FK Crvena Zvezda

1. Nisi me razumeo. :) Ovo za klinca, mislim na njihovog novopecenog faljireprezentativca, malog Zivkovica...

2. Kapiram ja šta pričaš bvdlga i ne sporim ja nikada tvoje poznavanje fudbala, ali poletiš malo kod Zvezde, uostalom kao i ja kod Partizana.

Ja volim domaći sport (ABA ligu posmatramo kao domaći sport) i gledam. Gledam i Zvezdu i Partizan. Vi Radničkom iz Niša do kraja niste stigli do 16, kao ni Partizanu juče. Realno niste. Jako slabo igrate. Ne pričam o nama. Takođe je to ista priča ali po meni, nije vam dobra ekipa. Milijaš je neupotrebljiv igrač, o odbrani neću ni da pričam, Vešović nije nikakav igrač, a Dauda...ne znam šta da msilim. Ponekad pomislim da je stvarno dobar, a ponekad se iznenadim koliko samo belji po terenu ili ulazi mlako u šanse. Ninković je upotrebljiv dva puta po četiri minuta po utakmici. Nemam pojma, ništa vi niste bolji od nas. Ali čak ni mrvicu, da bi se tripovali da vam treba jedan igrač, a nama 6.
    Ozbiljno kažem. Gledao sam skoro sve vaše tekme ove godine. Remizirala je Zvezda i poslednjih nekoliko godina (ne mislim sada na Derbije) ali je nekako bila frka do kraja, napadi, ludilo, a sada prođe utakmica da ste jednom ili dva puta samo bili opasni po gol. Ne da niste dobri, nego stvarno ste katastrofa.

Де си Ђони, си преживео јуче? :)

Smorio sam se kao crnac u glavnom štabu Kju Kluks Klana za državu Arizona :)
    Jebiga, onoliko glup auto gol nisam video odavno. Kud baš na Derbiju Partizan da ga da, a da nije Vojislav Stanković u poitanju, da bude još crnje.

3. Nisi me razumeo. :) Ovo za klinca, mislim na njihovog novopecenog faljireprezentativca, malog Zivkovica...

Izvini, brzoplet sam. :)

4. Пре смо имали Кристића мађију који кад нам резултат не иде на руку убаци 5 нападача само да шуче

5. Poletim, to stoji, ali stvarno mislim da imamo dosta bolji tim. Brate, u prvenstvu, vi ste lagano mogli da izgubite od Radnickog iz Nisa. Da ne pricam koliko puta vas je Stojkovic spasao. Ok, jebi ga, to golman radi, ali vadio je stvarno neverovatne stvari, i to na neresen rezultat, ili cak kad vodi neka ekipa protiv vas. Za nase prvenstvo, ja mislim da nam uz Lazovica, treba dobar stoper, ili 2 solidna, ako ce i dalje Krneta,Aruho,Lazic,Omega,Martinovic da se menjaju. Uostalom, videcemo, ali gledajuci juce, stvarno ste nemocni bili, jednu akciju niste napravili, bukvalno, kada je pao gol, ni u jednom trenutku nisam video da mozete da izjednacite. Gubicemo i mi i vi dosta bodova do kraja sezone, ali verujem da ce sada na vas biti prebaceno pljuvanje i vucaranje po novinama, i bas zelim da vidim kako cete se nositi sa time, tj kako ce Ninkovic koji je iovako idiot, da izdrzi da ga prozivaju gde stignu, ili kako ce mali Zivkovic da se nosi sa pritiskom. Opet ponavljam, mi ispod ovoga ne mozemo, a vi ste poceli da tonete, jos letos, a to sto ste prvi jos uvek na tabeli, samo odlaze kulminaciju svega i svacega sto se desava i kod vas, kao i kod nas, samo se krije. I to je jos jedan plus za nas.

EDIT: Sa caletom juce gledam derbi, koji je zakleti Grobar, i on se covek krsti kakav je Partizan. Cak vise ni Sale Ilic ne moze, pregazio ga vinjak...

6. Ali činjenica ostaje da nije Obradović dao gol 0-0 bi ostalo. Slažem se da ništa nismo uradili ali ništa niste ni vi uradili konkretno. Bilo bi to malo drugačije da je igrao Đemba zadnjeg veznog, Sale i Luka od starta. Meni Andrija Živković ne bi bi igrao Derbi od početka.
    Šta je, tu je, loš je Partizan, ali da ti kažem tu ste i vi. Malo vam je Derbi podigao sada atmosferu u klubu, ali skidali ste ih gole i lomili im kola samo dve nedelje ranije. Šta znam, ima tu da se igra, nisam uveren u titulu kao proteklih godina, ali ne vidim da ste sigurni šampioni. Jednostavno imali ste, kao i mi mnogo loših utakmica, a nisam juče video da ste se nešto isčupali i pocepali nas. Vidiš da je Sejo trč'o k'o LŠ da je uzeo. Zna da ga usralo i ni kriv ni dužan je ušao u istoriju.

7. Ali činjenica ostaje da nije Obradović dao gol 0-0 bi ostalo.

Pitanje je Džoni, imao je Pečnik onu šansu kad je šutnuo k'o sisa u Stojketa, što je lagano trebao da ubaci. Verujem da bismo uvaljali neki gol do kraja.

8. Brate, u prvenstvu, vi ste lagano mogli da izgubite od Radnickog iz Nisa.

Remember the Novi Pazar.

9. Brate, u prvenstvu, vi ste lagano mogli da izgubite od Radnickog iz Nisa.

Remember the Novi Pazar.

I Mirosavljević koji čeka Stojketa da se namesti lepo pa da odbrani, pri rezultatu 1:1. (Napredak).

10. I vi ste lagano mogli da izgubite od Radničkog, a izgubili ste od Javora, Voždovca....mi smo remizirali sa Javorom a šutnuli smo im 17 puta na gol.

11. Johnny Kurajber
    Ali činjenica ostaje da nije Obradović dao gol 0-0 bi ostalo.

Коначно си оставио реалан пост, мислим на онај коме је ово прва реченица, па можемо да дискутујемо. Ово је једна тужна, тужна и истовремено апсолутно истинита чињеница. Срамота је да наши и ваши шпицеви не могу да гурну један гол овако очајним одбранама, које редовно примају голове од доњег срема, радничких, вождовца и сличних. Ту се огледа целокупно стање у којем се налазе и наш и ваш тим.
    И да се ја питам, одма' бих титулу дао некој јагодини, чукаричком или војводини. Да онда и наша и ваша багра уочи колико су очајни, да се истовремено мало "коварну", протерају сва тренутна говна из управног и спортског дела, оставе по укупно 4 играча који нешто вреде, и да се крене опет полако, да градимо добар фудбал.
    За сад је само приметно да судије више не толеришу звезду и партизан као ранијих година, па у првих 11 кола и ми и ви имамо више од пола киксева, што је неуобичајено, али и изузетно корисно за неке ствари.

12. Nema šta da te bude sramota. Bole vas kurac, pobedili ste. Timovi su takvi da nisi sada baš mogao da očekuješ neko ludilo od fudbala.

Ne znam za tu Jagodinu, Čuku i tako to...iste su to ekipe. Malo se nekada napale protiv nas i vas, ali gledam ih ja ponekad i ovako. Smešni su. Šta znam, jeste bio krš Derbi, ali realno malo se sere sa evropskim fudbalom gde sam ja gledao tekmu Arsenal - Dortmund na kojoj je bilo 2-1, tri šuta na gol, klanje na sredini kao u beogradskoj zoni, a novine pisale o spektaklu na Emirejtsu.

13. Знам, рекламирао сам те јуче на страници на фејсу :)

14. Џони, мало се разликују наши погледи на дерби и на наш фудбал, генерално. Последњи дерби који ми је било драго да гледам је онај у реваншу купа, кад смо вас реално попишали, ал' нисмо успели да дамо други гол. Не због чињенице да смо били бољи, него зато што се лепши фудбал играо. Јебе се мени да л' ћемо да будемо на бод заостатка, ако се одигра оваква утакмица. Посебна је прича то што ћемо ово да усеремо у наредна два кола, па ће бити опет иста прича. Лепо је то, свакако, бод разлике међу вечитима, сви ми жељно ишчекујемо титулу и све то, ал' бих ја више волео да одиграмо утакмицу 4:4 са сијасетом шанси, а да нам ви бежите 9 бодова. Ето.
    Друго, да не серем више како су нам клубови очајни и како нема наде, да сагледамо тренутно стање: што каже бвдлга, нама је сад лакше у неку руку, назире се повратак лазовића (мада сам ја сигуран да он неће бити ништа бољи од рецимо печника, јер ће бар једно 3 месеца играти к'о пичка, у страху да га неко не обогаљи), али је добра ствар пребацивање притиска на вашу страну, сад ће да се заоштре односи играчи-стручни штаб-ђура-новинари па ће бити мало јебеније за игру. Звезда се са тим притиском носила лоше, али није нешто пуно изгубила, макар у погледу резултата. Шта ће бити с вама кад којићу неки дрвосеча поломи потколеницу? Фофана? Дрво једно као и наш Оњило, само су их научили да трче. Слажем се са оним да нам треба мање играча него вама како би направили неки иоле пристојан тим, и у том погледу сте иза нас, а судећи по томе како ђура послује, осакатиће вам тим још више.

15. Vidiš da je Sejo trč'o k'o LŠ da je uzeo.

Ulepsao mi je vece vise od pobede. Nisam se toliko smejao ne pamtim koliko... :D Koliko je samo jadan...

16. Nisam se toliko smejao ne pamtim koliko

+132461351686
    A prvi komentar je bio... "zadržao posao", realno i jeste, zato je mučenik i bio srećan toliko!

17. Требало би да активирамо опет тему "Српски фудбал - шизење". Славиша је инспиртативан као Вермез.
    http://www.dnevnik.rs/sites/default/files/imagecache/Slika-vest/slavisa-stojanovic.gif
    http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads/2013/11/stojanovic.jpg

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.