FK Crvena Zvezda

1. Ljudi, aman, zar je ono stvarno bio penal?

Ae sada ozbiljno, na stranu sve navijačko, gledajte to kao razumni ljudi.

Jel ono bio penal?

Ljudi jedva čekaju da uđu u 16 pa da onaj što je u 16 padne a da ostali dignu ruke, jbt, više su bili sa podignutim rukama nego što su pretrčali. Pa dokle više, jebemumater, kakav je to mentalitet, kurac moj sportista, nije to više ni kurac od ovce, umjesto da trči, da izgara na terenu, da se dokazuje ono diže ruke i galami na sudiju.

Tačno mi se od ovog momenta gadi sve u vezi sa srpskim fudbalom. Sve.

2. Bio penal, ono u zaustavnom. Nema sta da se prica. Samo ko je pratio, zna da je Gogic ostetio Partizan za penal pre par kola. Da je ovo sudio u zaustavnom vremenu razapeli bi ga. Drugo, ne sudi se penal tek tako minut pred kraj, pogotovo ne prvaku drzave.

Samo, sreca da radikalcine i Covicevci nisu bas inteligentni, pa nema problema. Devalviraju svaku dobru ideju (smena Karadzica npr) svojim neznanjem. Vucic uleteo ko ovca da bude spasilac Zvezde, grobarski crew (vazda pametniji jebiga) jedva docekao, prikazali smo sve ovo kao mesanje politike u sport, sve evropske sportske institucije su ga stisle. Sta mislite sto je naredio povlacenje svih politicara iz klubova?

Cim nesto probate mi cemo da kmecimo, cim Zvezdi dinar, mora biti i nama. I tako do promene vlasti, a onda gasenje jebiga, da se zavrsi sta je zapoceto.

Ovo pisem malo podjebavacki, a malo vise iz poznavanja materije.

3. a malo vise iz poznavanja materije

Е ОДО ДА СЕ ИСЕРЕМ!

http://www.dodaj.rs/f/H/Gu/4Bm0O2n5/bobmas-na-radnom-mestu.jpg џД

Ljudi, aman, zar je ono stvarno bio penal?

Ae sada ozbiljno, na stranu sve navijačko, gledajte to kao razumni ljudi.

Не види се лепо на снимку, барем мени није баш најјасније, озбиљно. Ето.

Понављам, и да јесте пенал ко да је битно, близнанци имају повлашћен третман, више ме је изнервирало саопштење. Боље рећи само ме је то и изнервирало, не могу да верујем колико се бламирају. Сад ми жао што сам ону дефиницију о сектретарици онако набацао без везе, има ту доста материјала да се то лепше обради тј испљују дебили..

4. Drugo, ne sudi se penal tek tako
    minut pred kraj, pogotovo ne prvaku
    drzave.

Sinak, ovakvu glupost kada kazes....
    Znaci ne gledaju se pravila vec ko je koji na tabeli. Toga u evropi nema, zato je igramo i mi i vi.

5. secam se dok sam bio derle,kolina sudi tekmu milan u gostima kod nekih venecija,barija i slicno...1 nula vode taj neki klub,u 90om penal za milan 1:1,sledeci napad,jos jedan penal 2:1 za milan.kolinu boleo kurac,ganjali ga,al ga boleo kurac.oba penala su bila cista kao suza.neko od poslednjih kola je to bilo,a milan se cimao za prvaka.treba imati muda da to uradis,a ovde ih malo ko ima.ubio bi ga neko.ima tu nesto,sampion drzave,prvi na tabeli,bori se za sampionat,titov klub...

6. Lolo sećam se te utakmice, protiv Kjeva su igrali, i to u sezoni kad je Kjevo debitovao u Seriji A.

7. steta sto nema snimak.barem ja nisam mogao da ga nadjem.ne zman ni sta bi mogao da ukucam...

8. Ljudi, aman, zar je ono stvarno bio penal?

Za Zvezdu i Partizan bi ga sudili bez problema... Odneo je loptu rukom, jebes ga... Nebitni su penali, bitno je da je lik sa metar ipo prebacio gol, a penal je na 11 m...zamisli sta bi tek onda uradio. Posalo bi loptu na ATS, taman bismo je imali ovi moji i ja za fudbal posle. :D

Zvezda mora kako zna i ume da dobije Ofku i Vosu.. A cini mi se da cemo Madjare dobiti lakse nego Ofku...

9. Ja mislim da su tu krivi sami domaćini.

Od starta su krenuli sa pritiskom i na sve, ali baš na sve sudijske odluke su bukali, padali u trans i ulagali ogroman protest dižući ruke i opkoljavajući jadnog sudiju.

I jebiga, kad mu usadiš takvu sliku od starta nije ni čudo što neće svirati penal (možda slučajno, možda namjerno).

Bar ja to tako posmatram.

Dok sam bio rukometni sudija to je bio redovan tretman ekipama koje samo nešto prigovaraju. Kud za svaku njihovu riječ pokazuješ 2 minuta kud im ne vidiš pun kurac sedmeraca. Ne samo ja, to je bila praksa u komplet Savezu.

10. to je bila praksa u komplet Savezu.

Daj popricaj onda sa nekim iz Saveza, ubise nas sudije vec par kola u ligi sto igram, a mi mirni kao bubice! :D

11. bitno je da je lik sa metar ipo prebacio gol, a penal je na 11 m...zamisli sta bi tek onda uradio.

Суштина. Ја не могу да верујем ко све гања лопту у нашој Суперлиги.

A cini mi se da cemo Madjare dobiti lakse nego Ofku...

ОФК-а нам не лежи већ годинама, нешто као Јавор рецимо лоло

12. u poslednje 4 ih je vosa dobila,poslednje 2 kaznjavala.

13. http://sportal.rs/news.php?news=114474

Ja garantujem da uzimamo titulu ako somina ode.

14. cima ih menadzer.toliko godina su tu,a ista je fora...aj ti mali seri,dobices neki azerbejdzan,tu ima para,meni pola,treniraj u proleteru sa slane bare dok ne dodje januar.znam ljude temo..jebi ga,ukinuli utakmice reprezentacije gde igraju igraci iz lige igraju po jednu tekmu,pa kasnije dokle doguraju.za pocetak azerbejdzani,koreje,pa kasnije se jos vidi.veseljko zna,pros'o dobro,damjanac zna kako...

15. zajebano.mogo koosoki da ga ubije.jel to molina okacio snimak?
    sada gledam sastav seula.tamo dos santos.igro pre milion godina u zvezdi.bekcina.

16. A cini mi se da cemo Madjare dobiti lakse nego Ofku...

мучи матори, одро их напредак ономад 3-0, нећемо ми, ајте молим вас...

17. ЈЕБЕМ ТЕ У УСТА!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.