FK Crvena Zvezda

1. Е Бушидо, њега је специјално Џајић тражио:)

Hugmene, pazi čovek nije prošao probu u Azerbejdžanu. I to nije trač, niti čuo sam od ovog onog, provereno jbt:) Kad sam čuo za koje pare dolazi u Zvezdu pao sam na dupe od smeha jbt.
    Slična situacija je bila sa Pantićem kog je Stojić hteo 6 meseci pre prelaska u zvezdu da šalje negde na pozajmicu jer nije znao ništa kao som.
    Izgleda imamo fantastične trening metode u zemlji, čim igrači od nemača pojma koji ne mogu da igraju ni po azerbejdžanima postaju top pojačanja za Zvezdu....

E da, Onjilo jbt... sigurno najgori crnac ikad doveden u zvezdu....gori i od Misdongarda...

2. Ањњњњњњњњњњњњњ, одабери ми дефиницију...

Poslaću sovu Kaizenu :)

3. Šalu na stranu, pročitah Cokulin post i 100% je ubo bez greške od A do Š.

Ањњњњњњњњњњњњњ, одабери ми дефиницију...

4. А не Расни, глупо је да их прозивамо за алкатраз, да су цигани ово оно кад су нам исти људи у ббрс-у рецимо :) ако не и гори агенти :Д

5. Дада, Оњило је скандалозно лош, а плаћен пола милиона скоро. Пази, увек има играча који "морају" да играју, ал то се некад сводило на једног, евентуално двојицу, који су се мењали. Сад их десетак има који морају да играју.

6. Što mu lep šal. Baršunast onako lololo

7. Slična situacija je bila sa Pantićem kog je Stojić hteo 6 meseci pre prelaska u zvezdu da šalje negde na pozajmicu jer nije znao ništa kao som.

Što je najgore taj Pantić završio u Španiji ni kriv ni dužan.

gori i od Misdongarda...

Ti hoćeš da kažeš da je najplaćeniji sportista Čada loš igrač?

8. "Onjilo, koji je došao u Zvezdu iz Javora iz Ivanjice, s crveno-belima je potpisao četvorogodišnji ugovor i nosiće dres s brojem 99.

On je zahvalio svom nekadašnjem klubu u koji je 2008. godine došao iz Nigerije. U Javoru je za skoro pet sezona odigrao je 74 utakmice i postigao 8 golova."

Мене увек орасположи.

9. PET GOLOVA? Jebote kakva preporuka.
    Je l' ovo fotošop? Koliko ima deformisane ruke.

10. Ko je ovaj sa šalićem što ga okačio rasni?

11. ...дакле овом приликом желим да се захвалим малом Савићевићу на оном голу у Украјини. Хвала легендо, пуно среће у даљој каријери.

Откуд сад Савићевић? Па сви траже да игра у стартној, а ти мислиш да и он треба да иде. Мене је он изнервирао кад је против Рада испао себичан и није додао лопту Мрђи, иначе, он би баш требало да остане. Вукан није Црногорац и нису сви Савићевићи Црногорци.

Све у свему, добро је. Отишао је онај крпени лутак (онај што изгледа као да су му руке и ноге пришивене за труп), Младениовић, сад иду илуминат Алвешовић и Роналдо Мирић. Што се мене тиче, довољно је за сада. Ако хоће да узму неке паре за Бајка, требало би да га продају на зиму и да Рајковић коначно постане први голман. И да оде Бајковић, Кировски не би могао да буде први избор за голмана поред Рајковића. Мада опет менаџери су чудо, не би ме чудило да Рајковић и даље буде у омладинцима и да продају Бајковића.

12. Да ми сад губимо на усташкој теми би се писало ААААААААА ПРСКАЈ ПО ЦИГАНИМА АААААААААААААА ДОМИНИРАЈ. То показује какви смо ми, који сад ћутимо и гледамо своје двориште, а какви су они.

13. AAAAAAAAAAA PRSKAJ PO USTASAMA, AAAAAAAAAAAAAA, DOMINIRAJ

14. Откуд сад Савићевић? Па сви траже да игра у стартној, а ти мислиш да и он треба да иде

А реко очигледно је да сам ироничан. Наравно да би волео да Вукан остане и игра у првој што као Звездино дете и као велики таленат заслужује. Моје мишљење.

Е сад, поново прочитај мој пост па ће ти бити јасније. Свима је менаџер Рајо Божовић - Црногорац, и сви који су се бунили су Црногорци. Случајност? Пазл не би рекао. Сећаш се колико се само Вукан бунио што није стартер? Да ли ико мисли да је то рекао тек тако, сам од себе?

Буди сигуран да и он иде ако оду и ови ђетићи пре њега. Нико не жели да буде у клубу из ког сви беже, поготово ако не игра. И зато ће то бити домино ефекат, ко је тренирао зна шта значи атмосфера у свлачионици и није тешко претпоставити на шта ће личити амт. у Звездиној свлачионици када један по један сви крену да беже. Да не говорим што нам је за борбу за титулу потребан сваки играч и много дугачка клупа.

Веруј ми не желиш да улазиш са мном у расправу да ли је Вукан Црногорац :)

Мирић је ретард и треба да иде.

Партизан губи и јако сам срећан због тога.

15. jebiiii glodareeeeeeee

16. Газимо Вошу вечерас али га дувамо за викенд.

17. Тачно сам знао да је Гоци наш. Види се одма да је Циганин.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.