FK Crvena Zvezda

1. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=24&nav_id=781327

Оће ли престати да гледају у туђе двориште вишеееееее

2. sta bre seru...ko spanska serija.neka pobedjuju ako zele da budu prvaci,a ne da placu po novinama.i partizan i zvezda imaju protekciju kod sudija,partizan vise...

3. Класично једење гована, на овај смрдљиви начин су реаговали и раније у првенству, врше притисак на судије за наредних пар утакмица, боли њих курац што се партизан сад провукао. Ал' ми се пење на курац овакав начин рада, шта их се бре тиче шта раде други, играј своје, не обраћај пажњу и аукурац. И још вичу "лакрдија од лиге", а и сами је таквом праве. Најебем им се мајки и једнима и другима. Никад неће бити боље од овога, дабогда се угасили, или бар да наши направе неко "а ла шимунић" срање у европи, да нас избаце на 5-6-7 година, и онда да нам се фудбал коначно угаси и сведе на ону бетон лигу како и треба да буде.

4. Срамота ме док читам, на шта смо ми спали, Боже сачувај.
    А таман је била ова пауза око репрезентација, нема саопштења, милина.

5. zvezda prva po saopstenjima...

6. С' једне стране изгледамо смешни са овим саопштењима, јер ни ми нисмо бољи уопште што се тиче судијског критеријума. Али ме с' друге стране заболе курац и у неку руку подржавам што на овакав начин вршимо притисак, јер су ови са друге стране већа говна од нас.

7. Ја сам и даље против тога, разумео бих да ураде то с времена на време, ал брате они се примили па стално. Уосталом, ако су судије плаћене да суде у корист Партизана они ће и даље тако судити и ово неће ништа променити, а као друго, већ у следећем колу када нам буду судили пенал после фаула на средини терена има ћуте ко цаве и да се црвене од блама.

8. E sada ko je veći transfer?
    Mi sa glumljenjem policajca ili ovaj zalizani?
    http://sportal.rs/news.php?news=114402

9. Па шта очекујеш, да Ђура каже "јесте, био је пенал, ми смо говна, и намештамо исто колико и звезда" шта? Да нам призна и опрости што нас је јебао?
    А ако ће ови наши да се такмиче са њим ко је већи трансфер, или ко је већи манипулатор, онда само доказују тврдњу да су иста говна. А јесу. Видеће се то у наредних пар кола.

10. djura ima frizuru k'o terzic.to je dovoljno.

11. Ово је добро како је било за време Лукића.

12. lukic bi objavio saopstenje koje najavljuje saopstenje.

13. Kazu da je Dzaja furundzija, citam po forumima. Stevane?

14. Бомбаше напушиш ми се курца, јебем те у уста она најјаднија, ајде мрш са теме, иди смрди негде другде. Стадион немате, али тему имате, тако да иди тамо па просипај своје небулозе.

15. Shomy, ne mogu sad da te ignorisem, gledam kosarku. Uostalom, to Shomy, il si autolimar il si iz Zemuna. Svejedno, nisi moj nivo. Cekam odgovor jel Dzaja buljas.

16. ми имамо раснога, раснога, раснога, ми имамо раснога ви имате бомбаша.

17. Shomy, ne mogu sad da te ignorisem, gledam kosarku

Глуп си ко три курца.

18. Ako se pazljivo procitaju postovi najistaknutijih Krcunovih potomaka, videce se veliko zanimanje za kurac i razumevanje istog. Ako se i ovo za Dzaju potvrdi, stvar je jasna.
    Shomy, u ova dva posta kurac ti ne izlazi iz usta.

http://www.youtube.com/watch?v=u0zPp635lFc

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.