godina nakon 3 utakmice odigrane pozivaju u reprezentaciju, ne moze od 5 puta nijednom da prodje coveka od 30 godina, cija je brzina u rangu sa Milijasem, onda ne znam... Sto se tice Jojica, najbolji im je igrac, a to sto je on najbolji, dovoljno govori o kvalitetu ekipe. Nekada su to bili Vukic, Ilic i ostali, sada je Jojic, kome ovi prethodni mogu da predaju fudbal...
EDIT: Vozim danas autokomandom, i neki baja u kolima stao tamo kad se od Marakane ulazi u kruzni tok, stoji na raskrsnici, ja krenem da psujem, prodjem ga, pogledam, ono Mrdja drnda telefon, ni ne gleda gde vozi. Mamu mu, ima i za gorivo, a tu kao kriza....
ако их није срамота да им најбољи играч буде клинац од 17-18 година онда нек узму титулу што би реко Лола Смиљанић
Nama se u drugom delu vraca Lazovic, i sa jednim solidnim stoperom, ovo ce biti dobar tim za nase uslove. Nadam se da vec sad rade na dovodjenju stopera, pa cak i 2, jer je ocigledno da ako necemo svaku da igramo da Krneta izbija loptu u kukuruz, mora da se promeni nesto. Stvarno mislim da bi ova ekipa, sa korektnom odbranom, sa Robijem plesala na terenu. Ovako, Slavisa menja taktiku svaki mec, jebes ti to. Igraj muski, sa 2 spica, koji ce ti kurac Kasalica na terenu. A da ga stavimo na e-bay?
Brate to nije onaj Mijailović, taj je kod Robija u Turskoj već dinu.