FK Crvena Zvezda

1. I on će "za džabe" da igra k'o Ninković :)

2. Nego sta, pravi Zvezdasi to rade... :P I da ih placaju, makar ce igrati neko ko zna da igra fudbal, za promenu...

3. svaki prelazni rok kenjaju kako ce nekog da dovedu,nabroje sve igrace koji su igrali u zvezdi,pa jos dodaju i nekoliko stranaca,nekih zajebanih,pozajmice iz barse i slicno...i onda kada dodje vreme transfera,doveli nekog naseg koji se nije snasao u drugoj rumunskoj,dilera horsa iz san salvadora i nekog iz somalije..."jebi ga,pokusali smo sve te zajebane,al nismo uspeli".to valjda sve da isapadne da se trude...za ninkovica ih usralo jer je lud.

4. Pa dobro, i on i Mrdja, mada Mrdja generalno nije igrao... Ali vidis da je Lukovic licno dosao da prica sa Dzajicem, Bisevac takodje sam kaze, znaci nije neka novinarska patka. Ako njih ne dovedu, sigurno da ce dovesti nekog Ljubu Baranina fazon, kao sto su izvukli Novaka Martinovica iz dupeta. Ja licno mislim da ce bar Lukovic potpisati, samo da Gazprom malo tu pomogne, oko dogovora sa Rusima. Za Bisevca tesko, ali ko zna.... HOCEMO ZIGARUUU!

5. Žigara ako zaigra, ima zastavu da mu napravim i na svaku utakmicu da nosim.

6. lukovic ne igra duze vreme,a vracaju ga vec godinu i nesto dana.bisevac je lud ako se vrati.najava pompeznih pojacaja,pa posle ne bude nista.kakvo je to muljanje.zvezda kada nije bila u(ovolikoj) frci,pa se nije dovodila u pricu sa ljudima koji igraju ili su igrali ili povremeno igraju za reprezentaciju.sada u teskim dugovima,pa se licitira igracima iz rusije,francuske...

7. Pa da, ali su dvojica vec dosla... :) Tako da meni uopste nije nemoguce da dodju...

8. ne kazem ja,samo mi cudno ;)
    samos e secam proteklih godina razne najave,pa dodje savio ili tako neki kurac.sada nesto kao poceli da dovode.ne znam na koju foru.

9. Партизан се појачао као Реал. Још су довели правог срБског Муриња, хаос тотални. љољ

10. Biševac je stvarno lud. Bilo bi do jaja da dođe, ali on čovek igra prvu postavu u Lionu i u reprezentaciji a hoće kod nas.

11. Јој што волим кад се тако ложите на почетку сваке полусезоне па на крају пљујете говна.

12. Ne znam ko pljuje govna, ali ja sam zadovoljan ovom polusezonom. Bod razlike uopšte nije loš, imamo mnogo bolji raspored na proleće i igrali smo sasvim solidno, pogotovo od derbija. Imamo solidan tim i komotno može da se uzme titula, što baš i nije bio slučaj prošlih sezona.

13. Не ал најјаче што је овај мученик ака србски Мурињо који је дошао за тренера Патлиџана већ бацио причу да ће довести 2,3 ако не и више играча из Војводине. Менталитет играча којима је лимит треће место.
    Можда грешим али контам да је дечко таква превара од тренера да је то страшно.

Што се тиче Луковића, постоји могућност. За Бишевца неверујем, чиме да га плате, токенима?

14. Како можеш да будеш задовољан јеботе, тај само 1 бод заостатка је само зато што је и Партизан очајан. Ја мислим да смо сад гори него 2008. кад смо завршили као трећи и испали од Севојна у Купу.

15. Пратиш ли ситуацију у клубу од почетка сезоне?

16. Освајамо првенство рутински.

17. Како можеш да будеш задовољан јеботе, тај само 1 бод заостатка је само зато што је и Партизан очајан. Ја мислим да смо сад гори него 2008. кад смо завршили као трећи и испали од Севојна у Купу.

Prvi put skoro svi klubovi pokušavaju da igraju neki fudbal, i za promenu ponesu muda od kuće. Nije naša igra tolika katastrofa koliko je nekada umela da bude, i smatram da ćemo, ako nastavimo da igramo ovako, uzeti titulu komotno (možda ih prestignemo i pre derbija). Subjektivan stav, svako ima svoj.

18. Сваке године исто...

19. Nije, nekad je i gore. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.