Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=4907&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=35fe50f84d7e0fa63ee1d3185e91a5
Post na forumu:
Posted: 05 Apr 2005 13:56
Klip postavljen:
Published on May 11, 2013
Rasni nešto si pobrkao.
sjebo sam se
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=12&dd=03&nav_id=784735
и пророчанство се полако испуњава
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=541#post_2613283
Одлазе говна полако, то је добро.
Baš tako.
Sad uzimamo lagano titulu. Hvala mu što je otiš'o.
Није он много утицао на досадашње резултате јер није ни играо. Ако оћемо титулу морамо да отерамо оне који играју доста упркос томе што не знају ништа ко курци. Крнета на пример.
Oterati nemamo potrebe, ali treba se radovati odlascima ovih govnurda:
Vešović, Krneta, Lazić, Kasalica, Pečnik (hoću Savićević digra bre), Milijaš, Mladenović, Bajko Mađija (dosta više sa izdrogiranim mentolom koji nema dva golmanska kvaliteta osim što se drogira sa navijačima pa prave od njega neko mudo...imamo na klupi prvaka evrope ispod 18 kog smo platili boga oca), a ponajviše bih se radovao odlasku ovog kretena iz jagodine čije sam prezime sad zaboravio jer sam popio. Zadnji vezni. Kreten. Nije prošao probu u Azerbejdžanu za 10 soma mesečno prošle zime. PROBU U AZERBEJDŽANU nije prošao gospodin, jer je sporiji od moje babe
Kako se zove čovek jbt....
GOGIĆ!
bolji je aco od gogica sto puta
Е Бушидо, њега је специјално Џајић тражио:)
Ja sam mislio da je on bio uguran u paket sa Rajkovicem, da bi se zaokruzila neka cifra
Не знам, личи на неког робијаша а таквима нема места у Звезди.
Иначе се слажем, то ће отворити места за запостављене чаробњаке са лоптом као што су Милуновић(фризура лиге), Оњило(неки црнац треба да плоди по сплавовима) и слично. Не могу сад да се сетим свих, листа је подугачка.
Хех, е да, ако иду Касалица и Вешовић сигурно одлазе и остали Црногорци, дакле овом приликом желим да се захвалим малом Савићевићу на оном голу у Украјини. Хвала легендо, пуно среће у даљој каријери.
И тако, што би реко Радош Спилберг Бајић..
Ево почиње слагалица, како би прскао ову водитељку људи моји.
Мени је добар мали Милун, заволео сам га против Бордоа, а није добио никад праву шансу.
Не оној другој се син тако зове, овој ћу ја направити ђетића
У јеее, да, и Дауда мора да иде јер обожава друге богове.
Син јој се зове Ђурађ иначе, како је добра..
Мирић да.
Videh tamo nazad da neko priča kako ću likovati kada vas Ćoki sa'rani i povesti hordu internet huligana, to jest navijačku grupu "Grobari Vukajlija" na vas i to je neistina.
Samo ću napisati: "Rekoh vam" ;)
Šalu na stranu, pročitah Cokulin post i 100% je ubo bez greške od A do Š.
Aj sad realno to što ide Mirić bole vas kurac. Krš je igrač.
Наравно да ће Човић саранити Звезду и ми ту не можемо ништа. Јебига.